ayşecim naber bi sen bir ben varız bird ebebek olsun inşallah :)))9
akannehirevet keşke olsaaaa ahhhh :roflol::roflol::roflol:
evinde geldi sanırım
canım sen hemen adet olmak için bişeyler dene hemen soğana başla
civanperçemi kaynat iç hemen adet olki rahim filmini çektiresin
adet olamadığını doktora söyledinmi bi ilaç falan bişiy söylemedimi
akannehir
evet gelinlik provamdı.noldu yavrimmm iyimisinn
kız bu gelinlikli hatun senmisin
farlutal içtim dedim kaç gün oldu 5 gün oldu heralde dedim günde 3 defa içtim dedim biraz daha bekle dedi ne yapsamki ya soğanı nasıl kullanıyım ki bacım çalışıyom of insan terlese bile soğan kokuyor sanki bir ara eşime ögg gelmişti soğan kokusundan birde yaz dı ya sık sık duş alıyordum
evet gelinlik provamdı.
hoşbuldum ablakenarları üçgenya ondan.ona 2 tane ip gider büyük yaparsan 3.kulplarıda iğneyle yapmış abla.büze büze dikmişevinciğimde gelmiş evet hoşgelmiş evin kıss bacım o çantayı nasıl yapsak ona bir tane bile ip gitmez o krem rengi olana ama o tahta kulplara sarılmış uç kışımları nasıl olmuş anlamadım nasıl yapmışlar birde sen arttırmayı neden tavsiye ediyorsun hani o üçgen şeklini alsın diyemi yoksa altı belli olsun diyemi
ben gelinliğimin modelini internette bulmuştum ama straplez di ben o straplezin üzerine santelde laydi yaka yaptırdım ve tuvakal koldu yani yine straplez ama üzeri dantelden kolları filan bir dakka modeli bulayımda he birde kalçama kadar dar gerisi boldu ama istediğim gibi olmadı herşeyiyle ben bi gelinlik beğenmiştim allahım almadı eşim onu pahalı geldi heralde ay krem rengi gerçi benimkide kremdi ama bu kalça altına kadar dar gerisi kabarık allahım straplez o göğüs altındaki taşı arkada tam kalça altındaki o uzun taşları u kuyruğu allahım mükemmeldi ama açık ve pahalı diye eşim almadı((( uhde kaldı içimd e
kuzuuu annem gile gittim demiştin ya karşıya gittik alışverise diye
nereye gittin yavrum bizim buralaramı geldin yoksam CADIARZU
pazar günündenmi bahsediyorsun canım annemler kadıköyde ben orda kaldım eşim geldi aldı levente gittik sanayi mahallesi oluyor heralde orası yada oraya giderken metronun oralardaymış ben çok iyi bilmem ayakkabı aldık
yavrum yaaa o kalça altından sonra kabaranları bende çok seviyom ama kapalıyım ya olmuyo bana
malatyada oldu benim düğünüm herkez dediki krem alma millet derki anam ayseye eski gelinlik almışlar ondan beyaz kiraladık :)
düşünceye bak ya
:roflol: evet canım zaten bende o straplezin üzerine o danteli düşünmemin sebebi de o aileler yani ahh ahh düğünümde hiç bişi istediğim gibi olmadı kuaför salonun promosyonuymuş ay eşimde nasıl beni baskı altında bırakıyorki o zamanlar ailesine masraf yaptırmayımda o anasına karşı zor durumda kalmasında ne olursa olsun neyse gittik kuaförü gördük ben o kuaföre değil düğünde asla normal gündede gitmezdim makyajlarımı bile kendim götürdüm beni maymuna çevirdiler resmen bir saç yaptıla düşün dalgalı fönü çektiler ve toplayıp 2-3 tel tokayla topladılar saçımı düğün boyunca elim kafamdaydı topuzum düşecek diye allahım kabustu düşün benim düğünde stüdyoda çekildiğim resimlerim bile yok o lanet kaynanam ne aldı bütün düğün paralarını altınları takıları ne varsa bende çalışıyorum eşya almışım taksit ödüyorum eşimle birlikte paramız yok neyse bir gün tartışırken dedimde ne dedi biliyormusun alın banane bana niye söylüyorsunuz onun yatacak yeri yok ta neyse sinirlendim yineeklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?