canım ben araştırdım sadece vitamin deposu gibi .içerigini sende araştır.yani folic asit gibi birşey.amerikada üretiliyormuş.28 dolar yani 45tl civarı oradan maraşa geleyim demesi 85-90tl yi buluyor zaten bizim 1 aylık tedavi masrafı daha ucuz.80 tl tutuyor.bana biraz soguk geldi canım.birde inandırıcı gelmedi....böyle şeyleri doktoruna danışmadan içme...
benim yiğenime ördüğüm hırka buydu işteee.
ben 1 kız 1 erkek ikizzzz istiyorum rabbimden canımcımopuyorumnanaktan
bende ikiz istiyorum Allahım nasip ederse biliyorsunuz benim tedaviden baska sansım yok onun için ikiz olsun isterim kaydirigubbakcemile5
ayyy bayıldım ben buna Allahım bana bi kız evlat versede cicili bicili giydirsem opuyorumnanaktan
kıslar bu arada çok konu dışı olacak ama bu çantalar süper mesella bu çok çanta modelleri varya bir resimde ordaki kahverengi deri kulplu çanta Margaret Nicole’ nin ve şu an sitesindeki fiyat 265 usd ama biz bunları örebiliriz ama nasıl kızlar bir fikri olan varmı mesela ben bu krem rengi kahve kurdelalıyı örmek istiyorum sizce içini nasıl yapabilirim
en çok krem olanı begendim cok sık duruyor astar koyarsın içine krem rekli
ben hemen fikirimi söyliyeyim abla bu örnekli olduğu içinn bunu uzunca istediğin büyyüklükte örün ama orta büyüklüğe geldiğinde artırmaya başlıyonn az artıtrdıktan sonra artırdığın kadar eksiltiyonn. ve artırmaya gelmeden önce orta büyüklükte örmüştün yaa aynı okdar ilmekte üstüne örüyon.onra kesiyosun . . içine astarını dikip sonrada kulplarını iple sara sara örgüye geçiriyon sonrada ikiye katlayı yanlardan dikiyosun işte bukadarrr.kıslar bu arada çok konu dışı olacak ama bu çantalar süper mesella bu çok çanta modelleri varya bir resimde ordaki kahverengi deri kulplu çanta Margaret Nicole’ nin ve şu an sitesindeki fiyat 265 usd ama biz bunları örebiliriz ama nasıl kızlar bir fikri olan varmı mesela ben bu krem rengi kahve kurdelalıyı örmek istiyorum sizce içini nasıl yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?