günaydın kızlarrr,nasılsınız???
dün akşam yazdıklarınızı okuyodum nese resmimi değiştirmemi istemiş başka resim bulayım
istemeden de olsa onu üzdüğüm için üzüldüm
kızlar çok kötü oldum ben doktoru aradım bu kadar erken olmazdı dedi bana progestanı bıraktın mı dedi ben 1 kutu kullanınca bitince başka kullanmadım söylemedi şimdide diyorki test gününe kadar kullancaktın of ya
canım bir sorun yoksa aşılama niye olacaksın .biraz ertele kocan yanında oldugu zaman dene canım .aşılamaya bu kadarda kolay demedik yani.ne kadarda olsa doktor kapısına gidip gelmen lazım.bir sorun olmadıgı takdirde böyle bir şeyi doktor bile yapmaz.kızım bu ne hız ya.bir günde bu kadar sayfa valla helal...sizler çalışmıyormusunuz?nası böyle bu kadar çok yazışabiliomusunuz ya.eliniz boş ohh...mesela kuzunaz muhasebeci olduğunu görüorum yıl sonunda ne yapcan görcez bakalım..belki şimdiden yüklendiniz işleri dosyalar hesaplar filan.bazı arkadaşlarda muhasebecilik yapıomuş.müşteri temsilcilerimiz de var aramızda.kim bakıo müşterilere...neyse şaka bi tarafa.arkadaşlar bizim sorun yok daha öncede söylediğim gibi.yumurtlama olayı filan benim herif yanımda pek takılamadağı için denk getirmede zorlanıoruz...neyse o zaman biz aşılama olayına bakalım.peki İZMİRde yaşayan arkadaşlar bana güvenebileceğimiz bi tıp merkezi adresi verebilirlermi yada doktor ismi.valla çok makbule geçecek dualarımızı alacaksınız.sengözlerimebaksanabbakın.önemli burası.dimi?sırnaşık şey
çok teşekkür ederim canım ya insan üzülüyo o kadar para verdik özelden gittik herşey boş ya biz nerden bilelim daha ne yapalım özelden de gidiyoruz anlamadım gitti
ya evincim şu avatarı nerden koyuyoruz bide buna el atsan canım alpy la bekliyoruz
canını sıkma canım ne yapalım sonuna kadar gidecez.yola devam ....benim ilk çocugumda pregesteronu hiç vermedi doktor ama bir sorunda olmadı canım .dogurduk büyüttük ama kara toprak için büyüttük .allah ne verirse hayırlısını versin.sıkma canını yine tedaviye başlarsın olur inşallah
günaydın kıslar ayçacım geçmiş olsun bol nane limon iç u aralar tehlikeli grip olmak biliyosun önlemini al hemen:1hug:
hoşgeldin canım ıhlamur nane limon valla ne bulursam içiyorum işte
günaydın hanımlar nasılsınız ben şifayı kaptım birazcık
ggünaydın hoş geldin canımgünaydın kıslar ayçacım geçmiş olsun bol nane limon iç u aralar tehlikeli grip olmak biliyosun önlemini al hemen:1hug:
ayy kızlar şuan saatgece 1 buçuk siz yoksunuz ben bi bakayım dedimm
biraz rahatsızım ondan anneme gidiyomm ordada pc bozuldu giremiyorum koyu muhabbeti özledim yaa
şu ferlitaid hakkında ne diyosunuz ingilteredeki arkadaşımız bize sipariş verdi sağolsun ama daha gelmedi meraktan ölücemm inşallah gerek kalmazda ben bu ayın sonunda hamile olduğumu öğrenirim:Saruboceq:
kızlar bu arada ayın 20 sinde malatyaya gidiyoruz bayramdan sonra dönecez bi süre ayrı kalacaz
belki kaynımın bilgisayarında girerim ara sıra
cnm benim öyle deme onun kaderini kara toprağa yazan Allah...
bazen bana diyolarki üzülme 1 gün kaldı yanında
bende diyorumki siz çocuklarınızı kundakdayken emzirdiniz benim bebeğimin kundağı ona kefen oldu o kadar kolaymı yani üzülmemek ama dirençli olmak zorundayız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?