Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısıyla bi hamiş kalalım senden alıcaz fikirlerini,çünkü zevklerimiz uyuyoo şekerim
opuyorumnanaktan hoşbuldum teşekkür ederim.evet ilk önce doktorum eşimde test istedi onda bir problem çıkmadı şükür.eylüldede rahim filmi çektrdim ondada bir problem çıkmadı şükür.ben bal çörek otu ve tarçın karışımı yemiştim düzenli olarak.ayrıca doktorum verdiği ilacı kullandım ve 3 yumurtam gelişti.yine olmadı.hayırlısı allahtan.şimdi doktor işinine azcık ara vermek istedim.doktorumla konuştum ve bıraktım.böyle daha rahatım bir beklentim yok.ama umudum hiçbir zaman bitmiyor.rabbim bitirmesin hiçbirimizin umudunu.
kızlar farkındamısınız kuzu gene yok kesin salı pazarına gitti.. :
ben pazarda tek yürürken sıkılıyorum yaaa..evet canım büyük ihtimalle pazara gitti bizimde çarşamba pazarımız çok meşhurdur ama ben pek gitmiyorum kalabalık beni acayip sıkıyokafamçokkarıştı
ben pazarda tek yürürken sıkılıyorum yaaa..
he valla odaa varyaaa pazar aynı kara kuyu gibi bi düş bidaha çıkamıyonndelikafadulden ama biz arkadaşla birbirimizi kaybetmemek için uğraşırken hiçbirşeye bakamıyozkiiii:roflol:
he valla odaa varyaaa pazar aynı kara kuyu gibi bi düş bidaha çıkamıyonn
kızlar güzel haberler vermeyi ne çok isterdim ama olmadı rabbim nasip etmedi hamile kalmamı.herşey çok güzelken olmadı hayırlı değilmiş demekki çok dua etmiştim etmeye devam edeceğim artık tüp bebek için.
kızlar güzel haberler vermeyi ne çok isterdim ama olmadı rabbim nasip etmedi hamile kalmamı.herşey çok güzelken olmadı hayırlı değilmiş demekki çok dua etmiştim etmeye devam edeceğim artık tüp bebek için.
kızlar ne olur dua edin çok üzgünüm ALLAHIM BANA SABIR VERSİN.
kızlar ne olur dua edin çok üzgünüm ALLAHIM BANA SABIR VERSİN.
test yapmak bile nasip olmadı adet oldum çok üzgünüm bende.