bizede nasib olsun inşaallah tez zamanda hayırlısıylaa:Saruboceq:
adetinden 2 gün önce hamile kaldığına nasıl kanaat getirdi arkadaşın peki 2 gün önceki ilişkisindne mi hamile kaldığını düşünüyor anlayamadım da canım
ana topicte kimse yokkk. Kızlar ben geldim dr. Bana cyclo-progynova verdii. 21 günlük bakalım nolcakk. Daha önce kullanan varmı bu ilacı
Kayracım hoŞgeldİn naber
inş ablaa bakıyorumda bunu kullanırken hamile kalann baya çokmuşş yaa.kullandım canım adetini düzene sokacaktır
inş ablaa bakıyorumda bunu kullanırken hamile kalann baya çokmuşş yaa.
kuzucum eski iş arkadaşımı gördüm bugün son gördüğümde hamileydi ikizlerine ve şimdi doğmuşlar iki aylıklarmış ama çalışmaya başlamış nasıl bırakıyosun dedim kıyamam ben olsam bırakamam onları dedim mecburum dedi içim gitti :sinifsinif:
doğru sölüyor mecbur kalınca hem onların bakımı daha zor olur artık iki çocuk kolaymı kayracım eşi çok fazla maddi durumu iyi olmalı ki tek başınada idare edebilir belki ama işte anneside çalışırsa şartlar daha iyi olur sanırım o yüzden yazık valla bende kıyamam herald e
ya sırtım ağrıyor kıslar benim ya neden sizce iki göğsümün arka tarafı sinirsel olabilr mi hani kendimi kasmam dan
sinirselde ağrıyabiliyo bazen ama terleyip rüzgar çarptıysa ondanda olabilir canım aşılama işin ne oldu reglenimi bekliyosun
canım üşütmeyle ilgili olduğunu hiç sanmıyorum aşılama işi de şu an bişi düşünemiyorum resmen ama reglimde hala gelmedi belirtide yok ya böyle yumuşaklık var alt tarafta hiç regl olacakmışım gibi bi sıkıntı yok yani bazen sivilcem oluyor 1-2 tane geçiyor nasıl olacak bu iş bilmiorum
canım üşütmeyle ilgili olduğunu hiç sanmıyorum aşılama işi de şu an bişi düşünemiyorum resmen ama reglimde hala gelmedi belirtide yok ya böyle yumuşaklık var alt tarafta hiç regl olacakmışım gibi bi sıkıntı yok yani bazen sivilcem oluyor 1-2 tane geçiyor nasıl olacak bu iş bilmiorum
kuzucum ilacın bittimi ya bi kan testi yaptırsaydın içim rahatlasaydı belki vardır bebiş bellimi olur idrar testlerine ben güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?