- 14 Ekim 2009
- 2.340
- 97
- 163
merhaba kayracım geldim ben merak etmişsiniz beni ben gayet iyiydim annemlerde kaldım canım dün bugünde eşim geldi eltimle birlikte annemlerden aldı beni karşıya gittik avrupa yakasına alışveriş yaptık fakat eve gelirken tartıştık eşimle biraz bu yüzden şu an bira sinirliyim hatta biraz da değil çok sinirliyim ona çocuk filan yapmam ben defolsun gitsin şu an o odada ben bir odada oturuyoruz ama elimden gelse yumruklar ataım vururum o kadar kızgınım hırsımıda alamadım zaten çok sinirliyim ayrıca hala adette olmadım çocuk filanda istemiyorum şu an sinir oluyorum bu adama yaaaaaaaaaaaaaaa ço kızgınım bana bağırdı el kaldırdı abisinin yanında abiside bi yapıştı yakasına sonrada hiç bişi olmamış gibi gelmiş beni alıyor sinir oluyorum yaaaaaaaaaa çok kızgınım kayracım klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:
kuzunazcım canım bayadır giremiyordum .yine sıkıntılanmışsın .ne oluyor size halledemedinizmi .çocuk isterken ayrılacak konumamı geldiniz yapmayın aranızda halledin.allah yardımcınız olsun.bu sorunu ikiniz aranızda halledin.başkaları karışırsa iş dahada büyür canım unutma....her eş arasında ufak tefek şeyler olur canım.birbirinizi üzmeyin canım.hiçbirşey şu fani dünyada birbirinizi üzmeye degmez.