ben saraçoğlunun sitesinde kayboldum :)
okudukça hem gaza geliyorum hem umutlanıyorum bizede şifa olur inşaallah:Saruboceq:
ben saraçoğlunun sitesinde kayboldum :)
okudukça hem gaza geliyorum hem umutlanıyorum bizede şifa olur inşaallah:Saruboceq:
bide ben girebilsem vaktim yokkkiiiiiÇok üzgünüm çoook
bide ben girebilsem vaktim yokkkiiiiiÇok üzgünüm çoook
canım biraz kullanımı hakkında bilgi verirmisinn. gerçekten faydasını gördülermii ben 6 aydır adet olmuyorumdaamafoldumbenMerhaba hoŞbulduk kuzunaz ben sana dÜn gece yazmıŞtım ama hızlı İlerledİĞİ İÇİn okuyamamıŞsındır. Adet olamıyormuŞsun bÖyle durumlarda bİzİm burda bİr kaÇ kİŞİ denedİ oldu ayrk otunu kaynatıp İÇİyorlar 1-2 gÜn sonra adet oldular İstersen bİ dene bİr kere İÇİyorsun bunu
ama benim biraz kafam karıştı önce soğan kürünü mü yapsam yoksa direk inciri mi?
vakit kaybetmek istemiyorum şimdi adetim soğan kürüne adete 10 gün kala başlanıyosa bi ay var daha o zamana kadar hiç bi şi yapmıyım mı?
bugün çok soru sordum kafanızı şişirdim farkındayım ama yardımınıza ihtiyacım var kızlar
istersen ben sana bizi ilgilendiren bölümleri mail olrak atarım canım :)
benim bütün günüm onları okumakla geciyordu buraya üye olmadan önce
okuduğun sayfa hangisi, bana yazr mısın canım...
şimdi kızlar, ben önce soğan kürüne başlıcam ama nekadar kullancam, nezaman başlıcam ?
kaç gün kullandıktan sonra incir kürüne başlıcam?
kızlar yaa şu habere bakın yok böle bişeyy yaaa bu kadının yaptığınaa neysee azımı bozmayayımm
Hamile kadın, cinsel organını şişledi - Mynet Haber
kızlar ben yine çıkmak zorundayı belki akşam gelirim sizleri rabbime emanet ediyorum kendinize iyi bakın hoşçakalınnopuyorumnanaktan
kızlar yaa şu habere bakın yok böle bişeyy yaaa bu kadının yaptığınaa neysee azımı bozmayayımm
Hamile kadın, cinsel organını şişledi - Mynet Haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?