hoşbuldumm canım,
dayım vefat etti,memlekete gittik,dün gece döndüm
siz neler yaptınız canlarımm,son durumlar nedir?sayfalar o kadar ilerlemiş ki hepsini okumama imkan yok gibi görünüyo.
canım başınız sagolsun üzüldüm
(geride kalanlara sabır versin Allah.:Saruboceq:
merhaba güzel dileklerin için çok teşekkürler allah razı olsun bu soğan suyundan fayda görmene sevindim böğürtlenin de şekeri düzenlemede etkisi var biliyorsun pko da insülin direnci vardır dolayısıyla zayıflamanada yardımcı olur diye düşünüyorum bu arada aklıma gelmişken söyliyim ben bu ay böğürtlen kökünü çok fazla içmedim polende yemedim fazla geçen ayki kadar ama yediğim ay faydasını görmüştüm allah yardımcımız olsun
sende sagol tatlım..evet mutlaka deneyecegim canım çok sagol...
inşallah en yakın zamanda meleklerimize kavuşuruz.:Saruboceq:
soğan kürünü nekadar kullandın canm anlatırmısın birazz.
canım selam...ben sogan kürün birkaç ay önce kullanmayı bıraktım..
tam 3 ay kullandım...ben pko oldugum için adetlerim normal olarak çok düzenszidir.
iki ay 1 adet olurum normalde...neyse ilk başladıgımda adetim gecikmiş durumdaydı.15 gün sabah kahvaltıdan 10 dk önce ve akşam yemeginden 10 dk önce taze olarak hazırladım hep..aynen saracoglunun anlattıgı gibi yani...1 orta bot kuru soganı iki su bardası suda kaynattım.kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatıp kaptıyosun az dinlensin sonra süzüp sogumaya bırak canım.ben soguk su dolu tasa oturtuyodum hemen sogusun diye...sonrada burnunu kapatıp lıkır lıkır içyerimseniben
7 güne varmadan akıntım olmaya başladı ve adet oldum hemen.
o adet tarihimi baz alıp diger adet tarihime 10 gün kala 10 gün sabah akşam içtim yine...
sonra yalan olmasın 1 ayara verdim yeterli diye düşünüp...ama yine biraz gecikmem olunca(eskisinden az) bir ay daha yaptım adete 10 gün kala...bu sefer sökülmeye başladı canım..normalde 2 ayda gelir adetim..3 ay bile olmuştur..hele kızlıgımda 4-5 ay yani o derece...herneyse yani sonuç olarak son kullandıgımda da sadece 9 gün geçti..bi daha içmedim zararı dokunmasın diye.3 ay yeterlidir çünkü.
geçen ay da hormon testlerim için farlutal verid doktor haliyle gününde oldu.
şimdiden sonra kendi halinde bakalım ne olacak.