inşallah canım bende 42 gün oldu siklusum hala gelen giden yok hep düzensiz olurum ama en azından belirtiler olmalıydı farlutalda içtim en çok ta rahmimde öle bir his yok adet olacakmışım gibi ay acaba menepozamı giriyorum kıslar :umursamaz:
inşallah müjdeyi verir ayşen bize ama 1-2 gün beklesin test sonuç vermeyebilir hemen birde hamilelik beklentiside adeti geciktiriyor atşencim rahat ol tamammı bu arada aymes benim halim ne olacak ya bu elle kontrol işinden bahsetmişmiydim sana rahim aşağı geldiğinde adet olunuyor ya benim iyice yukarı çıkmış heralde yerinde yok valla :roflol::roflol:
Allah korusun canım düşünme öyle şeyler
inşallah güzel bi haberden dolayı gecikiyodur
dur daha bu yaşta ne menopozu hemenlmaz:
nasıl kontrol elle
kuzu senin ki çok uzun bir süre kan testi yaptırsana
Kıslar inşallah her ikinzdende güzel haber alırız
Allah yardımcınız olsun
günaydın hanımlar hayırlı cumalar Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin
dün aksam cok güzel bi haber aldım kıslar arkadasımın eltisi hamileymiş tam 6 senedir olmuyordu nasıl sevindim valla darısı bizim başımıza inşallah
günaydın hanımlar hayırlı cumalar Allah bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin
dün aksam cok güzel bi haber aldım kıslar arkadasımın eltisi hamileymiş tam 6 senedir olmuyordu nasıl sevindim valla darısı bizim başımıza inşallah
işallah ikimzde hamişşizdir kuzu da dünür oluruz
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
acayip moralim bozuk bugün benim 14. günüm çatlatma iğnemin günüydü.
veee eşim göreve istanbula gitti. düşünebiliyomusunuz klomenide boşuna içmiş oldum.
dr randevumuda iptal ettim doğal olarak
bu ayda gitti bağıra bağıra ve bu ay 3. klomen kullanışım zaten 3 ten sonrada heralde içilmiuor artık.
utanarak bişey sorucam kusura bakmayın dün geceki beraberliğimiz işe yararmı acaba hep derlerya spermler rahimde 72 saate kadar yasıyorlar diye.
tabi birde yumurtaların kendiliğinden çatlaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?