Canım öncelikle geçmiş olsun kanal tıkanıklığı anlıkta olabiliyor rahim filmi çekilirken kendini kastığındada ilaç ilerlemiyomuş.
Bende yaptırdım kesin teşhis laparoskopiyle koyuluyor.ama sen daha önce hamile kaldıysan tıkanıklık oluştuysada açılır.
yani moraliini bozma.Hayırlısıyla şifanı bulursun inş.:Saruboceq:
cnm benim inşallah laporoskopide açılır tez zamanda kavuşursun bebeğine...
bişey sorabilirmiyim hsg ağrılı bir işlemmi ? bide fiyat arralığı nedir? kaça yaptırdın sen
evet canım sebepsiz inferlite şimdi aşılama oldum 12 sinde test günüm eğer hamile değilsem adet olur olmaz başlım diyorum hayırlısı bir de soğan kürü ile o böğürtlen kökü kürü aynı anda yapılsa sakınca olur mu ki
merhaba ben bişeyi merak ettim siz aşılama oldunuz galiba aşılamadan kaç gün sonra test yapılıyor bi bilgi verirmisiniz
canım ben 28 ekim günü aşılama oldum 12 kasımda kandan test dedi doktorum burdan okuduğum yazılara göre bazı doktorlar 12 bazıları 14 gün sonraya gün veriyor 10 günden öncesinde test yapılırsa sonuç doğru çıkmayabiliyormuş çünkü ilaçların etkisi oluyormuş.
bende dün aşılama oldum heyecandan dr sormayı unuttum. dr da acelesi vardı oda unuttu herhalade.demeki 14 veya 16.da yaptırmam gerekiyo tabi adet olmazsam tşkr ederim cnm.çokta varmış daha yaakannehir
teşekr ederim cnm hepimiz için inş hayırlı olur. dün ağrım olmadı ama bügün kasıklarım ağrımaya başladı bana klomenle yumurtaları uyardı bi tane oluştu zaten normaldede benim adetlerim düzensiz pucosum var oyüzden fazla yumrtam oluşmuyor benm bu . aşılamam ilkinde başka dr yapmıştı ilaç olarakta purogon (yanlışta yazmış olabilirim adını ) kullanmıştım göbekten o zaman 2 tane oluşmuştu biri çatlamıştı tutmadı zaten şimdi bi umut 2. yi yaptırdık.sperm yıkamadan önce 86000000 m zaten yarıdan azı yani yüzde 5 i ileri hareketliydi yıkamadan sonra yüzde 30 ileri hareketli önemli olanda ileri hareketli olması bizim her ikimizdede sorun var çokta kötü değil yeterli dedi dr. bakalım inş tutar olmazsa tüp bebek
hayırlısı olsun canım valla aynen beklemek çok çok zor birde benim çok ağrılarım oluyor aşılama günü felan müthiş ağrıyodu bugünde kasıklarım çok ağrıyor dayanamadım doktoru aradım olabilir dedi ağrı eğer hamileysen ağrılar sürer dedi hamile değilsen adet olduktan sonra geçer dedi şimdiden hamilesin veya değilsin diyemeyiz çok erken dedi senin ağrın var mı kaç yumurtan oluşmuştu birde sakıncası yoksa yollanan sperm miktarı kaçtı?
merhaba kızlar hoş geldiniz tropiğimize ikinizde aşılama oldunnuz herhalde inşallah bebişlerinize kavuşursunuz benimde adetime 5 gün var kasıklarım ağrıdı bugün şimdi iyi rahmim çok kasıldı yürüyemedim sanki şidedliydi hiç böyle olmazdım benim adetlerim çok düzenli bu ay böğürtlen kullandım erken adet olabilkirim belki ama sanki içimden bi ses hamileyim diyo allahım her isteyene versin işallah günümü bekliyorum:hulya:
hoş bulduk canım benim test günüm 12 kasım heyecanla bekliyorum 2. aşılamam sebepsiz inferlite. inşallah hamilesindir hiç adet olmazsın ...dualarım hep bebeği olmayanlarla
canım nezaman aşılama oldunsen bende doktora giçcem 2 senedir gitmedim adet olursam gitcem inşallah olmam ama hastane hangi hastanede oldun aşılama
merhaba kızlar hoş geldiniz tropiğimize ikinizde aşılama oldunnuz herhalde inşallah bebişlerinize kavuşursunuz benimde adetime 5 gün var kasıklarım ağrıdı bugün şimdi iyi rahmim çok kasıldı yürüyemedim sanki şidedliydi hiç böyle olmazdım benim adetlerim çok düzenli bu ay böğürtlen kullandım erken adet olabilkirim belki ama sanki içimden bi ses hamileyim diyo allahım her isteyene versin işallah günümü bekliyorum:hulya:
inşl cnm sonuçlarımızı paylaşalıminşallah tutar canım bende eşimin öncesini sormadım zaten bu haraketlilik vs hiç anlamıyorum sadece aşılamada 19 milyon yollandığını biliyorum doktor normal dedi daha önceki testlerinden birinde morfoloji 4 tü o aklıma takılıyo sanırım sınırdaymış ama doktor yine normal demişti bu arada benim 5 yumurtam gelişti sayının bir önemi yok ALLAHIM verdikten sonra 1 tane yeterli..inşallah ikimizde hamileyizdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?