Sevgili arkadaşım , öncelikli tedavinin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim , umarım bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.Seni korkutmak istemem ama ben 2007 yılında çok ağır OHSS oldum.Ancak benim bu durumumun sebebi bu konu da tecrübesi bulunmayan bir doktorun hastası olmamdı.Çok kötüydü vücudumdan akciğerler dahil 14 litre su alındı.Gerek benim için gerekse de ailem için ağır bir tramvaydı anlayacağın.Eşim her tedaviye başladığımızda tedirgin oluyor , ben uyurken her sağa sola dönmemde bir şeyin var mı diye soruyor düşün artık ama bence tedaviden korkma , profesyonel ellerde OHSS yi en az derece de atlatırsın.Bu nedenle sen Dr. na her her aşamada OHSS olmaktan korktuğunu hatırlat.Bu arada ben Şu anda da tüp bebek tedavisi içerisindeyim , geçen salı yumurtalarım toplandı.Ve Ben yine 1-2 gündür OHSS oldum hafif şiddetli ancak her geçen gün daha iyi oluyorum.Bu sefer ki Dr. OHSS olmamam için elinden geleni yaptı , bana femera verdi tedavinin başında., yumurtalarım OHSS nin tetiklenmemesi için donduruldu ve 2 ay sonra transfer edilmesine karar verildi Ayrıca bol bol su içmemi , protein ağırlıklı beslenmemi söyledi.Bizler pco lular bu OHSS riski ile karşı karşıyayız maalesef ki tedavi sürecinde bu riski her zaman düşünmeliyiz ancak bence tedavinin sonunda alıcağımız ödül çok büyül olduğundan ben her seferinde seve seve katlanıyorum bu riske.Allah emeklerimizi karşılıksız bırakmasın.