evet yhaaaaaaa sen nasılsın?
iyiyim canımcım yuvarlanıyorum evdeee
bu arada herkese hayırlı cumalar rabbm dualarınızı kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yhaaaaaaa sen nasılsın?
iyiyim canımcım yuvarlanıyorum evdeee
bu arada herkese hayırlı cumalar rabbm dualarınızı kabul etsin
kızlar hepinizin mübarek cuma günü hayırlı olsun rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı can sağlığı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bu aralar pek gelemiyorum bi bakıp çıkabiliyorum malum gelen giden temizlik bide kpss ye hazırlanıyorum hepiniz rabbime emanet olun
YAVRUCEYLANIM nerelerdesin sevgili dünürüm
AYŞEEEE ALPYYYY kızlar size sorularım var yaaa girerseniz bi cvplayın lütfen hastane çantasına neler koydunuz bi çok topik var böyle ama hep gereksiz şeyler koymuşlar ilk doğduğunda neler kullandınız kıyafet olarak sonra ne kullanıyosunuz 0 3 aylık kıyafetleri ne kadar giydi bebişler
tatlışım nasılsınnnnn
hılalım cok zoledık senı
çoook şükür iyiyim bitanem yuvarlanıp gidiyoz işte :)))top gibi olduk biraz:90: sen nasılsın iyiymisin canım bebiş çalışmalarına devam demi yılmak yok
calısma yapacak spermmız yokkkı kız :)
bayramda kocıs gec gelıor hıc yapmadık bu ay
zaten adet oluncada kontrole gıdıcegım tekrardan
kız sanada az kaldı demı doguma
tatlıkız kuzenımden bıldıgım kadrıylan abartıya gerek yk valız ıcn
3 tane hastane cıkıs takımı bebek bezı senın ıcın hasta bezı
bıberon....agız bezı...sana esfoman takımı 2 tane..battanıye beebege..tulbentbu kadar..
ay ben tesadufen okudum kadının tekı öle bır abartmıskı anlatamam
10 tane zıbın takımı yazmıs :)
bnde dayanamadım kız tatılemı gıdıorsunuz yazdım :)):):92:
evet canım doğru söylüyosun tek sağlıklı olsunda kıyafet pek önemli değil tedavi içinde benide adetin ikinci günü çağırmışlardı ve tedavim başlamıştı alttan muayene ediyo doktor ve ilaçlarını yazıyor kullanmaya başlıyosun bence tedaviye başlayacaklar bu gidişinde senin için herşeyin hayırlısı olsun canım sağ salim seninde dediğin gibi ben doğum haberimi verdiğimde sende bebiş haberini verirsin inşşşş canım benim