- 28 Eylül 2010
- 138
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlıkız bebegın uykusu gelmedımı hala:)
tatlıkız bişi soracagım sımdı benım adetımın 2. gunu cagrdılar sulu ultrasyon varmıs
adetım bıtıncede rahım fılmım varmıs
doktr ona gore karar verecekmıs uzunmu kısamı durumuma bakackmıs
ayrıca esımden tekrardan sperm tahlılı ıstıyorlar........
sen yumurta buyutmek ıcın falan bişi yaptınmı cok yumurtam olsun falan dıe
ayrıca benım akıntım cok bugunlerde yanmada oluor sorun olmaz ınşşşşşşş
tuplerlende alakası yoktur umarım
ayy ne güzel herkes burda ama ben çıkmak zorundayım
yok canım yaaa benim kızım hiç uyumuyo sağolsun habire tekmeliyo hiç yorulmuyoda kızz ayakları ağzımdan çıkacak neredeyse kaydirigubbakcemile3
ben aydın nysa yaptırdım ikin rahim filmini narkozla uyuttukar ama uyandıgımda iki gün agrı çektim minoşet kullandım iyi geldi popomun üstüne oturamadım 1 iki gün ALLAH yardımcın olsun benim tüpler açık ama yumurta gelişmiyo 20 olması gereken 9 çıktı onun için bu tüp bebege başlıcam ben 9 yıllık evliyim senin problem neydi ve kaç yıllık evlisin
tüplerin açıkmı ona bakacaklar canım eşinden istedikleri sperm tahlilini çok temiz bir ortamda eline eldiven takarak yapmasını istiyolar büyük ihtimallede sperm buluyolar ekstra bişey yapmadım yumurta büyütmek için verdikleri iğneler yeterince büyüttü zaten rabbim yardımcın olsun canım
esra nerdesin görüşelim
benım evlılıgım 1 yılı gectı este sperm azlıgı var o yuzden tupe basladık hayırlısıylan
bende narkozsuz yaptıramam zaten
catım dar cok kotu olurum bakalım hayırlısı yha
sagol bırtanem
tatlıkız belkı ınanmazsın ama hep sen aklımdasın
moralımı duzeltıyorum ve sıtres yapmıorum senı dusununce :)
tedavı boyunca yardım ısteyebılırım