kızlar naberisniz ben çok yorgunum sabahtan beri iş yapıyorum
mutfağı temizledim
ev süpürdüm
ama canım çıktı
biraz uyucam şimdi
uyanınca yine gelirim hadi bybyyy
bebişte yorulmuştur annem napıyosa saatlerdir diyodur:))))
iyi çok şükür teyzesi kesemizi gördük 15 mm miş benim fındığım seni her topikte başkalarına dua ederken görüyorum tatlım rabbim o insanlara ettiğin duaları sana çevirsinde sende bebek sahibi ol anne ol inşşşş çok güzel bi duygu inan bana içinde bi varlığın olması doğduğunda sana anne demesi sabırsızlıkla doğacağı günü beklenmesi babasının gözümün içine ışıl ışıl bakması her dakika göbüşümü sevmesi çooook değişilmez bi duygu o kadar içten dua ediyorumki rabbim sana ve bütün anne ve baba olmak isteyenlere yaşatsın biran önce inşşşş
şükürler olsun rabbime bize bu duyguları yaşattığı için
iyi çok şükür teyzesi kesemizi gördük 15 mm miş benim fındığım seni her topikte başkalarına dua ederken görüyorum tatlım rabbim o insanlara ettiğin duaları sana çevirsinde sende bebek sahibi ol anne ol inşşşş çok güzel bi duygu inan bana içinde bi varlığın olması doğduğunda sana anne demesi sabırsızlıkla doğacağı günü beklenmesi babasının gözümün içine ışıl ışıl bakması her dakika göbüşümü sevmesi çooook değişilmez bi duygu o kadar içten dua ediyorumki rabbim sana ve bütün anne ve baba olmak isteyenlere yaşatsın biran önce inşşşş
merhaba herkese nasılsınız arkadslar ben gelemıyorum foruma.hamılelıgım çok zor gecıyor sadece yatıyorum yaptıgım en ıyı iş bu.sizleri de unutmadım hilalbebek hamıleymıssın canım hadı bakalım hayırlısı sorunsuz bır hamılelık gecırısın inşallah .sağlıklı bır şekılde 9 ayını tamamlayıp sağlıklı olarak da bebegını kucagına alırısın ınşallah.darısı tum annne olmayı bekleyen canlarımın başına .Allahım bu duyguyu bana yaşattın içimde bir canlı var bana yaşattıgın bu mutlulugu tum anne olmak ısteyen herkese yaşat ki benımde mutlulugum bın kat arttsın.benımle bırlıkte onlarıda gözet,koru.sağlıklı umutlu hayırlı günler dilerim arkadaşlar.İYİ akşamlar
evet kızlar haklısınız aslında ama
hergün yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum ama
kendimi çok zorlamıyorum tabiki
anne olmak nasıl duygsuna gelince
aslında tarifi olmayan bir duygu hele birdebekleyip sabrettiysen dahada değişik
oluyo...
bi kere yavrunun çok nazlı olduğunu biliyosun
içinde bi canlı var henüz kıpırdamasada
sen onun varlığını hissediyosun
büyüdüğünü hissediyosun yavrun canın içinde ...
yani ne biliyim anlatamıyorum ki
sadece tek istediğim dilediğim en yakın zamanda sizlerinde bebk sahibi olmanız bu tarifsiz duyguyu yaşamanız ve yaşatmanız
cnm tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasıp etsin inşş
çok güzel canım yeğenimiz büyümüş maşallah varmı bulantı falan kendine çoook dikkat et canım sen ve meleğin rabbime emanet olun inşallah
merhaba canlarım hafta sonu ablamdaydım giremedim kk ya
oyy yesin onu teyzeleri maşallah ona tatlıkız inşallah kucağınıza alacağınız günler de yakın canım benimm
darısı bizlerin başına hayırlısıyla
karam hoşgeldin abla
öncelikle annen için başın sağolsun canım
ayrıca geçmiş olsun...
rabbim sana iki tane evlat vermiş inşallah bidaha verir canım
eşin bi tahlil yaptırsaydı keşke
rabbim büyük ol deyince oluyoengel tanımıyo canım
Keske sogan kürünü 2-3 ay yapip ondan sonra incir kürüne baslasaydin. Ama artik baslamissin, sifa olur insaallah. 2 cocuk dogaurabilmissin, 3. cusu de olur cok yakinda. Sonra alternatif tipla hersey mümün ilk asama asilama, ama hicbirinin garantisi yok. Yasin itibariyle hemen hamile kalamaman normal sabir et vede olumlu düsün, bebisin kendiliginden gelir.
kızlar naberisniz ben çok yorgunum sabahtan beri iş yapıyorum
mutfağı temizledim
ev süpürdüm
ama canım çıktı
biraz uyucam şimdi
uyanınca yine gelirim hadi bybyyy
bebişte yorulmuştur annem napıyosa saatlerdir diyodur:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?