tarfil cok teşekkür ederim kestane balım cok iyi doğal cunku baska ne yapmam gerekir ki anne olmak istiyorum bayadır deniyoruz polen yada arı sütü de eklemem iyi olur mu ki acaba? hangisi iyi geliordu
canım benim amin diyoruz bizde
inşallah sende prensine yada prensesine kavuşursun
yumurtaların ne zaman transfer edilecek merak ediyorum
saol canım benim seninde anneler günün kutlu olsun canım.dualarımız seninle
canım benim çok güzel bu haber transfer günün ne zaman rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahhh
cok gusel haber bu canım dualrımız hepımıze tabıkı....hade az kldı desene bebeısıne.annler gununuz kutlu olsuna.s.a.s.
slm kızlar bende polen arı sutu bal karısımını bu ay denıyorum bakalım ay sonu ne olcak ınsallah guzel haberlerı alırım hayırlısylada sızde alırsınız o baldan
inşallah canım hayırlısı olsun
kayram nasılsın bitanem
canım benim çok şükür iyiyim sen nasılsın senin ismini görünce içim kıpır kıpır oluyo inşallah bu ay hamile haberini okuruz rabbimin izniyle canım
tarfilcim görüşemedik bayadır nasılsın tatlımm
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bebek özlemi çekenler kervanında artık bende varım
bende iyiyim çok şükür bitanem yarın Allah ın izniyle bebişim benimle olacak bakalım siz böyle söyleyince umut doluyo içim vallahi sağolun hepiniz
kızzllarrrr transfere gidiyorum birazdan dua edin bana nolur hepinizi seviyorum bayeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?