cnımm hoŞgelsİn naıslsın ? Var mı bİr gelİŞme ? Evet olmadım ama fecİ karın aĞrısı Çekİyorum. AkŞama kan tahlİlİ verİcem bakalım ..
canım ya lavaboya gıdıyorum geÇıyor Çoook Şıddetlı fena batma gıbıde gırıyor her Şekılde Çok canım acıyor...inşallah pozitif çıkar test sonucu canım.iyim bende kayınvalidemlerdeydim şimdi geldim.canım karın ağrısı nasıl bi ağri batma gibi saniyelik bişiymi
canım ya lavaboya gİdİyorum geÇİyor Çoook Şİddetlİ fena batma gİbİde gİrİyor her Şekİlde Çok canım acıyor...
ayyy hadi inşallah .... inşallah sağlıklı yumurtadırlaropuyorumnanaktancanım benim 3 gebeliğimdede böyle saniyelik batma gibi sancılanmalarım olmuştuda o yüzden sordum.inşallahda öyledir .bende yumurtluyom heralde kasıklarım falan ağrıyo
kızlar sonuç001 bu serüvende böylelikle bitti. demekki hayırlısı buymuşşşş
slm arkadaşlar burda gördüğüm bal çörek otu ve tarçın karışımını kullandım ve 0.1 çıkan progestron sonucum başka hiçbir ilaç kullanmama rağmen 18.36 çıkmış..hayırlısıyla inş hamile kalırım bu ay... çok teşekkür ederim size...
slm arkadaşlar burda gördüğüm bal çörek otu ve tarçın karışımını kullandım ve 0.1 çıkan progestron sonucum başka hiçbir ilaç kullanmama rağmen 18.36 çıkmış..hayırlısıyla inş hamile kalırım bu ay... çok teşekkür ederim size...
canım güzel büyümüş yumurtan hergün ilişkiye gir kaçırma fırsatı olacak sanki bu ay inşallahhhhslm kızlar
damlacım üzüldüm ama olsun canım rabbim inşalalh hayırlı zamanda hayırlı çocuklar verir.
kızlar gelelim bana
temzilşk yapıyorum oyüzden giremiyorum
ama az kaldı bitmek üzere
pazartesi doktora gittim çok güzel yumurtalar vardı
iğne verdi ama
hiç bir yerde bulamadım((((
hayırlısı dedim
sol tarafımda çok daha büyük bi tane vardı 22mm
ötekiler onun kadar değildi geldiğim gün sok kasığım ağrıyodu şimdide sağ anlayamadım yani
zaten kafaya artık okadar takmıyorum
yazın aşılama yaptırcam onu bekiliyorum
umarım herkes hamiş kalır sizi seviyorummmmm
canım güzel büyümüş yumurtan hergün ilişkiye gir kaçırma fırsatı olacak sanki bu ay inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?