canım ben böğürtlen kürünü hiç duymamıştım ne için kullanılıyor ve nasıl kullanılıyor
sağol cnaım bnenim gene çıkmışsın hemenkızlar hayırlı günler hepinize nasılsınız canlarım işlerden vakit bulamıyorum ne olacak bu halim onuda bilmiyorum
damlam sonuca üzülme tatlım vakti gelmiş olsaydı olurdu rabbimin vardır bi bildiği hakkında hayırlısı olsun inşallah tatlım
canım hoşgeldinnn naıslsın????günaydın damlammm
yok şekerim hala olmadım bu akşam kan tahlili vericem. sabah bir istifar ettim anlatamam canım hiiç bişi yemek istemiyor böle yemek yersin tıka basa dolu olursun ya öleyimm patlıycak gibiiyiyim tatlım sen nasılsın..adet oldunmuu....
inşallah canım yaa inşallahh veriyim en azından umut etmem böle. beklemem bilirim ne oldupunuayy canım hayırlısı inşallah....geçmiş olsun..ya belki geç döllenme felan olmuştur..ver bakalım kan testini..
pozitif olursa akşamdan yazarım ama neğatifse yarın yazarım canım haberin olur....iyi düşün iyi olsun arkadaşımm....dualarım seninlee......yarın annemler geliyo test sonucunu çok merak edicem.fırsat bulunca gelip bakıcamm hayatım...hayırlısıyla inşallah pozitif olur sonuç
inşallah bitanem inşallahhh dua et bana olur mu??tamam hayatım...inşallah pozitiftirrropuyorumnanaktan
inşallah cnm :Saruboceq:tamam hayatım.sen gönlünü ferah tutt.inşallah iyi olacak.sonuçta hala adet olmadığına göreee...:Saruboceq:
inşallah cnm :Saruboceq:
cnımm hoŞgelsın naıslsın ? Var mı bır gelıŞme ? Evet olmadım ama fecı karın aĞrısı Çekıyorum. AkŞama kan tahlılı verıcem bakalım ..merhaba kızlar 2 gündür giremedim buraya umarım iyisinizdir damlam hala adet olmamişsın çoook sevindim inşallah gelir bebişin canım :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?