canım pazar günü olmam lazımdı. ama ben pazartesi die düşünürüm hep birgün sonrasını ama olmadı. pazar sayarsak bu gün 3 saymazsak 2 ama tek çizgi çıkarsa toplayamam kendimi...yıkılırım göze alamıyorum onu canım ay
canımmm arkadaşımmmm çook tşk ederim sağol. haklısın her iki açıdanda bakmak laızm o zaman akşama test alayım da yapayım :)))))))sen bilirsin canım ama ben olsam yapardım.hem daha yaşın çok genç senin yıkılacak bi bdurum yok bence bide olmasa bile şöyle düşün senin yara vardı sanırım belki hamile olsan gebeliğin sorunlu geçeçek.olmasada en azından yara sorununu çözersin.sonra daha sağlıklı bi şekilde geçer gebeliğin.biz senin yanındayız hakkında hayırlısı neyse o olsun canımcım olumunekankayizsmile
canımmm arkadaşımmmm çook tşk ederim sağol. haklısın her iki açıdanda bakmak laızm o zaman akşama test alayım da yapayım :)))))))
amin canım inşallah hepimiz için ben kesin yapıcam.. midem bulanıyor iliyomusun ama sanırım psikolojik ya offf bütün bünye alt üst olduyap canım yap kafan rahat olsun bitanem.hani bi söz vardır en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir diye.buda onun gibi bişey rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım kaydirigubbakcemile5
amin canım inşallah hepimiz için ben kesin yapıcam.. midem bulanıyor iliyomusun ama sanırım psikolojik ya offf bütün bünye alt üst oldu
tatlım hoşgeldin yok kuzum daha belli dğeil adetim gecikti 2 gün. öle telaş yaopıyorum sabah test yapıcam bakalım :)) inşallah güzel haber verim size sen nasılsın tatlım?damlammm hamilemiisn yoksa ayy öleyse kendimi uğur sayacağım dün ilk kez yazdığım bi topikdede arkadaşın biri hamile olduunu öğrendi.inşallah hamilesindir...
bu araada herkese merhaba heyeecanladım daan diye yazdım...tarfil peşindeyim bacım...
sağol bitanem sdesteğinn için dayanamadım akşam gidince yapıcam:)))))olumunekankayizsmile
inşallah iyi haberdir mide bulantısı ama olmasada üzülme canımcım
sağol bitanem sdesteğinn için dayanamadım akşam gidince yapıcam:)))))
zaten işten6 da çıkıyoum eve gitmem 8 buluyor bu satten sonra bişi içmiyorum :)))Şeniz
canım akşam yapcaksan fazla sıvı almadan 1-2 saat idrara çıkma sonra yap canım
inşallah damlam hayırlısı..tarfil canım cevap gelmeyince sizden ütü yapmaya gittim.kıskanma bacım...sende katıl ordaki sohbetimize....
cnaım hangi topikkkkkk bende bakayımminşallah damlam hayırlısı..tarfil canım cevap gelmeyince sizden ütü yapmaya gittim.kıskanma bacım...sende katıl ordaki sohbetimize....
:) evet bazen çok kalabalık oluyo hayatım.önceleri bende yetişemiyodum.sonra alıştım...içtinmi kahveni
üfff bırak şu siğarayı yaaa etkiliyor haberinv ar dimi???içtim canım içtim sigaraylada bi güzel oluyokiii sen içiyonmuki sigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?