merhaba arkadaslar.bizimde sorunumuz sebebi bilinmeyen infertelite.3 tüp bebek denemesi.ilk bebegim gelismedigi için kürtaj olmak zorunda kaldim.2.si kimyasal gebelik.3. ise hiç tutmadi.bu bögürtlen kökünü denemek istiyorum.ama nasil ve hangi günlerde uygulanacgi hakkinda bir bilgim yok.yardimci olursaniz sevinirim...
iyiyim canım sen nasılsınn
böğürtlen kökü bende aldım.bende mi kullansam fsh ye faydası varmı acaba kayram ne dersin.
canım benim fsh 50.44 doktor erken menopoz dedi.önce yıkıldım ağladım ama şimdi toparlandım.hayıt felan içiyorum hayatımm...duyduklarımı uyguluyorum...bakalım allahtan umut kesilmez.bu arada 33 yaşındayım.canım senin problem ne...
haklısın canım...ilaçtan iyidir.ama benim gittiğim doktor sana vercek ilaç yok diğip sepetledi beni...
ceylanım hoşgeldin bitanem nasılsın
hoşbulduk canıııııım.....
ne var ner yok dünürüm... olumunekankayizsmile
canım soğan suyunu yapıyorum.ama başladım sonra yatılı misafirim geldi.2 gün ara verdim.sonra tekrar devam ettim gün olarak sayınca yarın bitiyor.bide adetin 7.günü diyolar.ben doktora 10.gün gittim.doktor öle söleyince araştırdım ve hemen o gün başladım.yani sence ara verince benim kür boşamı gitmiştir.bugün adet oldum vee bugünde içtim soğan suyunu canımm..ayy inşallah benimde olur...hayırlısıyla ama doktor hiç yumurta göremiyorum dedi bana....arkadaşına da mı öle sölemişler...
canım inşallah yararı olmuştur ama ara vermeden 15 dediği için saraçoğlu öyle yapmak daha iyidir olsun bu adetin bittikten 7 gün sonra başla rabbimin izniyle inşallah çok faydasını göreceksin tatlımhımm desene benim ki bi işe yaramayacak ara verdiğim için tüh ya boşamı gitti içtiklerim..
inşallah canım.rabbim isteyen herkese versin bebek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?