merhaba canım bende kaynanamdan duydum eskiden köyde derlermiş korunma falan yok sakın belinize yakı vurmayın hemen hamile kalırsınız diye uzun zamandır bana diyodu yap diye bu ay denicem bakalım hayırlısı canım kaç yaşındasın 9ay çok uzun bi zaman değil benim 4 senedir olmuyo daha doğrusu 3 düşüğüm oldu ama son düşüğümden 1.5 yıl geçti ama hamile kalamıyorum.sorun olmamasına rağmen neyse canım pkolularda bal tarçın çörek otu karışımı faydalı diye biliyorum adeti düzene koyup yumurtaları geliştiriyomuş istersen bi dene
bende çok gerginim uykusuzum kadıklarım ağrıyor adwet olacakmışım gibi 6 gün var adetime çok fena kasılıyor offgünaydın damla... idare eder.. asabiyim bugün :1closedeyes:sen nasılsın?
tskler canim bu yaki yi nasil kullaniliyorki? ben ilk evliligimdede 5 senedir ugrasdim ama olmadi, ve simdi yine iki senedir ugrasiyorum ama yine olmuyor hic bi sorunumuz yok dr lar öyle diyor bakalim artik hayirlisi
cnm goşgeldin sen naıslsınnn??kızlar nasılsınız kayram yine yoksun
cnm goşgeldin sen naıslsınnn??
hoşgeldinnnn:) sne naasılsınn??ben geldim
ben geldim
evet gördüm sabah nie gergindin cnaım sorun yok inşallah??bugün iyim canım ama dün çok gergindim akşam kimsede yoktu burda
evet gördüm sabah nie gergindin cnaım sorun yok inşallah??
canım benimmm zülme dua et allaha ne olur böle durumlarda aç kitabı dua sure oku insna rahatlıyor. sakın sıkma kendini birileriyle paylaş içine atma. bu iş stres kaldırmıyor. strese girrsen hiiiç olmaz rahat olacaksın psikolojik olarak lütfen kendinş üzmee ..pazar günü adet oldum bu ayda olmadı eşimi üzmemek için kendimi fazla sıktım sanırım dünde yalnız kalınca ağla ağla bi hal oldum işte senağlama
bende çok gerginim uykusuzum kadıklarım ağrıyor adwet olacakmışım gibi 6 gün var adetime çok fena kasılıyor offsnein neyin var tatlımm
canım benimmm zülme dua et allaha ne olur böle durumlarda aç kitabı dua sure oku insna rahatlıyor. sakın sıkma kendini birileriyle paylaş içine atma. bu iş stres kaldırmıyor. strese girrsen hiiiç olmaz rahat olacaksın psikolojik olarak lütfen kendinş üzmee ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?