Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya çok heyecanlıydı tabi yeniydik onunda hevesi vardı
eee tatlıkızcım nasılsıun ne durumdasın
kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız canlarım tatlıkız canım ben bi topikte okudum ve sana çok tavsiye ediyorum tüpbebek özel bölümde umutlu bekleyişim bebeğimle devam ediyor başlığı bu ben çok tavsiye ediyorum daha önce okumadıysan bitanem
hayırlı günler güzel anne adaylarııı
nasılsınızz
iyiim tatlım sen nasılsın ?cnm buğn hafif var dünki kadar çok değil ama dün çok kötüydü adet kanaması gibi beyaz peynir gibi geldi. korktum..damlam nasılsın canım önceki sayfalara baktım tatlım şikayetin devam ediyomu dr a gittinmi
tiryakcım hoşgelin cnm naıslsın?hayırlı günler güzel anne adaylarııı
nasılsınızz
iyiim tatlım sen nasılsın ?cnm buğn hafif var dünki kadar çok değil ama dün çok kötüydü adet kanaması gibi beyaz peynir gibi geldi. korktum..
iyiyim canım ne olsun uğraşıyorum işte tedavim 13 nisanda ilaçla başlayacak sabırsızlıkla o günü bekliyorum rabbim hayırlısını versin
haklı olabilirsin canım ya eşimdeki geçti ilaç kullandı krem kullandı geçti ama bende kaşıntı koku hiç bişi yokk anlamadımcanım geçen eşininde bir sorunu olduğunu yazmıştınya belki eşinde mantar vardır sanada bulaşıyordur yada tam tersi bi dr a gitmenizde yarar var ikinizinde bitanem
merhabalar nasılsınız görüşmeyeli hamile haberi varmı yeni??? hafta sonu giremedim sınavlarım vardı...
haklı olabilirsin canım ya eşimdeki geçti ilaç kullandı krem kullandı geçti ama bende kaşıntı koku hiç bişi yokk anlamadım
merhaba kızlar..aylar oldu topiğe uğramayalı...listeyi okuyunca o zamanlar sadece bende probşem varmış...artık eşimdede morfoloji sayı ve hareket problemi var....sayı ve hareket çok sorun lu değil ama morfoloji%2...her iki durumda olupta hamile kalan duydunuzmu
haklı olabilirsin canım ya eşimdeki geçti ilaç kullandı krem kullandı geçti ama bende kaşıntı koku hiç bişi yokk anlamadım
ayse.20, Kayram, evindarkece+, yavruceylan1+