canım daha önce söylemiştim ama farketmedin demekki
inşallah faydasını görürsün sen içmeye devam et
kutular bitince artık tüp bebeğe başlarsın
kızlarr günaydınnn
bu hukk denen şahısı dikkate almayın.Dikkate alınacak biri değil daha önce de yazmıştı ben vermiştim cevabını.o böyle yazıp sonra cevabını alıp hazmediyoo hazmetmesi 2 hafta falan sürüyo :)) çünkü 2 hafta kadar önce yine yazmıştı çok işi varmışş işinin arasında giriyomuş ama bizim selamlaşmamızdan rahatsız olmuşş takıntılıı bi tippp.Yokmuş gibi davranın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canım
ya sabah sabah benide sinir etti
en son ben yazmıştım
kayrayla yazışmıştık
kaynana muhabbeti yani
okuyuncada şoke oldum
biraz yazarkende karşıdakini düşünmeleri lazım
nasıl çalışan insan bunlar anlamıyorum
bak arkadaşım buraya girip sinirlerimizi hoplatıyosunbir çok kişiyi hamile bırakacak kür diye giriyorum kaynana muhabbeti lütfen zamanınımızı özel ailevi olaylarınızla meşgul etmeyin.ben konuyla alakalı bilgiler almak istiyorum.herkesin hayatında bazı olumsuzluklar olabilir bunları başak topik açıp orada paylaşalım olmazmı?
evet ev hanımıymış baksanayok be çalıştığından değil bu gibi tipler böyle ortamlarda bulunamazlar.Bulunamadıkları içinde kıskançlık ağır basar böyle ortamları hazmedemezler.Ama cidden sinirini bozmaya bile değmiycek bi tip adı gibi huk gelmiş huk gidiyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bir çok kişiyi hamile bırakacak kür diye giriyorum kaynana muhabbeti lütfen zamanınımızı özel ailevi olaylarınızla meşgul etmeyin.ben konuyla alakalı bilgiler almak istiyorum.herkesin hayatında bazı olumsuzluklar olabilir bunları başak topik açıp orada paylaşalım olmazmı?
ayrıca gunaydın nedır bu kardan cektıgımız yaw..canı sıkıldıkca laf yazıo
günayyyydın güzelll hatunlarrer nabersiniz bakalım
sallyın gitsin yaaa bayanssulusmileniye takıyosunuz görmezden gelin olsun tatlı canınızıda sıkmayın:teytey::teytey:
evet ev hanımıymış baksana
okuyunca sinirim hopladı
aslında bizler yaşamış görmüş insanlarız alpycim
amacım kayraya yardımcı olmak
ama kötü anlamda degil canım
neyse sen nasılsın bebegin kalp atışını duydunuzmu canım
iyiyiz çok şükür canım.
kalp atışını duydukk çok şükürr ama şimdi testler başlıycak inşş herşey yolunda gider :Saruboceq:
günaydın bacılarrrrr
yine hukk rüzgarı esmişş :))))
ayy aldırmayın boş verinnnn
kıskannanlar çatlasın biziiiii :)))))
nasılsınız görüşmeyeliii
günaydın cnm
nasılsın??
aynen dediğin gibi bosverin.
cnm varmı belirti falan bişey ben hafta sonu olmuyorum ya kacırdımmı son bilgileri
ne durumdasın şimdi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?