ne demek tik yok yaaa olucak elbet birgun o tik dedgin sey olucak sen icini rahat tut ayrica burda bugun cok yagmur yagiyor ve az once ogrendimki her yagmur damlasini bir melek indirirmis gogyuzunden yani seni bebeginde bugun burda olabilir senin icin dua ediyorum emin ol sende dilinden duayi eksik etme olurmu canikommmmiyilik saglık canım
bizde ne yapalım işte
böyle popomuzun üstüne oturduk
bizde tık yok gelen güzel haberlere seviniyoruz
hayat bu
hayırlı olsun hilalcim
çooook sevindim
amaaaaaaaaaaaan durun bi göbek atalım
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
ben çok severim ah bi kızım olsaydı onunla nelern yapardım kendimde çok severim değişik şeyler yapmayı sırf boncuklardan sehpa örtüsü yapmıştım mesela resmini koyarım buraya bi yarım saat sonra canım
nazar için felak nas maun tebbet surelerini çok okurum birde okumadan önce niyet ederken baba ismini söyleyip mesela aliden olma fatmadan doğma burcu için niyet ettim nazar duası okumaya okumak benden şifa senden rabbim derim ben birde günde bir iki adet çörek otu yutturabilirsen olurmuş canım
bende iyiyim canımm napiim ya öle uğraşıyorumm.aaaaaaaaaaaaaa sumeyrat gelmis kiz ben seni bilmiyordum yeni ogrendim konusmuyormusun demiiii olsun beee iiii sukse yapmisin ama heeeee.
seyyyy acaba yazmayimi bilmiyorsun diycem ama yoksa burda ne isin var demii neyse kendine ii bak allaha emanet ol
kizzzz evinnnnnn sen nasilsin ne var ne yok moraler nasil insallah superrrrrrrrrrrrrrr diyceksindir
nesecim sen nasilsin hayat nasil gidiyor .
hoşbulduk bacıımm.sen nasılsınEvİncİm neŞecİm hoŞgeldİnİz nasılsınız kızlar
ya evet banada çok düşük geldi inş benimbaşıma gelen onun başınaa gelmezz..:Saruboceq:hilal gitmiş ama degeri niye o kadar düşük ki acaba
ne zaman adet olması lazımdı
onu ögrenecektim
kızlar hepinize çok teşekkür ederim am ben sevinemiyorum
sonucum 41.78 çıktı
doktor beni sinir etti boş gebelik olabilir falan dedi
yani sevinemedim hiç
2gün daha beklicem
evet adeti geçtiği halde. ama allah büyüktürr yaa.. inşş geç döllenme olmuştur.evincim hilalin degeri baya düşük yani
adeti geçtigi halde
artık valla burada hamile diyenlere
sevinelimmi üzülelimmi bilemiyorum
CANIIIIIIMMMMM allahım tamamına erdirsin neden karamsarsın ben anlamadım.
gecenlerde gebelik topiğinde gördüm sanırım 4.84 cıkmıstı arkadasın birinin bekledi 1hafta sonra tekrar yapıldı. 28 lerde çıktı yani senin zaten 50 ye yakın hem daha küçük olduğu için böyledir.2 gün sonra yükselmesi önemli sonuçta var şu anda
rabbim can versin sağlık versin sende üzülüpte kendini sıkıntıya sokma.
gözün aydın cnmmm.....zemuszemuszemuszemus:1hug::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım ben anlamamki tatlım sadece bildğim hamişsen 37 civarında gidiyo yumurtalaa gününden sonraki hafta.fertilaidin ilk kutusunun bitmesine 4 gün kaldı
evincim bi degerlendirirmisin canım
canım ben anlamamki tatlım sadece bildğim hamişsen 37 civarında gidiyo yumurtalaa gününden sonraki hafta.
kuzu neden girmiyor acaba
birşey mi oldu
artık o da ümitsizleşti
valla ben bile artık olsun olmasın farketmiyor
bebeginde bi vakti var
rabbim ne zaman verirse diyorum
ve kendim artık rahata erdim ya
ya bilemiyorum olursa başımızın üstünde yeri var
olmazsada amenna
evt canım aynen öle ümitsizlik değilde düşünmek istemiyorum insan çok istediği sürece ümidide çok oluyor o yüzden bu ümitte yıpratıyor insanı bu aralar çok uzağım bu düşüncelere sıkıyor beni artık ebebk konusu dediğin gibi gelirse başımızın üstünde yeri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?