canım ama sende sıkma canını hee..sana bişey söylicem bunu tabiki umutsuzlukdan söylemiyorumm rabbim ol dediği zman olacakdır elbet ama artık kendiz için yaşayın birbirinizi yaşatın.ve mucizenizi bekleyin ma bebek için değil kendizi için yaşayın anlatabildimmi canım. sıkma canını ve şöyle bi silkelen ve ben ne yapıyorum eşimi üzmeye hakkım hiç yok de..ama böle devamlı kendi körükleyipde üzme.
bu bebek olayı ne zor iişmiş
galıba dımı nazlı olduklarını daha gelmeden bellı edıyolar Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın
kayram sana cok kızdım acıkcası.bılzer neyın hayırlı neyın hayırsız oldugunu asla bılmeeyız.belkıde senın ıcın olmaması daha hayırlıdır.benım bır tanıdıgımın cocugu olmadı yalvardı allha cocuk ıcın ona öle bır evlat yolladıkı olmesını bıle ıstedı o cocugunun en son hapıse gırdı cocuk vede annesı rahtladı aklına gelmeyen seylerı yapmıs.dusunsene basını one egerek yurumek kadar kotu bır sey varmıdır hayatta?ayrıca hepımız bebegımız olsun dıye evlenmedıkkı esımızı sevdıgımız vede mutlu bır yuva kurmak ıcın.öle bır cumleyı kurman bıle esıne vede kendıne buyuk bır haksızlık bosansan ne olcak?ayrıca benım yuzumden esım babam olamıyor demende uzucuhastalık allhtan gelır bu bır vesıledır.bugun cok az spermlen pkolu umıtsız hastalar bıle gebe kalabılmekte.yanı sana demek ıstdıgım suan ıcın rızkı yok demekki bebegının.hayırlı zamnda alırsın umarım.senın ne cektıgını ben ve burda bebegı olmayan herkes cok ıı anlıyor emın ol.bızlerde esımızımı bosayalım spermlerı az yada morfolojısı bozuk yada varıkoselı var dıe?herkes ıcın hayırlısı olsun.rabbım hıc bır kucagı bos koymasınnnnnnnnnnnnnnnn tamammı canım.umutusz olma...
evet canım haklısın o yüzden kafamdan çıkarmaya çalışıyorum tatlımmamın cok uzme kendını bır cok dr.psıkolojık olarakda bebek sahıbı olunmadıgını soyluyor cok fazla ıstedıgımız ve hep onu dusundugumuz ıcın bılınc altımız da olmasına ızın vermıyo
hooşgeldinn ceylanımben geldim yine kıslaaar
kayracım senin tsh kaç çıkınca dr ilaç verdi??
evet canım haklısın o yüzden kafamdan çıkarmaya çalışıyorum tatlımm
hooşgeldinn ceylanım
benim 6.36 çıkmıştı dahiliye dr vermedi başta ben bebek istiyorum deyince yazdı tatlım senin kaçtı 4.75 miydi canım
kayracım hayırdır eşinle tartıştınız mı bişeyler okudum da neler geçti aranızda?
bu arada herkese kucak dolusu selam
hoşgeldin canım nasılsın görüşmeyeli tedavin nasıl gidiyokayracım hayırdır eşinle tartıştınız mı bişeyler okudum da neler geçti aranızda?
bu arada herkese kucak dolusu selam
ewweeet canııım
üst sınırda
bakalım verir mi bana da??
canım yasinini okumuştum sana özelden yazmıştım
İmşaallaaah görmüşsündür
istersen bu akşamda bi tane okurum canım
senın gbı uzun zaman olmadı bu yola baslıyalı ama az cok senı anlıyorum bılıyorum cok zor uzaktan dendıgı gıbıde he dıyınce unutamazsın kafanı kemırır bı yandan o senın ama unutma hıc bıse senden ve saglıgından onemlı deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?