- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
valla abla dün hastahaneye kendi drum gelmişti adamı görünce nasıl sevindimm valla.. bakdı kan değerlerimee dediki. bir hafta daha bekle bu haft içinde kesin olursun eğer olmazsan tekrar gel dedi. hocam dedims izi bulamıyorum bi kartınızı verirmisiniz dedim. dekii beni eğer polikliniklerde bulamazsan yukarda doğumhanedeyim beni mutlaka bul dedii.iyiyim canım nasıl olayım senin hastane sonuçların ne oldu
Sağol kuzucum rahatlatıyosun beni yarın inşş güzel geçer de moralim yerine gelir.Bu arada fertilaid.i kullanıyosun di mi sen?
inşalalh adet olursun neymiş kimyasal gebelikmiymiş bu sonuçları nasıl açıkladılar sanavalla abla dün hastahaneye kendi drum gelmişti adamı görünce nasıl sevindimm valla.. bakdı kan değerlerimee dediki. bir hafta daha bekle bu haft içinde kesin olursun eğer olmazsan tekrar gel dedi. hocam dedims izi bulamıyorum bi kartınızı verirmisiniz dedim. dekii beni eğer polikliniklerde bulamazsan yukarda doğumhanedeyim beni mutlaka bul dedii.
günaydınnn kızlar
evincim üzülme ne olur allah en kısa zamanda sağlıkla seni yavruna kavusturur inşallah.
alpycim slm cnm göğüslerim hala felaket ağrıyor özellikle yanlardan dokununca. işyerimde bi arkadaşım var su an 6 aylık hamile o ilk zamanlar yani daha test bile yapmadan hep böyle demişti. yumurtlama gününden birkaç gün sonra göğüslerindeki ağrıyı aynen böyle tarif ediyordu.
allahım sen hayra cıkar yarabbim.
kuzucum nbr bayadır karsılasamadık nasılsın??
ben bu ay gün falan saymıyorum düşünmiycem artık dedim o yüzden düne kadar siteyede pek girmedim.
inş canımgünaydınnn kızlar
evincim üzülme ne olur allah en kısa zamanda sağlıkla seni yavruna kavusturur inşallah.
alpycim slm cnm göğüslerim hala felaket ağrıyor özellikle yanlardan dokununca. işyerimde bi arkadaşım var su an 6 aylık hamile o ilk zamanlar yani daha test bile yapmadan hep böyle demişti. yumurtlama gününden birkaç gün sonra göğüslerindeki ağrıyı aynen böyle tarif ediyordu.
allahım sen hayra cıkar yarabbim.
kuzucum nbr bayadır karsılasamadık nasılsın??
ben bu ay gün falan saymıyorum düşünmiycem artık dedim o yüzden düne kadar siteyede pek girmedim.
komplet düşükmüdür nedir canım. ondan işte.peki bişey sorcam canım bende adaçayı içsem şimdi olurmu.. yada sence soğan kürünemi başlasam bügün.inşalalh adet olursun neymiş kimyasal gebelikmiymiş bu sonuçları nasıl açıkladılar sana
günaydın kızlaaarrr
nasılsınız bakalımm??
dün adet oldum
bu sabah alpy ciğimin kendisi için aldığı ama içemesine gerek kalmayıp bana yolladığı fertilaidi içmeye başladım
akşam balımı aldım iş çıkışı çörek otunu tarçınını aktardan alıp onuda yemeye başlıyorummm
yarın içinde doktordan randevu aldımmm
eşimde dünden beri fertilaidi içiyo keçiboynuzunu da içmeyi kabul ettii
bu ay full çalışma olcak galibaaa Rabbim hayırlısını versin inşaallaahhh
canım bal tarçın çörek otunun oranları var evde kağıtta yazılıydı getirip yazarım ben oranlarını size.adetin 2.günü başlanıp 12.gününe kadar sabah akşam 1 er tatlı kaşığı yenicek sabah yendiğinde aç karnına olucak 20 dk sonra kahvaltı yapabilirsin,akşam yendiğinde yemekten 2 ya da 3 saat sonra olucak ve onu yedikten sonra başka bişey yemiycen canım.
EVET KULLANIYORUM VE ADAÇAYI İÇİYORUM HERGÜN CANIM AMA OVÜLASYONU HİÇ Bİ ŞEKİLDE TAKİP ETMİYORUM BAKALIM HAYIRLISI ŞU ARALAR PEK DÜŞÜNMÜYORUM ZATEN
inşalalh adet olursun neymiş kimyasal gebelikmiymiş bu sonuçları nasıl açıkladılar sana
canım inşallah hamilesindirde göğüslerin ondan ağrıyordur bende pek giremiyorum bu aralar kısmet artık inşalalh olur bebiş
inş canım
canıms an cvp vermeyişimin nedenini açıklamak istiyorum... seni pek ümitlendirmek istemediğimdenn.. benimden göğüslerim çok ağrıyodu yanlardan elleyince özellikle. halada ağrıyo. canım ama neolur test yapmadan kendinii ümitlendirme.opuyorumnanaktan
hayırlı sabahlaar bacıım.inş alırızz güzel haberler.hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız inşallah bu hafta hamile haberi alırız
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız inşallah bu hafta hamile haberi alırız
hayırlı sabahlaar bacıım.inş alırızz güzel haberler.
aminn.:Saruboceq:inşallah evincim rabbim hepimiz için hayırlı sonuçlar versin
çizim yapıodum canıımm e anlattt ne var neyok kaynanalar geliyomuusempatiksalakcinnikızlar sessizsiniz hayırdır canlarım
çizim yapıodum canıımm e anlattt ne var neyok kaynanalar geliyomuusempatiksalakcinni
kızlar sessizsiniz hayırdır canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?