eeeee kızlar napıyosunuz görüşmeyeli
bu gece rüyamda kadınlar klübünü açıyom listeye bakıyorum
ve 3-4 tane yeni ismin yanında hamiş yazıyor :roflol:
kim olduklarını hafızamı zorluyorum hatırlamıyorum neşeydi bi tanesi sankim
neşe günaydın canım????
özledim seni kız
hiç görünmüyosun gerçi dün yazmışsın
bence yardım etmekle çok iyi yapmışsın
allah inşallah seni mükafatlandırır canım
bubuş listeye baktım da sende yumurtlama sorunu varmış bal tarçın çörek otu kullandın mı hiç bak ben ısrarla söylüyorum burda ama çok inanıyorum bu karışıma.ben kullandığım 2.ay hamile olduğumu öğrendim aşılama da oldu ama aşılama tedavisi esnasında da kullandım.Benim de yumurtalarım geç büyüyodu ve kaliteli olmuyolardı.ama bu karışımın vesile olduğuna inanıyorum canımm.Bence sana da etkisi olur.
slm kızlar bugün dr gittim. bana dediki bu değer iyce düşer adet olursun eğer bu hafta içinde olmazsa gene gel dedii.. bende gelirken adaçayı aldım kıslar faydası olurmu sizce
sonucumu aldım negatiff şuanda inanılmaz derecede kötüyüm.
iyiyim canımm . anlaşılan senin durumdan haberin yoktuu.. benimkan değerimm düştü. cuma günki testde13,8 çıktıevincim hoşgeldin canım
bende tam çıkacaktım seni gördügüm iyi oldu
nasılsın evincim
evet hiç haberim yoktuiyiyim canımm . anlaşılan senin durumdan haberin yoktuu.. benimkan değerimm düştü. cuma günki testde13,8 çıktı
dün tekrar dr gittim.dediki bir hafta içinde olmazsan gell hani varmış ama yok artık dedim hocam bir haftya içinde olmazsamm dediki beni mutlaka bull ben doğumhanede olurum eğer bulamazsan dedi.. bakalım canımm hayırlısı geçmişi okuduysan zatenn hep dedimki ben bukdar üzüldüysem neşeyle ayşe kimbilir ne yapmıştır dedim. kısmet değilmişş nasip işte.. verende allah alanda allah
arkadaşlar hepinizden allah razıolsun desteğiniz için.. şimdi daha çok iyi anlıyorum neşemle ayşemi gerçektenn.. eğer ben böyle olmadan bukadar üzüldüysem kimbilir onlar neler yaşamıştır.. allah sabrını gerçekten veriyo demekki...
bu arda 10 günlük kontrol süresi geçmediği için ben hastahaneye gidiyorum kızlarr.ilk önce keseyi gördüm diyen kadın doğumcu karıya gidecem eğer yardıımcı olmazsa labrotuara sonrada başhekimin yanına çıkacam.. nolur bugün işim rast gitsin kızlar nolur o sonuuncu test yanlış çıksınn .. bana dua edinn nolurr..
merhaba kızlarr herkesten tekrar tekrar allah razı olsun kızlar. dr gittim. dr dediki yeni olduğu için bozulmuş olabilir gebeliğin dedi. dedimki ama hiç kanamam olmadıı. oda dediki kanaması olmadan bozulan hastalarım var dedi.. tahlillerimi yeniledi yarın 2 de gene gitcem bakalımm. allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için..
alpy cim canım keseyi görmene çok sevindim canımm gerçekten çok sevindim allah tamamına erdirsin. allah kucağınada almayı nasip etsinn..
kayramında dediği gibi bende hala belirtileri var anlamış değilimm iyice şaştım ben bu duruma ara ara ağrım oluyo. belim ağrıyoo.. ama dedim ya kızlar bunada şükür ya olupda bişey olsaydıı..
bhcg testi yaptı
hemogram
idrar testi yaptı.
ama anlamadığım konu şu
25,01,2010 bhcg değerim 117 mlu
10,02,2010 0,100
11,02,2010 13,8
canım çok sağol gönlüm gerçekten ferah en azından hamile kaldım bu bile benim için büyük bişey. kaç gündür hep diyorum allahım bunada şükür.. beterinden sakla diyee..
gittim canımm. dr dediki evet dedi kaybolmuş. gebelik varmış ama yok artık unutun onu dedii. yaşınız genç daha çok olur üzülmeyin falan dedi işte. dediki pazartesi biraz sıkışık gel ultrasonla bakalım dedi bakalım şimdi sıra pazartesi gününde ve bende hala kanam olmadı enteresan yani kızlar.
slm kızlar bugün dr gittim. bana dediki bu değer iyce düşer adet olursun eğer bu hafta içinde olmazsa gene gel dedii.. bende gelirken adaçayı aldım kıslar faydası olurmu sizce
hayırlı olsun alpycigim
valla senin adına çok sevindim canım
rabbim inşalllah kucagına almayı
bebeginin kokusunu içine çekmeyi nasip etsin
beta hcg degerin ne kadar çıktı canım
sağol neşecim yarın kontrolum var kalp atışı duyulur inşş dua et bana canım
1 hafta önce beta hcg 688 di.
evet evincim bendede düşük yaparken belim yürürken bile agrıyordu
kanaman olur o zaman canım
benimki tam 8 gün sürdü hep pıhtı şeklinde düştü
rengi koyu kırmızı bi bakki siyahtı
hemi kasıklarımda hemide belimde çok agrım oldu
inş olur canım. dün kendi drum gelmişti hastahaneye adamı görünce bukadar sevinceğim aklıma gelmedi yanii.bhcg testi yaptı
hemogram
idrar testi yaptı.
ama anlamadığım konu şu
25,01,2010 bhcg değerim 117 mlu
10,02,2010 0,100
11,02,2010 13,8
bende anlamadım canım ya degerin bi anda sıfıra düşmüş
sonra hafif yükselmiş
allahım hayırlara çıkarsın canım
alpcigim hastaneye eşinlemi gittin
hamile oldugunda yaşadıgın şeyleri yazarmısın canım
inş olur canım. dün kendi drum gelmişti hastahaneye adamı görünce bukadar sevinceğim aklıma gelmedi yanii.
evet canım herşeyin hayırlısı bu bile olduysa benim içinn çok büyük bişey yanii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?