slm kızlar bugün dr gittim. bana dediki bu değer iyce düşer adet olursun eğer bu hafta içinde olmazsa gene gel dedii.. bende gelirken adaçayı aldım kıslar faydası olurmu sizce
canımmm ben iğne tedavisi oldum iğneleri kullanırken gögüslerde hassaslık olmuştu göğüslerdeki hassaslık da yumurtanın uyarılmasıyla alakalı sen iğne kullanmadın sonuçta ama demek ki yumurtlama oldu.bende de zaman olarak seninkisi gibi karın ağrısı başladı adet olucakmışım gibi kasık ve karın ağrıdı. hafiften bi ağrıydı.
İnşş canımm hayırlı haberleri vericeksin hiç stres yapma akıntı bitti mi devam ediyo mu?
slm kızlar bugün dr gittim. bana dediki bu değer iyce düşer adet olursun eğer bu hafta içinde olmazsa gene gel dedii.. bende gelirken adaçayı aldım kıslar faydası olurmu sizce
cnm şeffaf akıntım geçen hafta içi 2 gün ara ara oldu bitti. o aralar göğüslerimde ağrı falan yoktu.
bu hafta sonu başladı bugünde bayağı arttı gitgide yoğunlaşıyor adet öncesinde hani kasıkların ağrır ya onun gibide derindn bi ağrı var.
sürekli değil ama ağrıyor geçiyor sonra tekrar.
ve takvime baktım. daha benim adet günüme nerden baksan en yakın 15 gün var
canım çok geçmiş olsun keşke çocuklar böyle çok hasta olmasalar ben kıyamıyorum onlara ufacıklar zaten rabbim acil şifalar versin güzelimslm alpy bence cok normal senin bu karin agrilarin cunki bende kizimdayken benimde agrirdi hic aklina kotu seyler getirme bebegini kucagina alagcagin gunu dusun bir yerde okumustum aklina kotu seyleri getirmek kotu seyleri dusunmek dua yerine gecermis yani kotu dusunursen kotu olur ii dusun ii olsun
hosbulduk canim kara prenses ii diyelimde ii olsun dun gece nobetci doktora gittik gece yatarken oksuruk tuttu ve nefesi kesildi nefes alamdi ellim ayagima dolandi babsi yatagindan aldi kucagina ve istifra etti o anda cocok kendine geldi ama doktora gotrelim dedi babasi suandada ii oksururyor ama idare ediyoruz birazdanda asi olucak yin eferyat figan kopucak birde asidan sonra atesleniyo baygin baygin yatiyo neyse iste boyle
kizlar yaaaa sizleri cok seviyorum :asigim: Ne kadar guzel birbirimizi kirmadan ne guzel destek oluyoruz herseyi paylasiyoruz hilalcim ozletme kendini
haklısın tatlım 3 kilosunu 5 tl ye aldım bakalım hayırlısı teşekkür ederim ayrıcaiyi pazarlarr sana canım soğan çok pahalıydı yalnız bu hafta
bu kürlerden mi fiyatlar arttı acep ne dersiniz kızlarr:)))))))
cnm şeffaf akıntım geçen hafta içi 2 gün ara ara oldu bitti. O aralar göğüslerimde ağrı falan yoktu.
Bu hafta sonu başladı bugünde bayağı arttı gitgide yoğunlaşıyor adet öncesinde hani kasıkların ağrır ya onun gibide derindn bi ağrı var.
Sürekli değil ama ağrıyor geçiyor sonra tekrar.
Ve takvime baktım. Daha benim adet günüme nerden baksan en yakın 15 gün var
bubuş listeye baktım da sende yumurtlama sorunu varmış bal tarçın çörek otu kullandın mı hiç bak ben ısrarla söylüyorum burda ama çok inanıyorum bu karışıma.ben kullandığım 2.ay hamile olduğumu öğrendim aşılama da oldu ama aşılama tedavisi esnasında da kullandım.Benim de yumurtalarım geç büyüyodu ve kaliteli olmuyolardı.ama bu karışımın vesile olduğuna inanıyorum canımm.Bence sana da etkisi olur.
Ben seni ümitlendirmek istemem ama benim de karnımdaki ağrı aynen tarif ettiğin gibiydi geçiyodu sonra tekrar geliyodu acaba adet mi oldum diye wc ye gidiyodum bişey yok hafif bi ağrıydı sık sık oluyodu.
ama bende akıntıda başlamıştı yani seninle kıyaslarsam bu günlerde hafif akıntılar olmaya başlamıştı yapışkan değil normal akıntı.
cnm benim aslında önceden böyle bi sorunum yoktu eşimde enfeksiyon çıkmıstı ben o ara strese girince eşimin değerleri düzeldi bu kez benim adetleirm gecikmeye basladı dr gittim dr dedi tabi gecikir çünkü yumurtlamıyosun ilk ay ilaçsız takip yaptı yumurta çatlamadı progesteron cok düşük 0,65 falan çıktı.
sonra klomen kullandım 3 ay herşey cok normaldı ama yine olmadı
en son klomeni ekimde kullandım o aydan beride çok şükür yumurtlamam oldu.
ama yinede bal-çörek otu-tarcın kullandım gectiğimiz adet dönemi ciddi şekilde kullandım
birde ben aslanpençesi içiyorum aklıma geldikçe günde bir fincan netten bak o bayağı fayadalıymıs kadın hastalıklarına düşük riskinide azaltıyormus rahmin duvarını kalınlastırıyor. arada bir hayıt içiyorum en önemlisi bu ay hiç gün saymadım sadece akıntım gelince aa yumurtluyorum galiba dye düşündüm.
bakalım ne olacak allahtan hayırlısı sabah görüşürüz tatlım. şimdi çıkmak üzereyim senide bebişide öpüyorum.
kayraaaa kıss seninlee hiçç sohbet edemiyoruz artıkk
:umursamaz:
Daha erken gelİcektİm ama pazar kapımın ÖnÜnde gelen gİden oluyo gİremedİm alpycım
ne şanslısın kayraa. Benim pazar uzak marketlerden alıyorum sebze meyveyi pazardaki gibi olmuyo.
Alpycım sence benİm tİroİt hapı sayıyı Çok dÜŞÜrdÜde ondanmı uzun oldu bu adetİm İlk 4 gÜn fİlan zaten bİrkaÇ damlaydı nette araŞtırdım bu duruma genelde bİlİnmeyen hamİlelİĞİn dÜŞÜkle sonuÇlanmasında karŞılaŞılıyomuŞ acaba neden bÖyle oldu bu hafta dr a gİdİcem
sen bu ay kür falan da kullandın ama Kayracım ondan da olabilir bi karışım kullanıyodun ya.
Belki de bu iyi bişey de olbilir için temizleniyodur canımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?