- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
tşkr ederim canımkuzucum evincim hoşgeldiniz
son durum şöyle canımevın ne oldu son durumun?????
tamam canım onu biliyorum kürtaja gerek olmadığını ama biliyosun ya ben adetde olamıyodumm sence kanamm olurmu diyee ..dr mecburen ilaç verecek öyle değilmi.adet söktürücü gibi.kimyasal gebelikte düşecek bişey olmuyo cnm kürtaj yada ilaca gerek yok yumurtan dölleniyo ama embriyo rahme tutunamadan düşüyo sessiz düşük deniliyomuş buna hcg değerinin hızla düşmesi gerekiyo,seninki dha belli değil kimyasal değildir belkide test yanlıştır bakalım hayırlı sonucu alırsın inşallah....
yok kız yorulmadım poliklinik şefi bizim akrabamızda o yardımcı oldu 10 dkkda veridk çıktık
hem para almıyolarki tahlile kızzz
tşkr ederim canım
son durum şöyle canım
117 çıkan tahlilim dün13,8 mlu çıktı yanii kan değerim düştü. büyük ihtimalle kimyasal gebelik herhalde.
tamam canım onu biliyorum kürtaja gerek olmadığını ama biliyosun ya ben adetde olamıyodumm sence kanamm olurmu diyee ..dr mecburen ilaç verecek öyle değilmi.adet söktürücü gibi.
peki canım bir soru eğer kanamam olmaazsa embriyo tutunmuşmu oluyoo.. ama deeriö çok düşük ç değerin çıkma şansı olmuyo dimi.
kılzar bişi sormak ıstıyorum kımyasal gebelıgi genellıkle esının sperm sayısında yetersızlık olan kısılermı gecırıo.sebep ney oluo ????*
ayça hoşgeldin canım
nasılsın bebeiş nasıl canım????
peki canım dr ilk ggittiğimde 117 çıktığında bana progestan vermesimi gerekiyodu ozman.cnm kimyasall gebelik yumurtanın döllenip kalitesiz olamsı sebebiyle tutunamamasından oluyomuş
ama bence eğer evininki kimyasal gebelikse rahmin kalınlaşmamasından tutunamamıştır
yani östrojen eksikliği olabilir
maşşallah allah iyilik versin canım.hoşbulduk ikimizde iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın opuyorumnanaktan
polikistik over sendromu bi türr kistpko nedir bayanlar bilmiyorumkismile
daha yeni çocuk yapmaya karar verdik de bilemiyorum
polikistik over sendromu bi türr kist
tşkr ederim canım
son durum şöyle canım
117 çıkan tahlilim dün13,8 mlu çıktı yanii kan değerim düştü. büyük ihtimalle kimyasal gebelik herhalde.
tamam canım onu biliyorum kürtaja gerek olmadığını ama biliyosun ya ben adetde olamıyodumm sence kanamm olurmu diyee ..dr mecburen ilaç verecek öyle değilmi.adet söktürücü gibi.
peki canım bir soru eğer kanamam olmaazsa embriyo tutunmuşmu oluyoo.. ama deeriö çok düşük ç değerin çıkma şansı olmuyo dimi.
allah iyilik versin canımhoşbulduk ikimizde iyiyiz Allaha şükür sen nasılsın opuyorumnanaktan
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar rabbim bu mübarek günde hepimize sağlık huzur hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ha iyi bari yorulmadığına sevindim canım
ne tahlili yaptırdın?
hı bide 3lü taramaya gircenmi canım?????
günaydın hayırlı cumalar
peki canım dr ilk ggittiğimde 117 çıktığında bana progestan vermesimi gerekiyodu ozman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?