• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çocuktan sonra ikinciyi tüp bebek yaptıranlar burada mı

Doktorum normal yolla gebe kalanlarda tup bebek basarisi yuzde 80 demisti insallah rabbim.gonlunuzce versin bnde tedavi ile 2 ye hamile kaldm 1 i nornaldi bugun ikiz oldugunu ogrendim 7 yil sonra ilk kez kese gordum

msjınızı okuyunca yazmak istedim. Lütfen 3bb kaliteyi hafife almayın :) benim de hiç umudum yoktu 3bb'den ama doktorum bunun da iyi kalite olduğunu söylemişti.. şuan oğlum çok şükür kucağımda
Allah gönlünüze göre sağlıkla versin inşallah..
[/QUOTE
Sağlıkla büyütün oğlunuzu.. Çok teşekkür ederim inşallah ben de olumlu sonuç alırım 🙏

Merhaba arkadaşlar. Benin durumumun sizinle benzer yani ikinci için ugrasmam. Yazmak istedim.
Bi kızım var 4 yaşında. Kendiliğinden hamile kaldım. 5 kaybim var. En küçüğü 11 haftalik en büyüğü 22 haftalikti. Hiç bi sorun yokken birden kalbi duruyo. Doktorlar hiç bi sebep göremiyorlar. Hepsi de kendiliğinden oldu. Tedavisiz hamile kalabiliyorum ama yasayamiyolar.
Son kaybım bir ay önce oldu. Doktorum genetiği ayristirilmjs tüp bebek önerdi.
Ama başka doktor gerek yok biraz ara ver dinlen bu arada vitaminli Beslen bi daha dene dedi. Bende ne yapacağımı bilmiyorum. Yaşım geçmeden olsun artık istiyorum. Tüp bebekte de hemen olmayabilir. Senelerce bekleyedebilirim. Uzun oldu biraz kusura bakmayın.
Bu arada yaşım 25. :110:

Benim de 3 yaşında kızım var , dün de ikinci İçin transfer oldum , 26 sında sonuç bakalım :)

Back