Merhaba arkadaslar benim 2 buçuk yasında bir oglum var ikinci çocugu dusunuyoruz ama 3 ay dır deniyoruz daha bişey yok benim ilk çocugum ilk denememizde ve tek ilişkiyle olmuştu aranızda benim gibi bir çocugu olupta ikinciye gebe kalamayanlar varmi cevaplarınız için şimdiden tesekkur ederim...
Bir tanıdığım var sizin durumunuzda. Geçenlerde kontrole gitmiş bir sıkıntı yokmuş. Olay tamamen doğru zamanda olmamasıyla alakalı. Yani her ay 1 ya da 2 gün şansı varmış o günlere denk getirmeye çalışıyorlar
Bir tanıdığım var sizin durumunuzda. Geçenlerde kontrole gitmiş bir sıkıntı yokmuş. Olay tamamen doğru zamanda olmamasıyla alakalı. Yani her ay 1 ya da 2 gün şansı varmış o günlere denk getirmeye çalışıyorlar
Oncelikle cevabin için tesekkur ederim bu arada bu siteye yeni uye oldum ilk konu açişim ve ilk cevap sizden geldi😉 dediginiz gibi benimle ayni durumdaymiş iki ay denedim olmayınca bende gittim doktora doktor dedi yumurtalikların çok sagliklı rahmin temiz bi problem yok dedi bide adetinin 13. gunu gel dedi gittim yumurtan çatlamiş dedi bugun ilişkide bulundunmu dedi ama benim ogun ilişki olmamişti bugun sik ilişki dedi dedigini yaptım ama gene olmadı yumurtlama gunum adetin 12. gunu olmuş olabilirmi hani yumurta bir gun canli kaliyorya 12.gun yumurtladımda ogunu kaçirdimmi bilemiyorum
Dediğiniz gibi olmuştur muhtemelen. Bu dediğim kişi de aynen sizin dediklerinizi söylemişti ve onlar 7-8 aydır deniyorlar. Hiçbi sıkıntı yok sadece gün denk gelmiyor :)
Hayırlısıyla güzel haberi en kısa sürede alırsınız umarım
Canim benim bi arkadasımda pko tedavi için doktora gitti kiste bagli olarak sekeri yuksekmiş işte doktor tedaviye basladı ilaçlar filan tabi bide kilo vermesi gerekiomuş on kilo verdi sonra catlatma ignesi filan oldu ama sonuç negatif burdan baska bi yerde baska bi doktora gozukmuş oda bunun çaresi ameliyat demiş pko olanin çocugu olur ama çok ugrasırsın demiş oda kavul etmiş ve yumurtalik ameliyatı oldu suanda bekliyor işte doktoru 40 gun içinde buyuk bi ihtimal kalirsin demiş 40 gun boyunca sık ilişki demiş sonuç nasıl olur bilmiyoruz inş allah onada sanada butun çocuk isteyenlere verir cnm