Bir Cinayet 3 katil!

HENAH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
469
6
96
Ne zamandir bu konuyu acmak istiyordum, resim ekleyemedigim icin askiya almistim.Cok yararli bir yazi okumanizi tavsiye ederim.Kurtajin nasil yapildigini bilimsel olarak goruntulemisler.

Eki Görüntüle 846221

Kürtaj yöntemiyle alınan cenin bebeklerin anne karnında kafası koparılarak öldürülürken, alınan parçaların kozmetik sanayisinde kullanıldığı iddia ediliyor.

Türkiye ve dünyada en çok tartışılan konuların başında gelen kürtajın nasıl iğrenç bir yöntem olduğunu Amerikalı doktor ortaya çıkardı. Kürtaj esnasında bebeğin irkilip, korktuğu belirlenirken, bebeğin müdahalenin aksi istikametine kaçmaya çalıştığı gözlendi. Müdahale esnasında bebeğin kalp atışlarının 140’tan 200’e çıktığı, dehşetle ağzını açtığını görüyor. Kürtaj yöntemiyle alınan cenin bebeklerin anne karnında kafası koparılarak öldürülürken, alınan parçaların kozmetik sanayisinde kullanıldığı iddia ediliyor.

İĞRENÇLİK VİDEOYA ALINDI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl yaptığı “Kürtajı cinayet olarak görüyorum” açıklaması günlerce tartışılmıştı. Nüfus kontrolü yapan malum çevreler Başbakan Erdoğan’ın bu çıkışını eleştirirlerken, bir sürü iğrençliğe de imza atmışlardı. O dönemde kürtajın İslam dininde yeri olmadığı, anne karnındaki bebeğin daha ilk günden itibaren bir canlı olduğu delilleriyle ortaya koyulmuştu. İnternet ortamında yer alan bir kürtaj filminde yer alan görüntüler de ise kürtajın ne kadar iğrenç bir olay olduğunu gözler önüne seriliyor. Bernard N. Natonson adlı Amerikalı doktor kürtajın uygulanış biçimini film yaptı. Natonson filmde bekâr bir genç doktoru oynattı. Genç doktor 10 binden fazla kürtaj yapmıştı. Filmde kürtaj yaptıran kadın da özel olarak seçildi. Feminizm savunucusu olan kadın filmde oynamayı kabul ettikten sonra çekimlere başlandı.

CENİN BÖYLE CAN VERİYOR…

Dr. Bernard N. Natonson kürtaj filminin yapılma safhalarını hassas aletler ve ultrasonla çekti. Film çekildikten sonra, kürtajı yapan doktora ve kadına izlettirildi. Doktor filmi izledikten sonra bir daha kürtaj yap(a)madı. Feminist kadın ise bir daha kürtajı hiç savunmadı. Her iki oyuncuyu bu hale getiren ise filmdeki çıplak gerçeklikti. Filmde ilk önce bebeğin ana rahminde rahatça hareket edebildiği görülürken, kürtajı yapan doktorun rahme müdahale etmesi sırasında çocuğun bir an irkildiği ve korktuğu görülüyor. Anne karnındaki cenine müdahale devam ederken, çocuğun müdahalenin aksi istikametine, rahmin diğer tarafına doğru kaçmaya çalıştığı gözleniyor. Bebeğin kalp atışları 140’tan 200’e çıkıyor. Kürtaj yapan kişinin çocuğa müdahale ettiği sırada çocuğun dehşetle ağzını açtığını görüyor. Sonra kürtaj yapan el ona doğru uzanıyor, çocuğun ağzı öylesine açılıyor ki, çığlık atışını filmde görebiliyorsunuz. Cenine uzanan alet ilk önce çocuğun kafasını gövdesinden koparırken, bebekten geriye birkaç doku artığı kalıyor.

CENİN KOZMETİK SANAYİSİNDE
Anne karnındayken parçalara ayrılan bebekler daha sonra kozmetik sanayinde kullanılıyor. Kozmetik sektöründe kullanılan ham maddelerin birinci sırasında kürtaj bebeklerin yer alması insanlık vahşetinin diğer bir yanı gözler önüne seriyor. Birçok 3. dünya ülkesinden getirilen kürtajla alınmış bebekler başta Fransa olmak üzere çeşitli Avrupa ülkelerindeki kozmetik firmalarına satılıyor. ABD ve Avrupa’da kamyonlar dolusu ceninin ele geçirilmesi bu bilginin en büyük delilleri olarak gösteriliyor. Kozmetik ürünlerinin yapımında kullanılan Collagen adlı madde de ceninden elde ediliyor. Kozmetik sanayinin imparatoriçesi Yahudi asıllı Helena Rubinstein’in ürünlerinin reklâmlarında cildin ‘gen’ ve
‘yaşayan hücreler’ ile güzelleştiği belirtiliyor.

TÜRKİYE DE CENİN SATIYOR İDDİASI
Türkiye’de de kozmetik sanayisine cenin üreten birçok hastanenin olduğu söyleniyor. Türkiye’nin en büyük doğum hastaneleri olan yerlerdeki kürtaj yöntemiyle alınan ceninlerin kozmetik firmalarına satıldığı ileri sürülüyor. Kozmetik firma yetkililerinin söz konusu hastanelere giderek ceninleri gizli pazarlıklar sonucu aldığı kaydedilirken, hastanelerin bu ticaretten yüklü miktarlarda gelir elde ettikleri belirtiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iç parçalayıcı bir konu ve ülkemizde varoş semtlerde çok yaygın. Yani diğerlerini bilmiyorum ama bu semtlerde gencecik kızlarda o kadar yaygın ki. Evlilik dışı ilişikiler üstelik henüz okul döneminde ve aileden gizli yapılan katliamlar. Toplumumuz nasıl bu hale geldi yasaklansa bile engellenemez ki.

, kürtajı yapan doktorun rahme müdahale etmesi sırasında çocuğun bir an irkildiği ve korktuğu görülüyor. Anne karnındaki cenine müdahale devam ederken, çocuğun müdahalenin aksi istikametine, rahmin diğer tarafına doğru kaçmaya çalıştığı gözleniyor. Bebeğin kalp atışları 140’tan 200’e çıkıyor. Kürtaj yapan kişinin çocuğa müdahale ettiği sırada çocuğun dehşetle ağzını açtığını görüyor. Sonra kürtaj yapan el ona doğru uzanıyor, çocuğun ağzı öylesine açılıyor ki, çığlık atışını filmde görebiliyorsunuz. Cenine uzanan alet ilk önce çocuğun kafasını gövdesinden koparırken, bebekten geriye birkaç doku artığı kalıyor.

Bu mudur hak?

Yazınızı okuyamadım,resmi görünce bakmadım dahi
Bir insan evladına nasıl kıyar aklım almıyor,bazıları diyecek yaaa odaha kan pıhtısı ne evladı
istemediğin çocuğu yapmıycaksın,bir cana kıymayacaksın
Şimdi insanlar nasıl yapıldığını biliyor ama korunma yöntemini biliyorlarda işlerine gelmiyor

Çok güzel yazmışsın canım, yazılarından sonra açıklama yapmaya dahi ihtiyaç kalmadı
Ben çocuk konusunda okadar hassasım ki kızımı kucağıma almak için dört yıl bekledim
şuan bu yazınla gözlerim doldu

Ben de çocuklar konusunda çok hassasımdır.
Yazıyı yukarıdan kopyaladım en etkilendiğim kısımdı çünkü.
İnsanlar bazı şeyleri gözardı etmek istiyor,düşünmek istemiyor;yoksa bu kadar vicdansız olunamaz asla.
Merhamet deyince 'anne' nin yerini alan başka ne var böyle bir dünyada?

Arkadaslar videoyu ekledim, ingilizce ama video uzerinde gosteriyor zaten.Gayet anlasilir, lutfen bastan sona izleyelim.Sessiz ciglik videonun turkcesi.

Arkadaslar videoyu ekledim, ingilizce ama video uzerinde gosteriyor zaten.Gayet anlasilir, lutfen bastan sona izleyelim.Sessiz ciglik videonun turkcesi.

Kusura bakmayın ya ben de arıyordum düzenlemenizi görmemişim.

Ben izleyemiycem izlersem galiba bugün sabaha kadar uyuyamam ağlamaktan.çok güzel bir konu açmışınız inanın konu yazınızı dahi okuyamadım resim eklemişiniz o bile etkiledi beni

Rica ederim, bu konuyu tam bir aydir paylasmak istiyordum.Bugun bir konuda vesile oldu ve deneme yanilmayla video eklemeyide buldum.Ultrasyon goruntusunde hersey cok net zaten.Kurtaj yaptirmak dile kolay gelen bir soz, ama insan oglunu katlediyorsun diyor doktor, doktorun dedigi gibi sessiz ciglik.Doktorun sozleri tamda ozetliyor konuyu...

Konu aydınlatıcı ama fotoğrafla video'yu kaldırmam gerekti.
Gerekçeyse malesef düşük nedeniyle bebeği kürtajla alınan çok kadın var sitemizde ve henüz acısı taze kadınlar mevcut, ayrıca hamileler var. Ben bile kötü oldum bakarken, onları düşünemiyorum

Paylaşımları yazı şeklinde devam ettirip görüntü paylaşımı yapmazsanız daha iyi olur.

çok acı bişi gerçekten,kürtaj yasaklandı millet naralar attı, benim bedenim karışamazsınız dediler
o beden bizim falan değil sadece ALLAH'IN bize vermiş olduğu emanet
kaldıki Malta'dada kürtaj yasak hatta boşanmak bile yasak
şuan ispanya'dada kürtaja kısıtlama geliyor,yani tek bize has bi olay değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…