Gebeliğe Hazırlık Bir çaresiz bekleyiş...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teraziiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
424
253
53
31
Ne zormuş meğer daha hiç sahip olmadın evladın hasretini çekmek... Evlat en büyük imtihan dedikleri bu mu daha sahip olmadan onun için kavrulmak mı? İç dökmeye geldim açıkcası. Bata 1 2 gün var ama içimde yine hüsran hissi olacak gibi. Belirti aramaktan buralarda dolaşıp çare bakmaktan umut bulmaya çalışmaktan yoruldum. 3 yıla gidiyoruz evliliğimizde. 7.ay bu ay evlat için çabalayalı biliyorum belki çok kısa bir süre bir çoğunuza göre ama dayanamıyor yüreğim artık. Belirti aramaktan, çocuk muhabbeti açılınca kaçmak istemekten yoruldum. Her ay bir acaba ile başlayıp adet gelince depresyona girmekten ve kimseye belli edememekten yoruldum. Hsg ve eşim hariç her şey bakıldı.hormonlar yumurtalar normal hatta rahmim hazırmış. Onlara da 2 ay sonra bakılacak ama yüreğimdeki ya olmazsa sıkıntısı yiyip bitirecek beni stres yapmayın diyorlar da öyle kolay değil işte. Ol diyince olduran mevlam yüreği evlat hasretiyle yanan herkese mucizesini gönder bana ve tüm isteyenlere...

Amin inşallah bende 1 senedir istiyorum hala olmadı eşinizede bakılsın bence

Bende ilk çocuğumda aynıydım 6ncı ay kavuştum mucizeme. Hiç olmayacakmış gibi geliyordu adet olunca ağla ağla içim dışıma çıkıyordu zaten duygusalım çocuk görünce gözüm doluyordu. Yıllardır bekleyenler var kısa gibi duruyor bakınca ama yaşayan bilir. Rabbim inşallah daha bekletmeden sizede nasip eder. Eşinizde mutlaka gitsin bi tahlil versin belki basit tedavisi olan bişey vardır boşa üzülmeyin

Tabi tabi 2 ay sonra sıra hsg de ve eşimde inşallah rbbim o güblere bırakmasın hamilesiniz galiba bizlere de dua edin lütfen allah evlatlarınızı size bağışlasın

Çok iyi anlıyorum hatta fazlaca ama umudunuzu kaybetmeyin lütfen ben 5.seneme az kala buldum mucizemi sonunda vadir Rabbimin bı bildigi hayırlı zamanı hsg ve eşiniz de bı an önce yaptırmalı benim hsg de tüplerde sıkıntı olmasına rağmen aldırış etmeden 2 aşılama geçirdim sonra başka doktorlara gittim orda öğrenip ameliyat olup tüp bebek le kavuştum mucizeme umut hep var asla kaybetmeyin

Ben yazmışım sanki 3 yıla giriyorum 2 yıldır istiyorum her adette ağlıyorum kahroluyrm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…