- 11 Mart 2019
- 9
- 2
- 16
- 25
- Konu Sahibi Lady Otranto
-
Aslında ben de sizinle aynı fikirdeyim sonuçta uzun vadede sınav daha önemli ama parasızlık da çok zor. Teşekkür ederim öneriniz için.bence geçici olarak parasızlıgı seç ve derslerine odaklan şayet derslerin daha önemli sınavın paraı da beraberinde getirir.
Hem bir ise girip calisacaksiniz hemdesinava hazirlanacaksiniz. Universiteyi tam 4 yil haftada 5 gun okula gidip 6 gunde calisarak okudum. Ortalikla ceset gibi geziyordum ama mecburdum baska carem yoktu. Sizde bir an once is bulun, 4 ay disinizi sıkın. Sinavinizi gecince rahatlarsınız zaten. Oturup ne yapacagim diye düşünürken harcadiginiz vakti dera calismaya ya da is aramaya verin.
Insallah sinavinizi başarıyla gecersiniz. Allah yardimciniz olsun.
Ailemin borçları ve kendi ihtiyaçlarım için.para ne için lazım?
Açıkçası sürekli bir gelire ihtiyacım var ve en temel ihtiyaçlarımı bile bankaya borçlanarak alıyorum, haftada 3 gün ise başvuru yapabilirim tabiNe kadar bir paraya ihtiyaciniz var ki? Part time bir iste bir ay kadar calissaniz kitap paraniz cikmaz mi? Surekli calismazsiniz. Sabah uyanin kutuphaneye gidin,ogle yemeginizi yaninizda goturun. Aralarda dinlenir butun gun calisirsiniz sonrasinda. Ogrenci arkadaslarim var su meshur kozmetikcilerde part time calisiyorlar haftada 3gun. Diger gunler de kutuphaneye takiliyorlar siz de yaparsiniz
ailende çalışacak başka bir yok mu? bırak onlar kendi borçlarını düşünsünler. sen de hafta sonu marketlerde tattırım işleri vs oluyor, onlara bakabilirsin. 200-300 harçlık çıkar en azından haftalık.Ailemin borçları ve kendi ihtiyaçlarım için.
Teşekkür ederim öneriniz içinDerslerine odaklan derim arkadaşım. Tecrübeyle sabit çalışırken ders çalışılmıyor hem fiziksel hem ruhsal olarak bitkin oluyorsun. Rabbim çalışan insanın yanındadır kolaylıklar verir inşallah.
Ne yazık ki çalışamazlar, çalışabilme gibi bir durumları olsa en başta ben karşı çıkardım bana bakmalısınız diyeailende çalışacak başka bir yok mu? bırak onlar kendi borçlarını düşünsünler. sen de hafta sonu marketlerde tattırım işleri vs oluyor, onlara bakabilirsin. 200-300 harçlık çıkar en azından haftalık.
Bu güne kadar evi gecindiren sizdiniz o vakit? Aile uyelerinizin çalışamama sebebi nedir? Raporlanilabilir engelleri varsa bununla maaş baglatabilirsinizNe yazık ki çalışamazlar, çalışabilme gibi bir durumları olsa en başta ben karşı çıkardım bana bakmalısınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?