• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir çare

Ben de aynı sizin gibiyim. Hani derler ya maşallah dediği üç gün yaşamıyor diye. Aynı öyleyim. Ne istediysem hep elimde kaldı. Nazar mı değiyor bana yada kendi kendime mi nazar değdiriyorum bilmiyorum. Sabah Aynaya bakıp bugün çok güzel olacak desem muhakkak bir şey olur. Ya elimi yakarım yemek yaparken ya eşimle tartışırım durduk yere ya bilgisayar bozulur vs... saymakla bitmez. İnanın artık hayatımda olan güzel şeylere bile sevinemiyorum elimden alınacak diye. Çok kötü bir durumdayım yani

Bence bazı şeyleri dert kategorisinden çıkarmalısın . Evde sürekli birşeyler hep bozulur. Cildi bozulur hasta olur. Parasini bir sekilde kaybeder. İnsanin asabini bozan seyler hep olur da olur. Mesela otobüs bekliyorsun degil mi hep o gün binmen gereken degil diğeri gelir vs vs. Bakis acinj degisyirmelisin. Cok düşünmezsen o dertler de küçülecektir. Allah herkese sağlık sıhhat versin. Büyük dert vermesin. Allah'ım kaldırmayacağız yükü yükleme amin....

Yanliz degilsin
Bi sende degilsin
Emin ol once buna...
28 yasindayim son 10 yilimi anlatsam agzin acik kalakalirsin okdar diyim ben sana.
Bagzilarina zor bu hayat
Ve sunuda demeden gecemicem hic adil degil bu dunya

hayatta gerçekten sürekli bunları yaşamaktan sıkıldım. ne istesem olmuyor.şükürlü bir insanım aksine. şuan hayatımın bu döneminde her anlamda çok kötü sınanıyorum. başkalarına altın tepside sunulan şeyler bana verilmiyor. kimseyi kıskanmıyorum gıpta etmiyorum özenmiyorum hasetlik yapmıyorum ama bir ben miyim hayatını yoluna koyamayan? bir ben miyim bunları yaşayan.
öğretmenim atanamıyorum yüksek yapıyorum ama kadro çok az ve torpili iyi olan giriyor kim ne derse desin adalet yok bu ülkede. hiçbir şey yapmak istemiyorum kendimi gerçekten işe yaramaz hissediyorum evde dura dura bilgi birikiimim bile köreldi ben bu 25 li yaşlarımı hiç böyle hayal etmemeiştim.
aşşk desen o ne ola? en son başka biriyle sevgili olsam tepkin ne olur diyn birine yol verdim. gözüme iyi gelen biri de mutlaka kapılmış sevgilisi olmuş oluyor. yani öyle bakımsız özensiz biiri de değilim mesela.
arkadaşlarıma bakıyorum Maşallah her şeyleri yolunda. haliyle bana ne zaman evleniceksin ne zaman işe başlayacaksın diye sorup duruyorlar. sırf sıkıcı hayatımı onlara aksettirmemek için artık görüşmüyorum bile.
bunları yazdım eminim dalgaya alıcak bir uslupla yazanlarınız olucaktır ama benim için gerçekten sabrımın dolduğu durumlar bunlar.
benim gibi olan var mı?

Su anda gençlerin işi çok zor. Ben de çok çok zor atandım . Torpilim yok.

Ama söyle düşün. Toplumda birseyler yapabilen yine de çalışıp çabalayanlar arasından çıkıyor. Dedigin gibi dayın milletvekili ise belli bur gruba üye isen herşey çok kolay değilse çabalamaktan başka yapacak birsey yok. Ben 40 yaşlarıma yakın bir zamanda atanabildim. 45 yasındayım hayatımda daha pek çok seyi oturtamadim. Ama napayım kısıtlı imkanlarımla elimden bu kadar geldi deyip teselli oluyorum. Hep önüme bakmaya çalışıyorum

Back