• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir çare

Bir sürü öğretmen var sizinl2 aynı durumda olan.Keza başka bölümlerde de. Akademiye girmek isteyip mülakatta elenen de çok. Çünkü fakülteye oğlunu sokan var. Iki gün önce okudum. Eşini sokan var, onu yapan da görevden alınmış diyordu haberde. Yani çoğu kişi sizinle aynu durumda. Ben de 26 yaşımda atandım. Yani tek ben miyim diye düsünmeyin. Ilişki için de hiç ama hiç geç kalmış sayılmazsiniz

25 yaş hiçbir şey değil.Moralini bozma lütfen.İnsanlar o yaşta üniversiteyi yeni bitiriyor.Ben 29 yaşımda atanmıştım,sen daha çocuk sayılırsın hemen modunu düşürme.Pes etme,çalışmaya devam.Elbet senin kapın da açılacak. Doğru kişiyle alakalı olarak da bu böyle..İnsan bazen sorguluyor haklısın,ben bu kadar iyiyken neden olmuyor diyorsun ama inan zamanla herkes yolunu çiziyor bir şekilde. Sen yeter ki kendini kötü hislere teslim edip hiçliğe sürüklenme.Hayatın içinde olduğun sürece varsın.
beni anlayıp yazdığınız için teşekkür edeim.gerçekten hayatımda kaybolluyor gibi hisediyorum.

Basari sadece kariyer evlilikle olmuyor ki. Su hayatta saglikliysan, sevdiklerin yanindaysa basini sokacak bir catin varsa sukretmeli insan. Biliyorum klise gibi geliyor bu laflar ama hakikaten oyle. Misal ben de okudum ettim master yaptim vs cok sonra ise girdim sonra isyeri kapandi sonra evlendim 2 sene sonra tekrar is bulabildim sonra pandemi cikti yine issizim :) Cok kafaya takiyordum ama artik takmiyorum sahsen napim yani kendimi mutsuzlastiriyorum diger turlu. Ki daha 20li yaslardasin hic mutsuz olacak birsey yok. Kaderin ne yazdiysa ondan kacamiyorsun cogu zaman

Bir sürü öğretmen var sizinl2 aynı durumda olan.Keza başka bölümlerde de. Akademiye girmek isteyip mülakatta elenen de çok. Çünkü fakülteye oğlunu sokan var. Iki gün önce okudum. Eşini sokan var, onu yapan da görevden alınmış diyordu haberde. Yani çoğu kişi sizinle aynu durumda. Ben de 26 yaşımda atandım. Yani tek ben miyim diye düsünmeyin. Ilişki için de hiç ama hiç geç kalmış sayılmazsiniz
o haberi görecek kadar ülke gündemine duyarlı olmanıza sevindim. akrabalar mesela sürekli soruyor onlara böyle anlatamıyorunuz kimse sizin nasıl savaltığıınızı bilmiyor kimse benim ne kadar başarılı olduğumu görmüyor. almak istedikleri adamlara ne torpiller dönüyor.ilşiki konusunda da hiç düzgün bir ilişkim olmadı yaşıtlarım böyle seyleri deneyimlerken ben dershane peşindedim bu yüzden ergen gibi düşünoyrum ilşkilerimde

Benimde aynı sen gibi hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor. Birde bazen olur gibi olup olmuyor ya insan o zaman gerçekten bunalıyor daralıyor. Adalet yok zaten nerde hiçbir yerde yok artık markete çalışmaya girenler bile torpil. Torpil her yerde var istisnasız her yerde.

Bazen hepimizin hayatı tıkanır. Akmaz bi türlü. Ama aynı kalmaz hiçbir şey, hiçbir dert öyle durup beklemez, mutlaka bir yolunu bulup akmaya devam eder hayat. Emin olun o mutlu sandığınız herkesin de başına gelmiştir. Sizin yaşınızda sizin şu anki haliniz gibiydim. E ülkenin hali de malum, yaşadığımız coğrafya çok etkiliyor. Bi siz değilsiniz. Atanamamak işsizlik çoğu insanın derdi. Eşimi de dün işten çıkardılar. Artık yaşımız 35 üstü olunca çok umursamıyoruz. Canı cehenneme, bize bi şey olmasın kafasındayız. Bikaç saat üzüldük geçti. Ben sizin yaşınızda antidepresanlara vurmuştum kendimi, atanamıyorum, evde babamla anlaşamıyorum.. Sonra gencim taşı sıksam suyunu çıkartırım dedim, şehir değiştirdim, iş beğenmemezlik yapmadım. 10 sene özel sektörde çalıştıktan sonra bu sene atandım. Yoksa oturduğun yerde üzül üzül nereye kadar.. Ne yapalım, bizim de kaderimiz burda doğmakmış.

Çok stres yapmayın yoksa benim gibi cilt sorunu yaşarsınız şimdi en ufak bir şeyde içimin sıkıntısı yüzüme vuruyor, tamamen geçmiyorda. Şimdi çok şükür geçti ama en ufak bi stres olsam ufak ufak gösteriyor kendini:) Çok doğal yaşadığınız süreç. Ben iş imkanı olmayan bir şehirdeyim, daha da kötü. Bir de insanların söylediklerini pek önemsemeyin. Çok sinir oluyorsanız yapıştırın cevabı susturun yada o kişileri görmezden duymazdan gelin. Sorunlu bi ilişkiniz olacağına yalnız olun daha iyi. Gelecek kaygınızın olması çok normal, herkes yaşıyor.

Ailenizle bi probleminiz yoksa, sağlıklıysanız biraz rahat olmaya çalışın. Çünkü biz kudururken stresten kimsenin umrunda olmuyor:)

Ailenizle bi probleminiz yoksa, sağlıklıysanız biraz rahat olmaya çalışın. Çünkü biz kudururken stresten kimsenin umrunda olmuyor:)
şükür çok fazla yok ama yüzlerine bakamıyorum. bu yaşa gelip hala sabah işe gidemiyor olmak kötü. omlar demese bile yük olduğumu hissediyorum. bu kadar zaman bunun içi mi okudum diyorum çünkü ailem benim için bu zamana kadar baya masraf yaptı

hayatta gerçekten sürekli bunları yaşamaktan sıkıldım. ne istesem olmuyor.şükürlü bir insanım aksine. şuan hayatımın bu döneminde her anlamda çok kötü sınanıyorum. başkalarına altın tepside sunulan şeyler bana verilmiyor. kimseyi kıskanmıyorum gıpta etmiyorum özenmiyorum hasetlik yapmıyorum ama bir ben miyim hayatını yoluna koyamayan? bir ben miyim bunları yaşayan.
öğretmenim atanamıyorum yüksek yapıyorum ama kadro çok az ve torpili iyi olan giriyor kim ne derse desin adalet yok bu ülkede. hiçbir şey yapmak istemiyorum kendimi gerçekten işe yaramaz hissediyorum evde dura dura bilgi birikiimim bile köreldi ben bu 25 li yaşlarımı hiç böyle hayal etmemeiştim.
aşşk desen o ne ola? en son başka biriyle sevgili olsam tepkin ne olur diyn birine yol verdim. gözüme iyi gelen biri de mutlaka kapılmış sevgilisi olmuş oluyor. yani öyle bakımsız özensiz biiri de değilim mesela.
arkadaşlarıma bakıyorum Maşallah her şeyleri yolunda. haliyle bana ne zaman evleniceksin ne zaman işe başlayacaksın diye sorup duruyorlar. sırf sıkıcı hayatımı onlara aksettirmemek için artık görüşmüyorum bile.
bunları yazdım eminim dalgaya alıcak bir uslupla yazanlarınız olucaktır ama benim için gerçekten sabrımın dolduğu durumlar bunlar.
benim gibi olan var mı?

Valla canım şu sıra na ben de senle aynıyım .

Sanki şu ara bütün emeklerim uçup gitmiş gibi , aynı sorulara hep dalgayla cevap veriyorum .
Arsızlığa vuruyorum napayım :))))

Her şeyin zamanı var diyorlar ya gerçekten öyle başkalari için canınızı asla sıkmayın hele onlarin dedikleri için lütfen zamana bırakın düzeleceği geleceği bi an vardır

Istediğim bir şey olana kadar öyle sıkıntılar çekerim ki olduğu zaman sevinecek hevesim kalmamış olur.
34 yaşındayım burnum b.ktan çıkmıyor.
Gökten para yağsa benim başıma hıyar düşer.
Hiç abartmıyorum emin olabilirsin.

Herkesin hayatla ilgili sınavları var. Ben çok iyi bir üniversitede makina mühendisliği okudum kamuda çalışıyorum isim maddi durumum hep ıyi oldu. A sınıfı iş güvenliği uzmanı oldum. Sınavlarda ilk girdiğimde kazandım atandım vs vs...
Amaaa 16 yaşında depremde tüm ailemi kaybettim.. 10 ay ailemden kalan tek varlığım kızkardeşimi kanserden 3 ayda kaybettim. Bana göre yine şanslısın şükret. Herkesin bilemedegin çok büyük acıları var bu dünyada. Herşey iş bulmak yada evlilik değil. Bence şükret.
Kuzum ya. Allah sana uzun mutlu ve sağlıklı ve çok çok iyi bir hayat arkadaşı nasip etsin inşallah.

hayatta gerçekten sürekli bunları yaşamaktan sıkıldım. ne istesem olmuyor.şükürlü bir insanım aksine. şuan hayatımın bu döneminde her anlamda çok kötü sınanıyorum. başkalarına altın tepside sunulan şeyler bana verilmiyor. kimseyi kıskanmıyorum gıpta etmiyorum özenmiyorum hasetlik yapmıyorum ama bir ben miyim hayatını yoluna koyamayan? bir ben miyim bunları yaşayan.
öğretmenim atanamıyorum yüksek yapıyorum ama kadro çok az ve torpili iyi olan giriyor kim ne derse desin adalet yok bu ülkede. hiçbir şey yapmak istemiyorum kendimi gerçekten işe yaramaz hissediyorum evde dura dura bilgi birikiimim bile köreldi ben bu 25 li yaşlarımı hiç böyle hayal etmemeiştim.
aşşk desen o ne ola? en son başka biriyle sevgili olsam tepkin ne olur diyn birine yol verdim. gözüme iyi gelen biri de mutlaka kapılmış sevgilisi olmuş oluyor. yani öyle bakımsız özensiz biiri de değilim mesela.
arkadaşlarıma bakıyorum Maşallah her şeyleri yolunda. haliyle bana ne zaman evleniceksin ne zaman işe başlayacaksın diye sorup duruyorlar. sırf sıkıcı hayatımı onlara aksettirmemek için artık görüşmüyorum bile.
bunları yazdım eminim dalgaya alıcak bir uslupla yazanlarınız olucaktır ama benim için gerçekten sabrımın dolduğu durumlar bunlar.
benim gibi olan var mı?
Herkesin böyle dönemleri oluyor. Ben de 30 da evlendim. 30 da evlenmek üzülecek bişey değil ancak ben de senin gibi artık evlenmek istiyordum olmuyordu. Şimdi dönüp bakıyorum da bilseydim ki 30 da eşimle evleneceğim hayatımın tadını çıkarır hiç birsey dert etmezdim.
Anı yasa bence. 25 ne ki.

şükür çok fazla yok ama yüzlerine bakamıyorum. bu yaşa gelip hala sabah işe gidemiyor olmak kötü. omlar demese bile yük olduğumu hissediyorum. bu kadar zaman bunun içi mi okudum diyorum çünkü ailem benim için bu zamana kadar baya masraf yaptı
Neden yük olasanız ki sizin elinizde olan bir şey değil :)

Istediğim bir şey olana kadar öyle sıkıntılar çekerim ki olduğu zaman sevinecek hevesim kalmamış olur.
34 yaşındayım burnum b.ktan çıkmıyor.
Gökten para yağsa benim başıma hıyar düşer.
Hiç abartmıyorum emin olabilirsin.
Kötü zamana denk gelmekten o :) Şansımıza öyle bi zamana denk geldi ki hepimiz aynı durumdayız.

Herseyin bir vakti zamanı vardir elbet..sen hayirli olani iste er gec bulur.. gec olur güç olur ama olur..inancimizi yitirmeyelim yeterki... hayata küserek hayati degil kendini cezalandirirsin kendi kendini üzer yorarsin.. akisina birak.. herkes evlenmek zorunda degil is hayati hep mükkemmel olmak zorunda degil... emin ol senin yerinde bile olmak isteyen bir sürü kisi vardir.. canını sıkma 😊

Üni mezunu ve bu yaşta olan su kuşak hep aynı şeyden dem vuruyor merak etmeyin. Çünkü imkanlariniz boldu, şimdi gerçek hayatla yuzlesiyorsunuz. Hoşgeldiniz.
Çaba sarf etmeye devam. Allah insanın rızkını çalışmasına bağlı kıldık, diyor. İlla olsun dediğiniz hayırlı olmayabilir. Çalışın ve kimsenin elinde ne var diye bakmayın. Kimin ne derdi var, bilemezsiniz

şuan memlekette çoğunluk bu durumda yalnız olmadığınızı bilin. ama velev ki hayatınız çok kötü. kötü olduğunu düşünüp durmanızın size bi faydası olmıycak. iyi olan kısımlara tutunmanız gerek. şuan ben de düşünsem binbir acı bulabilirim hayatımla ilgili. ama bunu yapmaya uzun süre önce son verdim ve mutluluğa öyle sahip oldum

Back