canım görebildin mi?
canım hala şişler var, masaj yapıyorum bol bol, sabahları çok şişiyor özellikle. ama şekil oturmaya başladı. bir kaç güne yeni resimler koyucam, ilk koyduklarım ne kadar şişmiş, şimdi anlıyorum. ama şiş haliyle bile kemerli burnumdan iyi
ay bu dr bana masaj vermedi, sana verdi mi, nasıl yapıyosun?
valla bişey vermiyo rahat ötesi insan. ben hiç beğenmiyorum canım ya, zamanla düzelecek mi daha da aşağı mı inecek kestiremiyorum. ben ona resim göstermiştim ama hiç alaksı olmayan bişey yapmış, bütün gün neden böyle yaptı diyorum. üzülmemeye çalışıyorum da olmuyo 1 ay olacak nerdeyse. poffffffffcanım bana da vermedi, ama ben yapıyorum, sabah akşam, yanlardan yukarıdan aşağıya masaj yapıyorum. bir de kavis şiş, burun üstüme hiç bastırmadan yapıyorum.
her buruna masaj verilmez fln yazıyor ama ben iyi geldiğini hissediyorum. tuğrul hoca zaten hiçbir şey vermiyor biliyorsun, ne antibiyotik verdi ne masaj, ne de şunu yap bunu yapma dedi.
bu arada bence burnun gayet iyi, şekli oturunca daha da iyi hissedeceksin, doğal bir burun yapmış, eski haline göre çok güzel, kendini yıpratma, zamana bırak, kendini üzmevereliniortak
bnim bugün 10. gün oldu ama çok şiş ve de morluklarım kaldı çok hafif geçmesi gerekmıyormudu??..bide burnumun delikleri karşıya bakıyor şiş diye mi öyle onlar ..suratımda çok tuhaf gözlerim yanaklarım daha çok erken die üzülmüyorum ama..:)
bnim bugün 10. gün oldu ama çok şiş ve de morluklarım kaldı çok hafif geçmesi gerekmıyormudu??..bide burnumun delikleri karşıya bakıyor şiş diye mi öyle onlar ..suratımda çok tuhaf gözlerim yanaklarım daha çok erken die üzülmüyorum ama..:)
dogru söluyorsun cnm amelıyattan önce bunların hepsini biliyordum ama işte insan kendi olunca panik oluyor bi de 28 inde okula gidicem off offbunlar kisiye göre degisen seyler yani morluklar sislikler fln, benm 4 ay oldu göz altlarımda hala coook hafif biraz varlar yani, millette alcı cıkıyor morluk kalmıyor kiminde bir ay sonunda geciyor bende de böööle milim milim geciyor, kisinin cilt hassasiyetine göre degisen bir durum, heleki senin daha 10. günün cok cok erken, suan suratın cok garip gelecek cok normal cünkü gercekten de garip yani olması gereken suratın bu degil zamanla normale dönecek sislikler inecek her sey yerli yerine oturacak sabretmelisin
Arkadaslar merhabalar ve iyi bayramlar :) 15 gün sonra Tuğrul Hoca ya ameliyat oluyorum, açıkçası buradaki yorumlarınız tercihimde cok etkili oldu o yüzden size coook tesekkür ederim. Benim merak ettiğim ameliyattan kaç gün sonra işe dönebilirim? Bu arada cok korkuyorum(
kişiden kişiye değişiyor ama ben 12. gunumde kapatıcıyla gıdebilir haldeydim cnm..buarada tugrul hocaya aklına takılan öğrendiğin herşeyı sor çünkü sormadan söylemıyor hiçbişeyzemuszemus
Arkadaslar merhabalar ve iyi bayramlar :) 15 gün sonra Tuğrul Hoca ya ameliyat oluyorum, açıkçası buradaki yorumlarınız tercihimde cok etkili oldu o yüzden size coook tesekkür ederim. Benim merak ettiğim ameliyattan kaç gün sonra işe dönebilirim? Bu arada cok korkuyorum(