- 15 Ağustos 2022
- 14
- 9
- 1
- Konu Sahibi Zeynepelifkubra
Merhaba herkesin ramazanı kutlu olsun öncelikle sizinle bir şey paylaşmak istiyorum beni ikiz annesiyim Bu benim ikizlerimde 3 ramazan'ım aha önceki ramazanlarda bir ilkinde hamile olduğum için tutmamıştım ikincisinde de emzirdiğim için bu Ramazan tutmayı çok istedim ma ikizlerim çok hareketli ve emziriyorum bir gün tutup bir gün tutmuyorum sizler neler yapmışsınız ve şu anda yaşadığım birkaç stresten olaydan dolayı artı emzirdiğimden dolayı kan değerlerimi vitaminlerim sınırlarda düşük çıkıyor ma bir poşet dolusu vitamin ilacım var sizler vitamin tahliyesi almış mıydınız vitaminler olmayınca ben kendimi çok kötü hissediyorum elim kolum kalkmıyor iştahım olmuyor şu zamanda bir şeylerden çok zevk almıyorum ilaçlar olmasa kalkamıyorum bile bu durum normal mi yaşayan var mı kan iğnesi kalsiyum vitamini magnezyum vitamini D3 ile ilgili olan bütün vitaminler Bir de bir şey soracağım bunun da yalnız olmadığımı düşünüyorum ikizlerimi çok harekete geçtiler ramazan oturmalarına çağrılıyoruz gittiğimiz yerlerde ben genellikle onlarla alakaları olmaktan pek ortamla o alakadar olmuyorum o yüzden çok dışarıya çıkmak da gelmiyor içimden bedenimi sürükleyerek gidiyorum Bu dönem geçecek inşallah evde temizlik toplama halindeyim hatta takıntı gibi sürekli halı siliyorum Ne bileyim etraf topluyorum bazen temizlik o kadar yorucu hissettiriyor ki bir daha toplamayacağım diyorum buraya yaşadığım bu sendromu yazmak istedim bilmiyorum üzerimde tuhaf anlatamadım bir yorgunluk var üzüntü duygusal boşalmalar var ikizlerin bir buçuk yaşında tam sizler neler yapmışsınız böyle olan var mı vitamin ilaçlarını kullanırken ben gibi olan var mı yorumlarınızı bekliyorum