• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir buçuk ayda 2 defa yüksek ateş neden ?

Bluesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
188
50
98
32
Herkese merhaba neden böyle oluyor neyi var anlamıyorum. Bir buçuk ayda 2 defa Kuru ateşi çıktı 2 defa urtiker oldu bu ateşle 3 buçuk yaşında kızım. İlki 5 Kasım'da yüksek ateş calpol verdim bütün vücudu urtiker oldu . Sonra 2 aralikda ateşsiz urtiker oldu dünden önce yine kuru ateşi çıktı calpol verdim yine ürtiker oldu . Anlamıyorum neden sürekli ateşi çıkıyor. İlkinde antibiyotik verdi boğaz enfeksiyonu diye acile gitmiştik alerji iğnesi yaptılar gecti. 2 gün önce yine kuru ateş doktora gittik boğazda birşey yok kulakda birşey yok. Çiş yaparken açıyor mu dedi hyr o da yok. Hiç birşey veremedi ilaç olarak . E bu çocuğun nesi var anlamadım . Bu ay başı genel bı kan testi yaptırdık sadece alerjisi 1/50 arası olması gerekiyorken 339 çıktı. Vallahi kafayı yicem aklıma kötü şeyler geliyor. Var mı başına gelen . Akıl akıldan üstündür var mı fikri olan ya. Çok üzülüyorum uyuyamıyorum noluyor kızıma. Başka bir doktora randevu aldım. Ama 4 gün var onada. Fotoğraf yükledim böyle oluyor kulak arkası lenfleri şişiyor

Eklentiler

• IMG_20241220_153456.jpg
    IMG_20241220_153456.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG20241220153143.jpg
    IMG20241220153143.jpg
    166 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG20241105192429.jpg
    IMG20241105192429.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 41
Merhaba. Geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi?

Merhaba. Geçmiş olsun. Doktora gittiniz mi
Allah razı olsun sağolun. Gittik doktora idrar yolu enfeksiyonu olmuş maalesef. Kız çocuklarında çok olur dediler. Birde yillardir kullandığımız ateş düşürücümuze artık alerjik reaksiyon geliştirmiş olabilir dedi. Binde bir olur ateş düşürücüye karşı alerji dedi o da bizi bulmuş sağlık olsun

Allah razı olsun sağolun. Gittik doktora idrar yolu enfeksiyonu olmuş maalesef. Kız çocuklarında çok olur dediler. Birde yillardir kullandığımız ateş düşürücümuze artık alerjik reaksiyon geliştirmiş olabilir dedi. Binde bir olur ateş düşürücüye karşı alerji dedi o da bizi bulmuş sağlık olsun
Anladım. Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun🙏🏼 Allah çocuklarımıza sağlık versin.

Back