Bir bu eksikti ''DİZANTERİ'' olmuşum :(

Bildiğim kadarıyla erken doğuma sebebiyet vermez doktorum böyle birşeyden bahsetmedi bana... senin ağrın bebeğinle ilgili değildir karın ve mide ağrısı buda dizanteriye bağlı bir durum... isal ve kusma şikayetin fazla ise vücudun sussuz kalabilir buda senin organlarına zarar verir birde bildiğim kadarıyla basilli dizanteri amip dizanteriden de tehlikeliymiş zaten öyle bir durum olsa doktorun gözlem altında tutar seni mutlaka ama şunu söyleyebilirim tedavini aksatma ilerlerse ölüme sebebiyet verebilirmiş doktorum nedenlerini açıklamıştı senden internetten bakabilirsin aman ihmal etme ilaçlarını tekrarlamasın tekrar geçmiş olsun:26:

Rica ederim birazcık faydam olursa mutlu olurum sağlık bu ihmale gelmez hele ki iki canlıyken çok daha önemli... kronikleştiğini bilmiyordum umarım tamamen atlatırsın bende belirtileri çok ağırdı belki bu yüzden hastaneye iki kez yatırdı beni doktorum...ağrı ateş kusma isal bulantı halsizlik hepsi bir arada berbat bir durum birde karnında bebek varken insan sürünecek hale geliyor acil şifalar diliyorum sana...

meraba yaseku

tecrübeli biri olarak sormak istiyorum size
dr bana amip olmuşsun dedi ama dizanteri felan demedi.İkisi aynı şey mi bana antibiyotik verdi 500 mg içeyim mi

bebegi etkiler mi dedim yok dedi ama halsiz olursan görün dr una dedi

meraba yaseku

tecrübeli biri olarak sormak istiyorum size
dr bana amip olmuşsun dedi ama dizanteri felan demedi.İkisi aynı şey mi bana antibiyotik verdi 500 mg içeyim mi

bebegi etkiler mi dedim yok dedi ama halsiz olursan görün dr una dedi

merabalar... evet amip demek dizanteri demek bende 500mg antibiyotik kullandım kesinlikle doktorunun kontrolünde olmalısın çünkü tekrar edebilen bir hastalık geçmiş olsun acil şifalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…