Merhaba arkadaşlar şuan size hastane odamdan yazıyorum saçma sapan bir hastalığa yakalandım İki gün önce gece aniden rahatsızlandım kusma ateş isal karın ağrısı ve halsizlik şikayetiyle gece eşim acil'e götürdü... acil servisteki nöbetçi doktor sadece şikayetlerimi dinleyerek muayene bile etmeden bana salgın isal var şu aralar herkeste iğne yapabiliriz yarın doktora gidersin deyip bir ağrı kesici iğne yapılıp eve gönderildim ... tabi evime geldiğimde halen kusuyor ve sürekli acıdan ağrıdan kıvranıyordum sabah olduğunda eşim kendi doktorumu aradı acilen hastaneye getirin görmem lazım dedi... yapılan muayene ve tahlil sonuçlarında amip mikrobunun bulaştığını ve dizanteri olduğumu söylediği doktorum şok oldum nasıl olur yediğim içtiğim herşeye dikkat ediyorum asla yıkamadan meyve sebze yemem dedim dışarıdan yediğiniz herhangi bir yiyecekten bulaşmış olmalı dedi... 2 gün önce gecenin bir yarısı canım kaynamış mısır istediği için gece saat 12 de eşimi mısır almaya gönderdim ve ne gariptir ki o mısırı yediğim gece hastalandım eşim şuanda çok üzgün keşke sana o mısırı almasaydım diye kendi kendini yiyor çok üzgün 2 gündür hastanede yatıyorum bebeğime bişi olacak diye çok korkuyorum şuan sadece ilaç ve serumlarla besleniyorum su bile içemiyorum dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var:26: