Bir boş bir kimyasal gebelik yaşadım yardım edebilir misiniz

chooww

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
37
29
Herkese merhaba geçen yıl eylül ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Bu ay tekrar hamile kalabildim fakat beta hcg düzenli artmadı kese zar zor 7. Haftada göründü kanamda yok. Doktor kimyasal gebelik olabilir kendi kendine düşmesini bekleyelim dedi. İki gebelikte düşük olduğundan sende yumurta kalitesizliği var diyip tüp bebeğe yönlendirdi. Hiç bir tahlil vs istemedi. Bu gibi durum yaşamış olan var mı? İki düşük direk yumurta kalitesizliği demek midir tecrübeleriyle yardımcı olabilen varsa çok sevinirim kafam çok karışık çok üzgünüm kimsenin yaşamamasını isteyeceğim bir durum

Bir kere boş gebelik yaşadın diye ikinci side öyle olucak diye bişey yok alttan ultrason a girdiniz mi yolk bazen goremeyebiliyor drlar başka bir uzman Dr görünmen gerekiyor bir hafta bekle öyle git Dr a alttan baktir istanbul da olsaydın bir dr onerebilirdim sana alanında eğer boş gebelik se umarım değildir alanın da uzman dr senden bi kaç test isteyebilir yumurta destekleyici iğne vs ilaç önerisi yaparlar inşallah bebiş seninledir canım. :dua:

Bir kere boş gebelik yaşadın diye ikinci side öyle olucak diye bişey yok alttan ultrason a girdiniz mi yolk bazen goremeyebiliyor drlar başka bir uzman Dr görünmen gerekiyor bir hafta bekle öyle git Dr a alttan baktir istanbul da olsaydın bir dr onerebilirdim sana alanında eğer boş gebelik se umarım değildir alanın da uzman dr senden bi kaç test isteyebilir yumurta destekleyici iğne vs ilaç önerisi yaparlar inşallah bebiş seninledir canım. :dua:
İyi dileklerin çok teşekkür ederim ama bgn hamileliğimi öğreneli 20. Gün 44 olan beta hcg 384 daha yeni olmuş kesin yok yani bebeğim Bundan sonra hangi testleri yaptırmalıyım acaba.ayrıca çok da zor hamile kalıyorum 2 yılda 2 defa kaldım ikisi de hüsran

Rahim filmi çektir canım genel bir kan tahlili yaptırmanız lazım hormon ve sarılık şeker gibi esin de bu teste tabi tutulabilir sperm kalitesizligi azo sperm olabilir . Esin de gözükmesi lazım yumurtaliklarin çatlama sıkıntı oluyorsa ona göre iğne çatlatı veriyorlar . Soğan kuru yapmanı öneririm.tüplerden biri kapalı olabilir kolay bir tedavi ile açabiliyorlar yani ilk önce bi rahim filmi çektir daha sonra sırayla bunları yaptır canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bu tedaviler den sonra supriz haberlerini bekliyorum canim

C chooww Hamile kalabiliyorsan tuplerle alakali oldugunu sanmıyorum ben. Rahim filmi icin diyorum.
Ama doktorun hicbir tedavi uygulamadan direk tup bebege yonlendirmesi mantikli gelmedi bana. Baska bir doktora gorunmeni tavsiye ederim. Yumurtan kalitesizse bile takviye ilaclar var yani..

Herkese merhaba geçen yıl eylül ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Bu ay tekrar hamile kalabildim fakat beta hcg düzenli artmadı kese zar zor 7. Haftada göründü kanamda yok. Doktor kimyasal gebelik olabilir kendi kendine düşmesini bekleyelim dedi. İki gebelikte düşük olduğundan sende yumurta kalitesizliği var diyip tüp bebeğe yönlendirdi. Hiç bir tahlil vs istemedi. Bu gibi durum yaşamış olan var mı? İki düşük direk yumurta kalitesizliği demek midir tecrübeleriyle yardımcı olabilen varsa çok sevinirim kafam çok karışık çok üzgünüm kimsenin yaşamamasını isteyeceğim bir durum
merhaba beta hcg 7. haftaya kadar nasıl arttı? benim 59 du 70 oldu bıgün de 124 oldu. doktor fena diil dedi ama sanıyorum böyle artmaması lazım. bu kimyasal gebelik habercisi midir?

E esrunum M meyremasin 2 kez rahim filmi çektirdim ikisi de problemsiz çıktı bgn düşük başladı kendi kendine düşecek sanırım. Bundan sonrası için tüm testleri yapıp sonrasında hamile kalmak istiyorum çünkü ne olduğunu anlamadan tekrar aynı şeyleri yaşayabilirim 2 düşük sonrası hamile kalabilecekmiyim onu da bilmiyorum
L lamare12 benim ilki 44 sonra 62 99 ve 254 oldu sonra bakılmadı kese göründü sonra bir dahaki hafta kese kayboldu küçüldü beta 384 olmuş benimki kümyasal gebeliğin daha üstü oluyormuş umarım bu durumu yaşamazsın bebeğin gelişir durumu yazarsan sevinirim

E esrunum M meyremasin 2 kez rahim filmi çektirdim ikisi de problemsiz çıktı bgn düşük başladı kendi kendine düşecek sanırım. Bundan sonrası için tüm testleri yapıp sonrasında hamile kalmak istiyorum çünkü ne olduğunu anlamadan tekrar aynı şeyleri yaşayabilirim 2 düşük sonrası hamile kalabilecekmiyim onu da bilmiyorum
L lamare12 benim ilki 44 sonra 62 99 ve 254 oldu sonra bakılmadı kese göründü sonra bir dahaki hafta kese kayboldu küçüldü beta 384 olmuş benimki kümyasal gebeliğin daha üstü oluyormuş umarım bu durumu yaşamazsın bebeğin gelişir durumu yazarsan sevinirim
Kan pihtilasmana bakildi mi canim?

teşekkür ederim. peki kanamayla mı yok oldu kese? bu süreç kaç hafta sürdü senin?

Yumurta gelistirici igneler var doktorunu degistirmelisin
Bence tup bebek son care
Genetik testlerinizi yaptirin pihtilasma testlerinizi yaptirin
Esine yapilmadiysa sperm tahlili
Soyle de bisey var bi kimyasal gebelik gecirdiysen bi daha ki hamileliginde de kimyasal olmasi yuksek ihtimal.
Tavsiyem once gerekli tum tahlilleri yaptirmaniz.

L lamare12 canım benim dün kanama başladı hala devam ediyor yarın kontrole gidicem bakacaklar kalan parça var mı diye bilmiyorum be kadar süreceğini
M meyremasin pıhtılaşma testi yapılmadı ama her ihtimale karşı corasprin kullandım yine de engel olamadı kan pıhtılaşması varsa corasprin engel olmaz mıydı ?

L lamare12 canım benim dün kanama başladı hala devam ediyor yarın kontrole gidicem bakacaklar kalan parça var mı diye bilmiyorum be kadar süreceğini
M meyremasin pıhtılaşma testi yapılmadı ama her ihtimale karşı corasprin kullandım yine de engel olamadı kan pıhtılaşması varsa corasprin engel olmaz mıydı ?
Cok ayrintili bilmiyorum ama canim hap yaninda surekli igne vurunanlar var grubumuzda. Eger varsa yetersiz kalmis olabilir belki. Sen yine de baktir bundan sonrasi icin tedbir almis olursun.

Bence doktorunu degistir. İyice araştır iyi bir doktor bul. Tüp bebeğe niye hemen gecesin ki sacmalamis

C chooww bugün ultrasonda rahim duvarı ince dediler. kalınlaşmamış. gebelik belirtisi yok dediler. yarın kan değerime yine bakıcaz. umarım düşüyodur da dış gebelik gibi bişeyle uğraşmak zorunda kalmam. kimyasal gebeliğin sebebini bilen var mı?

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim evet aynen öyle yapmayı düşünüyorum iyi bir doktor buldum özel hastanelerdeki hiç bir doktor ayrıntılı bilgi vermedi bana şimdi üniversite hastanesinde bir profa gidip testlerimi yaptırıcam yılmak yok :dua:
L lamare12 canım üzüldüm sende tahlillerini yaptır bi daha karşılaşmamak için senin ilk hamileliğin miydi kimyasal gebelik o an döllenen yumurta ve spermin sağlıksız olmasından kaynaklı diye biliyorum her hamilelikte aynı şey olcak diye bir şey yok tabii

Cok ayrintili bilmiyorum ama canim hap yaninda surekli igne vurunanlar var grubumuzda. Eger varsa yetersiz kalmis olabilir belki. Sen yine de baktir bundan sonrasi icin tedbir almis olursun.
Evt canım bende okudum her gün iğne yapanlar varmış belki benimde böyle bir durumdur inş çözümü olan bir şeydir:dua: doktorum o kadar ilgiSizdi ki ben belki kan pıhtılaşması vardır dedim ee corasprin kullandık diyor ben biraz araştırınca iğneyi okudum heryerde.

NasilYarDiyeyim NasilYarDiyeyim evet aynen öyle yapmayı düşünüyorum iyi bir doktor buldum özel hastanelerdeki hiç bir doktor ayrıntılı bilgi vermedi bana şimdi üniversite hastanesinde bir profa gidip testlerimi yaptırıcam yılmak yok :dua:
L lamare12 canım üzüldüm sende tahlillerini yaptır bi daha karşılaşmamak için senin ilk hamileliğin miydi kimyasal gebelik o an döllenen yumurta ve spermin sağlıksız olmasından kaynaklı diye biliyorum her hamilelikte aynı şey olcak diye bir şey yok tabii
C chooww yok 2. hamilelik. ilkini geçen sene aldırmıştım. bu 2. ama garip bişey var göğüslerim şişti ve acıyor büyüdüler. yarın kan tahlilim sanırım yükselmiş cıkıcak. acaba rahim duvarı ince olsa da kese bi kaç haftaya görünür mü? yoksa kimyasal gebelikte de böyle olur mu? bi yandan da hafif kanamam var hiç bitmedi. bazen coğalıyor. ve karnımda bir regl agrısı var. anlayamıyorum

maalesef düşük oldu kanamayla atıyor vücut :KK43:
ctesi günü yoğun kanamayla ve hcg değeri düşmesiyşe sonlandı diye düşündük çarşambaya kadar devam etti kanamam. bugün kaça dişmüş diye baktırdım 956 ya cıkmış. şu an endişe içindeyim tabiki normal gibi gelmiyo bana. yarın hemen doktora gideceğim böyle bi vaka duydunuz mu hiç

X