Gebeliğe Hazırlık Bir Bilgi Verebilir Misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizyildizi_444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
1.060
654
73
30
konya
Kizlar benim adetimin bugun 9. Gunu cok akintim vardi bende ovulasyon testi yaptm once t sonra c ckti t cden daha koyu cikti bu kadar erken yumurtlama olabiliyor mu temizleneli 2.gun zaten birde antbiyotik kullaniyorum onun etkisi olabilir mi

Kizlar benim adetimin bugun 9. Gunu cok akintim vardi bende ovulasyon testi yaptm once t sonra c ckti t cden daha koyu cikti bu kadar erken yumurtlama olabiliyor mu temizleneli 2.gun zaten birde antbiyotik kullaniyorum onun etkisi olabilir mi
Erken yumurtlama olmuş olabilir canm testi yapmaya devam et bak bakalım silikleşecek mi

Canim olabiliyor Bi defa ben de kontrole doktora gitmiştim yumurta çatlamış demişti ki normalde o tarihlerde pek olmaz. Bence bir daha test yap o da öyleyse değerlendirin bu günleri de..

Herkesin yumurtlama zamanı farklı her ay bile farklı çıkabiliyor bence değerlendir yarın bidaha yap silikleşirse çatlamış demektir

Ben adet bitimi hamile kaldim yani olabilir yumurtlama canim siliklesmeye bak bj yarini falan degerlendir

Peki testte kaçıncı gün anladınız. Bende böylr bisey yasıyor olabilirim adet bittikten 3 gün sonra yumurtladım ama bat günüme daha 18 gün falan var. Kafam karışıkk..

Ben cok duzensiz regl olan biriydim. Yani soyle soyleyim 45 gune cikmisti son zamanlarda.. o yuzden yine gecikmedir deyip hic ihtimal vermedim ogrendigimde 5 bucuk haftalikti ve son regl 5 ekimdi 15 kasimda ogrendim gebeligimi. Ama dedigim gibi yuksk bi degerdi benim bhcg.. regl songunu beraberlik oldu ve sehir disine ciktik o nedenle beraberlik olmadigi icin regl bitimiyle kaldigima eminim ..

Benimde 49 günü gördü en son zamanlarda bu ay
adet başlangıcı 2 aralık bitiş 7 aralık ovulasyon testi denedim ama emin olamayıp doktora gittim yumurtlama takibi için. 13 aralıkta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış değerlendir dedi.
Adet bitimi itibariyle 8 10 12 14 aralık ilişki oldu değerlendirildi. Yani doktora gitmeden yumurtlama günlerimmiş. döllenme olur mu yakalayabilmişmiyimdir çok merak ediyorum Doktora 13ünde gittim ogünü değil bigün öncesini ve sonrasını değerlendirebilmiştik. O yüzden tedirgin oldum. 11 aydır düşünüyoruz doktor bir sorun yok sadece erken yada geç yumurtluyosun dedi. Bakalım nasip :)

Benimde 49 günü gördü en son zamanlarda bu ay
adet başlangıcı 2 aralık bitiş 7 aralık ovulasyon testi denedim ama emin olamayıp doktora gittim yumurtlama takibi için. 13 aralıkta doktora gittiğimde yumurtan çatlamış değerlendir dedi.
Adet bitimi itibariyle 8 10 12 14 aralık ilişki oldu değerlendirildi. Yani doktora gitmeden yumurtlama günlerimmiş. döllenme olur mu yakalayabilmişmiyimdir çok merak ediyorum Doktora 13ünde gittim ogünü değil bigün öncesini ve sonrasını değerlendirebilmiştik. O yüzden tedirgin oldum. 11 aydır düşünüyoruz doktor bir sorun yok sadece erken yada geç yumurtluyosun dedi. Bakalım nasip :)

Erken yumurtlamadır belki. Benim de bi iki gün erken oluyor mesela. Testleri yapmaya devam edin bence, bugünü de değerlendirin.

Evet canim olabilir herkeste aynj zamanda olmuyi hani regl beraberinde 14 gun falan diyolar 28 gunde bi adet goren kisi icin..bende hep benimki uzun o zaman 20 gunler falan mi oluyodur diyodum ama hic alakasi yok ben kendimi takipledim bi ay ovulasyon denedim regl biter bitmez koyu cizgi yakaladim.. sonrasi adete yakin koyuluklar oldu diger 2 3 ay regl biter bitmez yumurtlama agrisi yasadim.. bu sekilde 2 3 ay kendimi takipleyince aslinda erken yumurrladigimi anladm☺

Aynı benimde öyle canım. Acelemiz yoktu zaten ama 11 ay olmayınca da bi acaba diyo insan. Neyse sabırsızlıkla bekliyorum bakalım adetimi.. :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…