• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bileziklerime göz dikilmemişti oda tam artık!

Ortak arabamı ? :53::53:
Sakın öyle bişey yapmayın..
İlerde sorun yaşıycağnız süphesiz..Olan giden bileziklerinize olur..Kaynın eşini fena kafaya almış tutturmus ama diret ve sakın verme bilezik falan..Çok istiyosa gitsin kredi çeksin Allahm ya..

Ortak arabamı ? :53::53:
Sakın öyle bişey yapmayın..
İlerde sorun yaşıycağnız süphesiz..Olan giden bileziklerinize olur..Kaynın eşini fena kafaya almış tutturmus ama diret ve sakın verme bilezik falan..Çok istiyosa gitsin kredi çeksin Allahm ya..

Eşim şuan durgunlaştı işte. Bende ortak iş sevmıyorum yarın öbur gun sorun cıkar kavga cıkar bılıyorum ben dengesızım yanı agzımdan cıktımı lak dıye söylerım oda kaynımda oyle bu sefer kavga olur dün eltımle konustuk ıste arabaya ortak olarak degılde orhan abı kardesıne yardım etcek dıye duydum ben esım bana oyle soyledı dedı... İçimde ya sabır dedım!!! Eşımın kardeşı cıkardı 100 tl takı taktı kardeş ya kardeş deger bu mu! Sakın ola kı aç gözlu bu bılezıkte bılezıkte demeyın lutfen.. Annem ne zorluklarla cıkardı taktı... Nısanımda erkek tarafı 2 bılezık taktı annem cıkardı 1 tane taktı dugunumde kac tane takı taktı sadce benım kendı annem. Bunlar ıse o kadar cokluk ıcınde bı okadar da yokluk..Versem gene benım ıcım rahat olmucak huzursuz olcam barı vermıyım gene huzursuz olayım...

Bileziklerini verme kesinlikle.
Eşinin istemesi anormal.
Zaten 5 bilezikten bahsediyorsunuz.
İnsaf yani herşey bu 5 bileziğe mi bağlı.
Daha yeni evlenmişsin.
Elinde olanı da senin olmayacak bir arabaya vermeni beklemeleri
kadar saçma bişey yok.
Darılan darılsın valla.Sen de onlara darıl yeni gelinim elimdeki 5 bileziğe göz diktiler diye.:))
Ne garip bir ailelermiş bu arada.Kayınpederin senin evine katkıda bulunuyor olabilir.
Demek ki maddi gücü var ve diğerlerine de yapıyor ki size de getiriyor.
Bunun karşılığı hemen kolundaki bilezikleri sıyırıp vermek mi yani pes.
Bu bilezikleri kötü günler için saklıyorum,hastalığı var, doğumu var,ölümü var vs. dersin.

Eşim şuan durgunlaştı işte. Bende ortak iş sevmıyorum yarın öbur gun sorun cıkar kavga cıkar bılıyorum ben dengesızım yanı agzımdan cıktımı lak dıye söylerım oda kaynımda oyle bu sefer kavga olur dün eltımle konustuk ıste arabaya ortak olarak degılde orhan abı kardesıne yardım etcek dıye duydum ben esım bana oyle soyledı dedı... İçimde ya sabır dedım!!! Eşımın kardeşı cıkardı 100 tl takı taktı kardeş ya kardeş deger bu mu! Sakın ola kı aç gözlu bu bılezıkte bılezıkte demeyın lutfen.. Annem ne zorluklarla cıkardı taktı... Nısanımda erkek tarafı 2 bılezık taktı annem cıkardı 1 tane taktı dugunumde kac tane takı taktı sadce benım kendı annem. Bunlar ıse o kadar cokluk ıcınde bı okadar da yokluk..Versem gene benım ıcım rahat olmucak huzursuz olcam barı vermıyım gene huzursuz olayım...

Sizden annenizin taktiklarini mi istiyor. Yuh!

bravo..
tepkinde sonuna kadar haklısın..
aman verme bileziğini fln...
eşinde konuşur konuşur susar sonsuza kadar bunun lafını yapacak değilya..

İlginç gerçekten bende şaşırdım.
annenizin taktığını da istiyorlar demek.
şimdi araba için yeteri kadar laf dalaşına girmişsiniz.
kaynınızda sizin vermek istemediğinizi de biliyorken vermeyin.
en başta kötü bilsin.
ayrıca ben en başta arabayı ortak alacağınızı okudum sanki.
hem eşinizin hem de sizin ehliyetiniz yokken ortak olmak saçma olmuş.
sonra kaynınız ben sizi istediğiniz yere götürürüm demiş.
garip gerçekten sonuçta kardeş bu,
para verince mi arabaya bindiriyor.
yani para vermeseniz bir işiniz çıksa sizi arabayla götürmeyecek
taksi gibi ilginç.
sonra ise ortak değil aslında siz onlara araba için borç vereceksinize dönmüş.
baktılar diğer türlü bilezikleri alamıyorlar.
eşinize çok kızdım.nasıl bu kadar ezdiriyor.
vermek istemiyorsunuz sonuçta bu kadar ısrar niye?

Düğünde millete hava atmak için takıyorlar, düğünden sonra da istiyorlar..
Bu anlayışsız ailelere uyuz oluyorum..
Benim kayınpeder de 1000 lira almıştı..
Neymiş borcu varmış, onu ödeyecekmiş....
Aldığı halıların parasını da alacaktı, eşim vermedi..
Ne mantıksız tipler yahu..

30 bin vereceklermiş zateb 5 bilezikten ne olsun. sonuçta araba değil mi 2. el oluversin... illa sıfırmı almak lazım. 5 bilezik ne kadar eder. belki ilerde üzerine para koyup birşey alacaksınız... hemen başını bağla paranın :1:

bırde arabanın benzını ıcın durmadan arıcak abı benzın parası verırmısın bılmem ne dıye alt katımıza gecıcek bı 5 6 ay sonra o eve gectıgınde tadılat olcak bı koltk tkmı alnck kesın bzden ıster gene huzursuzluk bıktım valla..

Benim erkek arkadaşımın da bir abisi böyle, beraber araba alalım falan demiş bir kaç kez hı hı deyip geçiyorum, ben ortak iş yapıp başıma bela alır mıyım? Rüyam da görürdüm ben arabayı diyordu. Çünkü biliyor ki, arabayı her istediğinde alamıycak. Sürekli birilerinden medet bekliyorlar, etrafındaki herkes lüks, sefa içinde yaşıyormuş gibi düşünüyorlar herhalde? Ablası annesine altın kolye almış hediye, abisi görür görmez, iyi ben sıkışırsam bozdururum bunu demiş.:53:
Şimdi bilezik yapıyoruz, daha önce 1 tane yapmıştık teyzemin bankadaki kasasında duruyor ailesinden kimsenin haberi yok. Abim öğrenirse sıkıştım, ben sana yaparım diye kesin ister diyor. Ama yapacağı muallak tabii, çünkü 4 yıldır evli, 4 yıldır da sıkışık, prim vermemek gerekiyor. Sizin eşinize açıkça ben sizi getirip, götürürüm istediğiniz yere dendiği halde nedendir ortak olma ısrarı anlamadım? Tek başına araba almakta çok zor değil, biraz daha sabredip kendi üstünüze araba almak var, bir de para verdiğiniz arabaya misafir gibi binmek var. :ssz:

Son düzenleme:
Aman iyi ki bi bilezik takmışlar yani.
Ben de olsam kesinlikle vemem bileziklerimi.
Ortak araba diye bir şey olmaz.Güzel demişsin kurnaz diye...
Ben bilezik biriktiriyorum,ileride araba alıcam diyebilirsin:)

insanları anlamak cidden de zor.. hayır herseye bı burun sokmalar falan bu nedır ben anlamadım. Nısanlıyken falan esım kardesının kırasını verdıgı bıle oluyordu. Benım saf esım gıttık bırgun dısarıya eltım ben esım kaynım alısverıse gıttı kaynım kendı kaynanasına carsaf takımı fln aldı parasını benım esım verdı sınır kupune dönmustum resmen

insanları anlamak cidden de zor.. hayır herseye bı burun sokmalar falan bu nedır ben anlamadım. Nısanlıyken falan esım kardesının kırasını verdıgı bıle oluyordu. Benım saf esım gıttık bırgun dısarıya eltım ben esım kaynım alısverıse gıttı kaynım kendı kaynanasına carsaf takımı fln aldı parasını benım esım verdı sınır kupune dönmustum resmen

Eşiniz gerçekten saf.. :ssz:

hem de ne saf.. Haftalıgından kesılmıstı son 80 tl almıstı onuda cıkardı kardeşıne verdı e butun hafta ben aç kaldım elalem gezdırdı kendını... Kımın kıme faydası var ki

Vermezsen 1 gün kötü olursun, verirsen hergün. Cok akillisin, sakin verme, böyle devam et.Esin bir hafta surat yapar,kavga eder, biter

gider. Kendimi senin yerine koydum da bir an, eltime araba alacagim ,kendi bileziklerimle! Valla isteyen isterse birdaha hic konusmasin

,hayatta vermem.Sende verme,zaten kesin olarak vermeyecegini anlarlarsa kapanir olay.Hic sinir olma degmez, zorla alamayacaklarina

göre, sakin ama sakin verme, bu resmen enayilik.

Vermezsen 1 gün kötü olursun, verirsen hergün. Cok akillisin, sakin verme, böyle devam et.Esin bir hafta surat yapar,kavga eder, biter

gider. Kendimi senin yerine koydum da bir an, eltime araba alacagim ,kendi bileziklerimle! Valla isteyen isterse birdaha hic konusmasin

,hayatta vermem.Sende verme,zaten kesin olarak vermeyecegini anlarlarsa kapanir olay.Hic sinir olma degmez, zorla alamayacaklarina

göre, sakin ama sakin verme, bu resmen enayilik.

e bende vermıcem valla ıstedıgı kadar dıretsn eşim söylensın umrumda bıle degıl kımse kusura bakmasın valla..kayınbabam abın yardım etsın sana demıs kaynıma altı ustu bı malım var oda bılezıgım baska neyım varkı benım

her şeyi anladım da, ortak araba almak nedir ya?? hadi işletilecek bir taksi vs olsa neyse de, 1 trilyonluk evler falan konuşuluyor. ortak arabaya mı kalmış bu insanlar, kolundaki 5 bileziğe mi??
şimdi mesela benim eşimin bir arabası var.. o bizim arabamız.. neden kardeşi ortak olsun ki??
ya arabanız olur, ya da olmaz. alacak durumları yoksa almasınlar arabaları da olmayıversin. bunu böyle anlat bence onlara..
biz ileride kendimiz için hususi araba almak istersek ben altınlarımı o zaman bozdururum de. kayınpederinle konuş gerekirse.
ayrıca ne kadar çakallar öyle, hem siz para koyacaksınız, hem de istediğinizde alamayacaksınız. hadi canım geçsinler o işleri, ticari taksiye biner gidersin sen zaten istediğin yere onun arabasına para koyacağına.

araba ortakmı olur ya sankı danaya gırıyolar:27:ortak ısyerı acılır ama ortak araba alınmaz sakın ızın vermeyın belliki o araba sizin olmucak parasını nediye ödiyesiniz ki?
hem araba parasını siz ödüceksiğniz hem araba süreklı kaynında olucak:19:bakmayın sımdı ıstedıgınızde (gelır götürürüm) demelerine köprüyü geçtikten sonra o lafın yerini( araba bana lazım bugun )olucak:ssz:

işte rabbim akıl fikir versın canım ya ne dıyım kı artık ben ınsanlar ne dıcegını ne yapacagını şaşırmışlar okdr bolluk ıcınde bukdr yokluk ben anlam veremıyorum artk

Back
X