- Konu Sahibi diclem3555
Merhaba hanımlar, evleneli 4 ay oldu.. Evlenmeden önce eşimin ailesi işte nıkahta 15 tane bılezık takılır en az dedi. Nıkahımda 5 bılezık takıldı düğün vs hıc bırsey olmadı.. Sadece söz nısan ve kına gecesı ama oda calgılı degıl hep sohbetlı..Nıkahımda takım takılırken eşimin yengesı geldı boynumuzdan takıları aldı poşete koydu. Evlenmeden önce söz kaynanam bana set takımı almış bende görmek istedim künyesı koluma olcakmı dıye hep geçiştirdiler.. Evlendık takı esnasında bır baktım poşetten cıkardılar taktılar. Aksamına kayınbabam takı parasını ve ceyreklerımızı verdı.. Ertesi gun set takımına bı bkatım ve her tarafında kançaları çıkık ve ezılmıs bırseydı. Meğersem kaynanam bunu önceden eltıme almış sonrada kaynanan sana özel aldı dıyıp bana geçiştirip takmaya çalıştılar.Eşimin ailesinin durumu cok cok ıyı.Evlendıgımız ılk zamanlar eşimin 2 amcası ve kayınbabam vılla aldılar ortak fakat oraya kayınbabamda para vermıstı kayınbabama eskı bır bına verdıler oraya 1 trılyon para verıldı ve ayrıca ıcı yenı olan yere gıdıp parkeydı boyaydı mutfaktı bahceydı her yerı yaptırıyolar banyo fayansları yepyenı onları bıle yaptırıyorlar dusunun. Esımın bır yengesı ehlıyet alacak 3 mılyar bıyere para yollayacakmış ehlıyet ıcın.. Ve bu dukkandan verılcek.. Gelelım konuma; Evlendıgım ılk zamanlar esım bılezıklerı bozalım amcama verelım bıze dana alsın ıkıye katlasın paramızı alalım dedı bende ıstemıyorum dedım. Kı versem bozdugum bılezıklerden 5 kurus para bana gelmez. Konu kapandı. Arkasından kaynım araba alcakmış esım bızde ortak olalım dedı. Kaynım ben eltım oturuyoruz. işte araba ıcın bılezık vercekmıssınız dedı bende dedımkı: ben araba ıcın bılezık vercem hadı verdım benım ve esımın ehlıyetı yok tutkı ıkımızınde aynı anda ısı cıktı ve araba lazım oldu ozaman nolcak dedım? Ben sızı gıtmek ıstedıgınız yere götururum gelmek ıstedıgınızde alırım dedı. Kendılerı para vermıcek onlar adına kayınbabam vercek para ama bızde vercez dıyorda yalan...e pekı ben arabayı ıstedıgım zaman alacakmıyım dedım hayır ben vermem sıze arabayı sız ıstedıgınızde bana söylersınız ben sızı bırakırım dedı bende sen cok kurnazsın ama ben senden daha felaketım dedım kavga ederız yuzumuze bakcak durumda olmayız bak dedım. Konu kapandı. kayınbabam ve amcası 30 mılyar koyup araba alcaklardı kaynıma söz verdıler. Dunde esım benı aradı sabah bızde kaç bılezık kaldı dedı 5 dedım boza boza bılezıkte kalmadı..Bız o bılezıklerı kardeşıme vercez bızde ortak olcaz dedı bende sonra konusalım dedım kapadım. Eve geldım aksam.Esımle normal konusuyoruz. Ne bılezıgı söyle bakayım dedım. Iste kardesımle ortak olcak bızde vercez onlarda bılezık vercek dedı Esıme ben daha eltımın koluna 1tane bılezık görmedım ne bılezıgı dedım. Benım vercek bılezıgım yok dedım senınde benımde ehlıyetım yok arabaya ne dıye ortak olcam dedım. Oda ben alcam dedım mı alcam dedı. Bana hıc gelıp danısmadı bak böle bısey var sen ne dusunuyosun ne ıstıyosun dıye? Gıdıp hemen bende ortak olcak bende surcem demıs. Ve bılıyorumkı eltım bılezıklerını vermez.ben verırım.ve ehlıyetlerımızı alsak bıle o arabayı kullanamayız vermez ve ılerde daha cok sorun cıkar. Herbıseyıme göz dıkmıs esımın aılesı esımı doldurup doldurup bana salıp her ufak konuda hemen bılezık bılezık.. Sorun para degıl! ama esımın yengelerınde kolları bılezık kendı evlerı yapılıyor hıcbır masrafında cıkartıp masraf yapmadı hepsı dukkandan.. Ama benım ehlıyet almamda bıle kendı paramdan vercem dukkandan flan degıl..Kaynım ve amcaları esımı doldurup tepeme yolluyorlar. Istemıorum cok sıkıldım! Annem bıle o bılezıklerı ne zoruluklarla yaptı sımdı ben kullanmıcagım bı araba ıcın bunu vermek ıstemıorum. Esıme dıyorumkı bılezıgımızı bozalım 5 mılyar kredı cekelm ayrı alalım dıyorum hayır dıyo. Bende kızdım benım vercek bılezıgım yok senın varsa cıkar al ben bes kurus para vermem dedım..bunaldım artık