Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan mıdır?Boyle bisey gormustum. Kadinlar gununde sinifta ki herkese cicek alip sevdigi kiza duygumu belli etmiyim diye almayan
Boyle bisey gormustum. Kadinlar gununde sinifta ki herkese cicek alip sevdigi kiza duygumu belli etmiyim diye almayan
Cevabı çok basit sizi ıstırmak öpmek istiyor.İs yerinde amiriniz sayılır bir bey diğer bayanlar rahat konusabiliyorken siz konuşunca sizi susturuyor, oturusunuza bile dikkat ediyor mudahele ediyor. Kaşı gözüyle durduruyorsa bu nedemek?Ama Herkesle oturup muhabbet edip sizi gormezden geliyorsa.
İs yerinde amiriniz sayılır bir bey diğer bayanlar rahat konusabiliyorken siz konuşunca sizi susturuyor, oturusunuza bile dikkat ediyor mudahele ediyor. Kaşı gözüyle durduruyorsa bu nedemek?Ama Herkesle oturup muhabbet edip sizi gormezden geliyorsa.
Size gıcık kapıyor olabilir. Frekansınız tutmamıştır. İlla bir mana aramaya gerek yokİs yerinde amiriniz sayılır bir bey diğer bayanlar rahat konusabiliyorken siz konuşunca sizi susturuyor, oturusunuza bile dikkat ediyor mudahele ediyor. Kaşı gözüyle durduruyorsa bu nedemek?Ama Herkesle oturup muhabbet edip sizi gormezden geliyorsa.
Aynısını yazmaya gelmiştim. Bence adam dümdüz gıcık oluyor. 10 yaşında mı ki hoşlandığı kişiye özellikle kötü davransın.Size gıcık kapıyor olabilir. Frekansınız tutmamıştır. İlla bir mana aramaya gerek yok
Aynen öyleAynısını yazmaya gelmiştim. Bence adam dümdüz gıcık oluyor. 10 yaşında mı ki hoşlandığı kişiye özellikle kötü davransın.
Kesin çok aşık ACİLLL gelinliğini çeyizini fln hazırla.İs yerinde amiriniz sayılır bir bey diğer bayanlar rahat konusabiliyorken siz konuşunca sizi susturuyor, oturusunuza bile dikkat ediyor mudahele ediyor. Kaşı gözüyle durduruyorsa bu nedemek?Ama Herkesle oturup muhabbet edip sizi gormezden geliyorsa.
Aslında ilk öyle düşündümBana size gıcık olmuş gibi geldi
Ayy lütfen sana aşık dememizi bekleme bebeğimİs yerinde amiriniz sayılır bir bey diğer bayanlar rahat konusabiliyorken siz konuşunca sizi susturuyor, oturusunuza bile dikkat ediyor mudahele ediyor. Kaşı gözüyle durduruyorsa bu nedemek?Ama Herkesle oturup muhabbet edip sizi gormezden geliyorsa.
İyide is bu sevmesi gıcık olması bu yüzden farklı davranmasıAynen öyle
Dengesiz demek ne demek olac
Size gıcık kapıyor olabilir. Frekansınız tutmamıştır. İlla bir mana aramaya gerek yok