Bir ben var benden içeri.. (:

Eniştenin ağzıda iyi laf yapıyormuş hani 2 kilo elmayla işi götürüyo

çalıştığı yere çiçek göndermekle sürprizlerine başlayabilirsin.erkekler pek çiçek almadıklarına hoşlarına gidiyor tabi bazılarının...

Ay bence cüzdan da alsan başka bir şey de içine güzel küçük notlar yaz ,çok güzel not kağıtları oluyor bazı kırtasiyelerde.Bir de bir arkadaşım çevçeve satın almıştı tahta sonra onu kendisi boyamıştı beyaza ama böyle kirli bir rengi vardı güzel olabilr bak dene sonra da içine mandalla resimlerinizi asarsınız bence çok romantik çok güzel

Kıytırık bir photoshopla yaptım bir örnek benzer ama şöyle bir şey işte :

Evet boş ilk anımda o görmeden yapışkanlı kalpli not kağıtlarından alacağım ( Aynı sokakta çalıştığımızdan birlikte gidip geliyoruz da ) , Cüzdanın içine resmimizi koymayı düşünüyorum bende.. Çok teşekkürler

Tuttuğu takımın kombine biletini al
Hatta kendinede al

Eskiden nadir de olsa gidermiş ama nişanlandıktan sonra hiç gitmedi maçlara.. Öyle fanatik değil yani.. Sonradan tv deki özetlere ve sonuçlara bakar o kadar.. Ve bi kere demiştim istersen gidebiliriz diye ' Orası güzel bir ortam değil , özellikle bayanlar için.. Küfür , şiddet birçok şey olabiliyor, ben bile zor gidiyordum ' dedi

Kızlar isme özel deri cüzdan bakıyorum ama bahsettiğim şekilde satış yapan siteler, oyun siteleri ve facebook gibi siteler engellendiğinden detaylarına bakamıyorum sadece görsellerden resmini gördüm cüzdanların..

Evden bakarım eşime çaktırmadan artık..

Yuppy bi tane engellenmemiş site buldum

Kızlar bu nasıl ? Gerçek deri yazıyor bilemiyorum güzel midir ama isim yazdırabilmem için netten sipariş etmem gerekecek sanırım.. 50 TL + Kargo

Bu daha çok hoşuma gitti ama yaa 60 TL + Kargo

Aynısını başka sitede buldum 35 TL + Kargo

Bakmasam kazıklanacam

Eklentiler

• $6812.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 251
  • $6814.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:

Mükemmel olacak,eminim.

Bende bayıldım hatta dayanamdım şimdiden sipariş ettim bile

İş yeri adresimi verdim kargo için , o görmesin diye.. Bir de ramazandan sonra tatil planımız var nasipse 1 Eylül de döneceğiz.. Eşimin doğum günü 5 Eylül , benim sağım solum belli olmaz unuturum belki ve bir de kargo zaten 3 günde ulaşıyor diye son dakikaya bırakmak istemedim..

Bunun haricinde de cici bi kutu planlıyorum içinde küçük notlarla küçük hediyecikler bulunan..

Sakın ay evliyiz o hediye olur mu bu olur mu demeyin, erkeklerde bizler gibi şımartılmayı seviyorlar ve o gün onun günü :)

Benim sevgiliminde ekimde doğum günü var ilk beraber geçireceğimiz doğum günü Allah nasip eder de o günü görürsek bir kutu hazırlamayı düşünüyorum. İçine pahalı olmayan ama anlamlı, sevdiği, görünce aklına bizim güzel geçen anlarımızı hatırlayacağı şeylerle dolduracağım. Fikir olur belki diye anlatıyorum :)

1) Mesela fotoğraflarınızdan oluşan bir cd oluşturabilirsiniz. Eskitme efektli, arkadan sizin şarkınız çalar, bir fotoğraf bir de sizin bir cümleniz geçer sırayla slaytta. Cd kutusuna da albüm içi gibi fotoğrafınızı koydurup üzerine evlilik tarihinizi ve özel bir kelime, cümle yazabilirsiniz. Bunu yemek yerken önce verirsiniz ve çalıştırmasını isteyebilirsiniz tabii laptop vs varsa. Hem duygusal bir ortamda olmuş olur. Ya da yemeğin romantikliğini bozmaz sırayla şok edersiniz eşinizi:)

2) Evliyseniz hepimizden daha şanslısınız! (maşallah maşallah) Güzel bir sofra ama her akşam ki gibi anne yemeklerinden değil. Garnitür, mezeler, zeytinyağlılar. Belki şarap. İçki içmiyoruz ya da sıcak bakmıyoruz derseniz meyve suyu tabii ki :) Sofrada nazar boncukları mum, çiçekler. Loş ışıklar...

3) Ve o gün sanki sizin doğum gününüzmüş de dışarı çıkacakmışsınız gibi hazırlanın. O kadar okuduğum yazıdan, incelediğim çiftlerden anladığım şu ki erkekler anneleriymiş gibi olmanızı sadece yemek konusunda açken istiyorlar. Onun dışında eşinden çok sevgilisi gibi olun yani aman evliyim olur mu demeyin hiçbir şey için ki ilk gün ki gibi olsun her şey. Mesela erkekler eşleri anne olunca çok şikayetçi olurlarmış. Çünkü kadınlar eş olmaktan çok anne moduna girip, o ayıp, o bizden geçti moduna giriyorlarmış.

4) Sabah öpücükle uyandırın ama doğum günü olduğunu dile getirmeyin. İşe gidince güzel bir mesaj atın sadece seni özledim gibi mesela sanki unutmuşsunuz ama çokta seviyormuşsunuz gibi. Eve gelene kadar içerlesin azıcık, kıyamam demeyin.

5) Pastada sevgililikten kalma ilk fotoğrafınız olabilir üstüne yazıda aranızda kullandığınız bir sevgi sözcüğü, "şapşalım, şebeğim" vs.

6) Kutuda başka ne olabilir dersek. Şiir seviyorsa en sevdiği şairin mesela Özdemir Asaf'ın bir kitabı içinden bir şiir seçin size uygun ve oraya postitle bir cümle yazın. Hem daha sonra aşkım bana okusana dersiniz, bahaneniz olur :) Bu illa şiir değil tabii türetilebilir.

7) Çikolata seviyorsa küçük kalp kutuda çikolata, bir kaç küçük lokum. Beraber yiyceksiniz tabii, tatlı tatlı :) İçine belki bir not, istemeye geldikleri günden bir kesit, bir anı :)

8) Bir mektup. Ay zaten evliyiz demeyin! Bu düşünce zaten monotonlaştırıyor ya her şeyi yazın kızdığınızı, kırıldığınızı, çok mutlu ettiği anı, heycanlandığınızı sonra onu ben uyurken vs oku ama diye tembihleyin. Erkekler bazen demeden anlamaz bazı şeyleri yazmak güzeldir, geleceğe de elle tutulur anıdır. Belki kağıtların üst köşelerinde küçük fotoğraflarınız ve ya baş harfleriniz :)

9) Sizin dediğiniz gibi ihtiyacı olan cüzdan, kalem, kemer vs. Belki normalde sıradan gelecek ama bunların yanında güzel gözükecek bir gömlek, kol düğmesi...

10) Evinizin en güzel köşesine uygun bir dijital çerçeve (fiyatları 50tlden başlıyor) :)

Bunların hepsini bir kutuya koyacaksınız toptancı, ucuzcu, bir milyoncu tabir edilen yerlerde çok güzel hasır kapaklı sepete benzer kutular var en büyüğü 15tl gibi bir fiyat. Hepsini içine koyabilirsiniz. Ama hepsi paketli olsun mektuba kadar. O her birini heycanla açacaktır. Merak iyidir yani

Cd içi, mektup kağıdı, takvim, zarf, kolaj, slayt vs vs. grafik tasarım işlerinde her türlü yardımcı olabilirim, aklınızda bulunsun bu da

Aklıma geldikçe yazarım yine :)

He ekleme*

Hala sevgili olanlar küçük bir şişeye parfümünüzü koyabilirsiniz. Küçücük ama iksir kutusu gibi bu ne diye kapağı bir açacak sizin kokunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa tam hediyemi buldum derken çakma site çıktı o ne demekse

Yani sipariş ettiğim site fos çıktı.. Siparişim 10 gündür gelmedi ve gelmezde artık

İyi ki son dakikaya bırakmamışım ama şimdi bi daha hediye arayacağım püffff

Yaşasın hediye siparişim geldi

Çok beğendim..

Aynısını başka siteden sipariş etmiştim onay maili gelmişti 3 gün içinde kargolanacağına dair ama 10 günü geçip gelmeyince şikayet maili atmış cevap alamamıştım..

Başka siteden temin ettim.. yeni geldi iş adresime..

Resmini çektim buraya ekleyecektim ama laptopun bluetooth unda bir sorun oluluyor gibi.. Yükleyemedim resmi.. Evden atarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…