durup durup kendi kocamı hatırlıyorum yaaa
ilk tanıştığımızda yolda giderken camiinin bahçesinde çok güzel bir gül görmüştüm. ama camii yani, koparılmaz ki.. ertesi sabah namaz zamanıydı aradı, aşağı gel diye. bir indim elinde o gül. ezandan önce kalkıp çalmış yaramaz camii bahçesinden hatta dikeni eline batmıştı. çıkarayım dedim, "kalsın, senin için nelere katlandığımı hatırlatır, böylece hiç üzmem seni" demişti.
sonuç ne peki? son doğum günümde iki kilo elmayla geldi. "elma ömrü uzatıyormuş. seninle mutlu, uzun bir ömür istiyorum" dedi.. hayır bari poşetinden çıkarıp kutuya falan koysaydın değil mi....
Eniştenin ağzıda iyi laf yapıyormuş hani2 kilo elmayla işi götürüyo
çalıştığı yere çiçek göndermekle sürprizlerine başlayabilirsin.erkekler pek çiçek almadıklarına hoşlarına gidiyor tabi bazılarının...
Ay bence cüzdan da alsan başka bir şey de içine güzel küçük notlar yaz ,çok güzel not kağıtları oluyor bazı kırtasiyelerde.Bir de bir arkadaşım çevçeve satın almıştı tahta sonra onu kendisi boyamıştı beyaza ama böyle kirli bir rengi vardı güzel olabilr bak dene sonra da içine mandalla resimlerinizi asarsınız bence çok romantik çok güzel
Tuttuğu takımın kombine biletini al
Hatta kendinede al
Bu daha çok hoşuma gitti ama yaa60 TL + Kargo
Aynısını başka sitede buldum 35 TL + Kargo
Bakmasam kazıklanacam
Bende bayıldımhatta dayanamdım şimdiden sipariş ettim bile
İş yeri adresimi verdim kargo için , o görmesin diye.. Bir de ramazandan sonra tatil planımız var nasipse 1 Eylül de döneceğiz.. Eşimin doğum günü 5 Eylül , benim sağım solum belli olmaz unuturum belkive bir de kargo zaten 3 günde ulaşıyor diye son dakikaya bırakmak istemedim..
Bunun haricinde de cici bi kutu planlıyorum içinde küçük notlarla küçük hediyecikler bulunan..
Harika.
Mükemmel olacak,eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?