Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhasebeci.. Yani bingooo, isme özel kalem iyi fikir.. Ama nereden yaptırabilirim ?
Notu hele daha çok sever..![]()
Sen yapsan da ben yine yapayım ne olacak ya tanışmadıkları için pişti olmayız , korkma![]()
biri odun dedi sanki...buyrun benim:)ben de ne yazıkki odundan halliceyim ya,neyseki aşkım da öyle odun odun geçiniyoruz...o benden 10 kat fazla der ama seni seviyorumu,her tlf kapatırken der
ben sadece "ben de"...
ben de doğumgünlerinde hep tshirt kazak gömlek geçiştirdim...ben ne yapsamki acaba?
yerinde olsam nasıl olsa evlisiniz,evde dehşet bi yemek hazırlardım,iyice süs püs yapardım,dışarı yemeğe çıkacakmış gibi,mini siyah elbise,makyaj falan..asıl hediye bu olurdu...
d.günü hediyesi olarak da deri cüzdan kemer anahtarlık takımları var ama gerçek deri,nasılsa muhasebeci,ondan alırdım 200-300 tl ye alırsın yani.
yazılarınızdan odun olmadığınız aşikar,duygularınızı eşinize ifade edemiyorsunuz diyelimeşinizin zevklerini,hoşlandığı şeyleri siz daha iyi bilirsiniz..ben eşime güllerle yol yapmıştım,her ulaştığı noktada sevgimi anlatan notlar vardı..ve mumlar eşliğinde güzel bir sofra karşıladı kendisini..kendi ellerimle yaptığım pasta üflendi yemeğin ardından ve hediye olarak o zaman laptop almıştım.
mesela eşim model araba ve uçaklardan hoşlanır,çok fazla oldu özel güne ihtiyaç duymadan alındı birçoğu..rahatlıktan hoşlandığı için şuan bende baba koltuğu almayı planlıyorum bakalım nasip,kısmet..kişiye özel bir çok hediye var internetten de ulaşabilirsiniz..ayrıca gömlek-kravat-pantolon tercihleriniz arasından silmeniz doğru karar![]()
İş yerine çiçek gönderin, yanında da şöyle güzel bir mektup.
Hatta belki sizin kendi sesinizle okuduğunuz bir mektup. Kuryeyle gönderirsiniz CD'yi.
Akşama da yemeğe çıkarın.
Hoşlandığınız müziğin yapıldığı bir mekanla devam edin.
Fasıl, caz, pop vs...
Bir bungalov kiralayın, başbaşa bir akşam ister istemez romantizm gelir =))
Allah'ım koptum yaa
odun modunsun ama çok neşeli birisin belli
eşine ne hedıye almalısın .....:44:
hımmmmmm
ayyy bilemedimkii
haa durr aklıma bişşi geldi ama
tarzı neyse güzelinden bir ayakkabı alabılırsın
:) hamile kalıp bir çift patik hediye et
ben hep dogumgününe denk gelirde patik hediye edip 1 taşla 2 kuş vururum demiştim ama kızım vaktin önce gelip ikimizide vurdu:)
şaka bir yana da bende odunum sanırım ya:18:
ya ben googleda erkeklere özel hediyeler diye yazdim..ilk cikan siteyi tikladim orada var ..kalemlerin durumlari nasil bilmiyorum ama
benim cok hosuma gitti..
İlişkinizin geçmişinde sizin icin önemli olan bir anıniz varsa o günü anımsatacak bir hediye olabilir. Bir daha ki sene ye doğum günü icin bir hediye söyleyebilirim su anda ben yapıyorum. Su andan itibaren başlayıp bir daha ki doğum günü ne kadar bir sene içinde sizin icin anlamlı geçen her günü tarih yazip o an düşündüklerinizi yazın. Ben mesela diyelim ki bugün bir laf etti beni üzdü hemen tarih atıyorum güzel bir defter aldim bunun icin bugün böyle böyle oldu böyle düşündüm cok kırıldım belki bende seni kırdım falan filan gibi şeyler yazıyorum. Sonra başka bir gün de bu gün bana şu fıkrayı anlattın anlatırken öyle sevimli tatlı idinki bir kez daha aşık oldum gibi şeyler yazıyorum seneye doğum gününde insallah bir hediye ile ona doğum vereceğim. Doğum günü pastası üzerine ikinizin güzel bir resmini yaptırabilirsin
araba sevdiğinden bahsetmişsin eğer klasik olanları da seviyorsa oyuncak klasik araba olabilir
yaa hediye olarak bi şişenin içine küçük notlar yaz dicem ama evlenmişsiniz belki bunlar size sevgililik dönemine ait şeyler olabilirbilemedimmm şimdii ama evde şık bir sofra hoş giyimli bir eş süper olur gerçekten
Ben de senin gibiyim oduna pek yakınÇok azarlar işittim sana romantiklik
yapılmaz diyeSonunda hırs yaptım araştırdım bahsedildiği gibi küçük notlardan sevgili kitabı hazırlamıştım netten
her sayfada karikatürlerle Aşkımı anlatmıştım..Tabi bize özel anılarla hazırladığım için
güzel bir hatıra olmuştu ve aralara mutlu günlerimizden resimlerde eklemiştim
tam sevgili kitabı olmuştu sevgini anlatmanın güzel bir yolu bence![]()
yılın en iyi kocası şeklınde bir plaket yaptırabılırsın![]()
internette yapıorlar. hediye sitelerinde kişiye özel... daha bir sürü şeyler var ordanda bakabilirsiniz. site adı reklama giriyor galiba ama arama motoruna yazın o çıkıor zaten =)