Bir ben var benden içeri.. (:

kızlar kerkese slm.. ben daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi..Ben 1,5 yıl önce görücü usulü ile evlendim ilk nişanlandığımda eşimi sevmiyordum ama şimdi seviyorum..ilk dönemlerde sorunlar yaşanır deriz ya hep alışana kadar bizim biraz erken başladı galiba. aileler tartıştı eşim beni dövdü küfürler etti ailemle görüştürmedi şimdi de hamileyim ben 2 aylık ama sorunlarımız hala çözülmedi ben ne yapacağımı bilşmiyorum eşimide ailemide kırmadan bu problemlerim halletmek istiyorum ama annem hiç inanmıyor düzelipte değişeceğine bu insanın. Eşimin anne ve babası zaten konuşulacak insanlar değiller cahiller hiçbişeyini paylaşamazsın ve ben şimdi hamileyim diye dayak atmıyor bunudas biliyorum hamile olmasam yine vuracak bu halimle bile bana yine bir tartışma anında sejn o.....sun dedi senin adın artık o...u dedi kızlar kafayı yicem ne olur yardım edin ne olur okuyun ben ne yapabilirim sizce lütfen yardııımmmmmmmmmmm :( yalvarırım yardım

Yaaa her madde için ayrı ayrı teşekkür ederim :16: Çünkü bu hain domdom bilgisayarcılar tek facebooku değil ki bi çok şeye engel koymuşlar :50: bakamadım.. evden bakarım belki bir ara..

Senin maddeleri uzun uzun inceleyeceğim şimdi, çooook sağol emi :16:

Sabah konu sahibini görünce aaa kader mi konu açmış ne derdi varmışki çok ılımlı birisi o dedim... Umarım evliliğinde tek derdin bunlar olur... Rica ederim hiç önemli değil :16::16::16:

kızlar kerkese slm.. ben daha öncede yazmıştım ama kimse cevap vermedi..Ben 1,5 yıl önce görücü usulü ile evlendim ilk nişanlandığımda eşimi sevmiyordum ama şimdi seviyorum..ilk dönemlerde sorunlar yaşanır deriz ya hep alışana kadar bizim biraz erken başladı galiba. aileler tartıştı eşim beni dövdü küfürler etti ailemle görüştürmedi şimdi de hamileyim ben 2 aylık ama sorunlarımız hala çözülmedi ben ne yapacağımı bilşmiyorum eşimide ailemide kırmadan bu problemlerim halletmek istiyorum ama annem hiç inanmıyor düzelipte değişeceğine bu insanın. Eşimin anne ve babası zaten konuşulacak insanlar değiller cahiller hiçbişeyini paylaşamazsın ve ben şimdi hamileyim diye dayak atmıyor bunudas biliyorum hamile olmasam yine vuracak bu halimle bile bana yine bir tartışma anında sejn o.....sun dedi senin adın artık o...u dedi kızlar kafayı yicem ne olur yardım edin ne olur okuyun ben ne yapabilirim sizce lütfen yardııımmmmmmmmmmm :( yalvarırım yardım

Bunun için ayrıca bir konu açabilirsin... Arkadaşlar yardımcı olur sana :16::16::16:

kendine güzel bir elbise aykkabı çanta al ..faturasını paket yap yanınada bir not yaz ..''seninle birlikte bende doğdum günümüz kutlu olsun'' diye:1::9::9:

Bütün maddeleri okudum, birkaçını önümüzdeki doğum gününde değerlendirebilim..

3) Aşkınızı çizin

Eğer resim yapabiliyorsanız ya da çiziminiz kuvvetliyse, aşkınızı kağıda yansıtmaya ne dersiniz? İlişkinizi mutlu sonla bitiren bir çizgi roman hem sıradışı hem de eğlenceli olabilir

Resim yapmayı çok severim ama odunumsu bi tip olduğumdan genelde çizgi film karakterlerini çizerdim :9: Bu konu da çalışmam gerekecek..

5) Aşk kutusu

İstediğiniz boyda bir ayakkabı kutusu edinin ve üzerini resim, yazı, fotoğraf, çiçek, vs ile süsleyin İçine de en sevdiği şekerlerden veya çikolatalardan doldurun Bir de ‘sen bunlardan çok daha tatlısın’ yazılı bir kart eklemeyi unutmayın

Ayakkabı kutusu iyi fikir , güzel bir ciltle kaplayıp süslemeyi düşünüyorum foto , fiyonk vb. şeylerle... Bu sözü eklemek te çok iyi olur :16:

8) Aşk balonu

Ona aldığınız hediyenin ucuna üzerinde ’seni seviyorum’ yazan kocaman bir balon bağlayıp yatak odasında yatağın üzerine koyabilirsiniz

Ben balonlara bayılırım ve bi hediye üzerinde oluşu sanırım ki herkesin kalbini fetheder.. :16: Gülmeyin ama şey ben yeğenlerime balon alıyorum ama market ve bakkallardan alıyorum normal balonlardan.. Uçan balonu nerden bulabilirim ?

13) Evde piknik

Bahar aylarında yemyeşil kırlarda piknik yapmak çok güzel olabilir Ama bu mevsimde de imkansız değil Salonunuzda kocaman bir alan açın ve yere bir piknik sofrası kurun Kokulu mumlar, loş bir ışık ve romantik bir müzik ortamı daha da farklılaştıracaktır

Bu çok iyi olurdu bahçemiz var çünkü.. Ama maalesef hafta içi olduğundan vebirlikte eve döndüğümüzden çok zor.. :50: Herhangi bir hafta sonu sürpriz olarak kullanabilirim ama bunu.. :16:

Kocaman teşekkürler :16::16::16:

Sabah konu sahibini görünce aaa kader mi konu açmış ne derdi varmışki çok ılımlı birisi o dedim... Umarım evliliğinde tek derdin bunlar olur... Rica ederim hiç önemli değil :16::16::16:

Ay utandım ki :17: Amin inşallah cümlemizin dertleri bu kadarcık olur.. Size ve herkese Rabbim kucak dolusu mutluluklar nasip etsin bir ömür.. :16:

Ben ilk evlilik yıldönümümüzde esime kol düğmesi almıştım. Üstünde ikimizin bas harflerini yazdirmistim. Sonra internetten kutu yapımını öğrendim kağıt katlana tekniğiyle. Büyükçe kare bir kutu yaptım kartonlarla. Kutunun üstünü de rengarenk kartonlarla süsledim hediye paketi gibi. Kutunun icine ortaya kol düğmelerini koydum. Köşelere birer mum koydum, kırmızı. Üstüne kırmızı gül yaprakları serpistirdim. Bir de kartonları küçük kalp seklinde çeşitli boyutlarda kesip, 100 dilde seni seviyorum yazdım. Onları da kutunun icine attım.
Esim cok beğenmişti :) erkeklerde hediye klasik oluyor malesef ama böyle süslemeler yapabilirsin.

Merhaba kızlar.. Nasılsınız :9:

Çok büyük bir dert değil aslında ama fikirlerinize ihtiyacım var. ( Sanırım en çok tutulan yer ' Bir derdim var ' kısmı diye buraya girizgah yapmaktayım :9: konu farklı bir başlık altına da taşınabilir sorun değil :9: zaten çok iyi bilmiyorum )

Neyse öhöm öhöm.. Gelelim konuya.

Eşim birçok erkeğe göre düşünceli hatta romantik denilebilecek biridir.. Ben ise ' odun ' ile tabir edilen kategoriye giriyorum :9: maalesef :50:

8 aylık evliyiz , çok şükür :16: Ve eşimin Eylül ayında doğum günü var.. Şimdiye kadar onun ince hediyelerine rağmen ben ona kazak / gömlek / parfüm almışımdır hep.. :17:

Bu kez onu şaşırtmak , sürpriz bi hediye vermek istiyorum.. :16: Velhasıl kelam ( cüzdan / kemer geliyor hala aklıma :9: cüzdanı eskimiş gözüme ilişti de :9: durumum vahim yani.. ) bana hediye konusunda yardımcı olurmusunuz ?

( İçimdeki romantik Kader'i çıkartmama yardımcı olur musunuz :9: )

Şimdiden herkese teşekkür ederim :42:

ne alirsiniz bilmiyorum ama gecenin sonu icin kendinize bir hediye alin giyin ve esinizi sasirtin :23: ona en guzel hediye sizsiniz :)

yemek yiyecegimiz restorana da onceden tchibo dan kalp seklinde olan kucuk cheesecake lerden almistim onu verdim, yemek sonrasi getirmislerdi. guzel bi surpriz oldu. buyuk pasta beklerken minicik kalp seklinde cheesecake ve uzerinde mum geldi :)

Ben ilk evlilik yıldönümümüzde esime kol düğmesi almıştım. Üstünde ikimizin bas harflerini yazdirmistim. Sonra internetten kutu yapımını öğrendim kağıt katlana tekniğiyle. Büyükçe kare bir kutu yaptım kartonlarla. Kutunun üstünü de rengarenk kartonlarla süsledim hediye paketi gibi. Kutunun icine ortaya kol düğmelerini koydum. Köşelere birer mum koydum, kırmızı. Üstüne kırmızı gül yaprakları serpistirdim. Bir de kartonları küçük kalp seklinde çeşitli boyutlarda kesip, 100 dilde seni seviyorum yazdım. Onları da kutunun icine attım.
Esim cok beğenmişti :) erkeklerde hediye klasik oluyor malesef ama böyle süslemeler yapabilirsin.

Vay vay vay ne cevherler çıkıyor yahu :9: bi tanıdığı kol düğmesi yaptırıyormuş o da benden umudu kesince herhalde kendine yaptırmıştı :9: baş harflerimizden.. Nişanda taktı.. Fikirler için çok teşekkürler :16:

Kader aklıma geldi dün sen kutu yapabilirim dediğinde... Kardeşim bir kutu almıştı kalp şeklinde içine şeker,bebek ayakkabısı,ağrı kesici ve şiir vardı(ferman şeklinde sarmıştı) Ve her birinde küçük notlar vardı... Başını ağrıttığım günler için,senden daha tatlısını bulamadım, bebeğimiz için gibi daha güzel yazılmış notlar vardı :34::34::34:

söz konusu incelik olduğunda, ailemizin tazecik enişte adayı erkanı hatırlamakta anmakta, kutlamakta fayda var...( kız kardeşimin erkek arkadaşı ama ileler tanıştı)

en son yaptığı hediyeyi anlatayım:

bunlar istanbulda okuyor. kardeşim çanakkaleye gelecekti dönem sonunda. erkan kendi ellriyle mukavvadan bir kutu yapmış. bildiğin ölçmüş kesmiş yapıştırmış. sonra onu yapışkan folyoyla kaplamış. bir yüzüne bir yuva açmış, oraya bir kol saatinin yuvarlak ana kısmını yerleştirmiş. kutunun içini ikisinin fotoğraflarıyla kaplamış. not olarak da "ben senden önce düz kağıda çizgi bile çizemezdim" yazmışşşşşşş... sonuç masa üstünde saatli kutu:)

ya çok şirin... ben olsam hazır ayakkabı kutusu falan kaplardım en fazla...

benim herife de duyurulur...

başak erkeği,muhasebecii..:31:

çok naif olur başak erkekleri yahu...hmm ismi yazılı kalem evet güzel..
güzel bir ajanda da ona eşlik edebilir belki..

tüm bunların yanında kesinlikle bir yemek..hatta mümkünse baş başa bir gece ayarlamak..
hem de şimdilerde hiç zor değil:17:

Başak erkekleri naif mi olur? :27: Anacım benimkide tam odun yaa (sürpriz yapmak konusunda harikadır, normal zamanda odundur benim ki) :52:

durup durup kendi kocamı hatırlıyorum yaaa

ilk tanıştığımızda yolda giderken camiinin bahçesinde çok güzel bir gül görmüştüm. ama camii yani, koparılmaz ki.. ertesi sabah namaz zamanıydı aradı, aşağı gel diye. bir indim elinde o gül. ezandan önce kalkıp çalmış yaramaz camii bahçesinden hatta dikeni eline batmıştı. çıkarayım dedim, "kalsın, senin için nelere katlandığımı hatırlatır, böylece hiç üzmem seni" demişti.

sonuç ne peki? son doğum günümde iki kilo elmayla geldi. "elma ömrü uzatıyormuş. seninle mutlu, uzun bir ömür istiyorum" dedi.. hayır bari poşetinden çıkarıp kutuya falan koysaydın değil mi....

Kader aklıma geldi dün sen kutu yapabilirim dediğinde... Kardeşim bir kutu almıştı kalp şeklinde içine şeker,bebek ayakkabısı,ağrı kesici ve şiir vardı(ferman şeklinde sarmıştı) Ve her birinde küçük notlar vardı... Başını ağrıttığım günler için,senden daha tatlısını bulamadım, bebeğimiz için gibi daha güzel yazılmış notlar vardı :34::34::34:

İlgin için çok sağol.. Özellikle de böyle detayları ile birlikte yazılan hediyeler çok faydalı olacak... Dün bi kutu buldum bile evde.. Kadife koyulacivert bi kutu, çok büyük değil ama idare eder gibi.. İçinde başka şeyler 2 adet kahve fincanı olduğundan ona göre köpük koymuşlardı söktüm tabi kötü oldu, sonra saks mavisi bi satenle kapladım içini.. Şimdi çok güzel oldu.. Hediye de aklıma geldikçe ekleyeceğim.. Özelikler şu bahsettiklerini ilk sırada , çoook teşekkürler :16:

söz konusu incelik olduğunda, ailemizin tazecik enişte adayı erkanı hatırlamakta anmakta, kutlamakta fayda var...( kız kardeşimin erkek arkadaşı ama ileler tanıştı)

en son yaptığı hediyeyi anlatayım:

bunlar istanbulda okuyor. kardeşim çanakkaleye gelecekti dönem sonunda. erkan kendi ellriyle mukavvadan bir kutu yapmış. bildiğin ölçmüş kesmiş yapıştırmış. sonra onu yapışkan folyoyla kaplamış. bir yüzüne bir yuva açmış, oraya bir kol saatinin yuvarlak ana kısmını yerleştirmiş. kutunun içini ikisinin fotoğraflarıyla kaplamış. not olarak da "ben senden önce düz kağıda çizgi bile çizemezdim" yazmışşşşşşş... sonuç masa üstünde saatli kutu:)

ya çok şirin... ben olsam hazır ayakkabı kutusu falan kaplardım en fazla...

benim herife de duyurulur...

İş eğitimim iyidir , elimden gelir aslında... Eşimden önce de bilirdim yani bunları yapmayı, yeğenlerimin ödevleri benden geçer :9: .. Bu fikri de cepte tutayım :34: Teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Back