Bebek Beslenmesi Bir Bebekle Yolculuk Yapmak

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kizim 6 aylikken almanya-türkiye yolculugu yaptim ucak araba aklina ne geliyosa bindik, mamasi 1-2 kiyafet battaniye vs unutma. oto koltugunda okada süre rahat edemez bol bol mola verin

arkadaşlar çok güzel bir yazı buldum konuyla ilgili

Bebekleyolculuk

Bebeklerle yolculuk bebekli aileler için çok meşakkatli ve dikkat edilmesi gereken bir süreçtir. özellikle uçak yolculuklarında acil durumlar konusunda oldukça zor durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumlardan dolayı yolculuk konusunda birkaç çok önemli konuyu esgeçmemek ve uygulamak gerekir.

Uçakla yolculuklarda iniş ve kalkış sırasında kabin içindeki basınç değişikliklerinde bebekler uyum sağlamakta zorluk yaşayabilirler ve ağlarlar, bu durumlarda ağrı kesici şurup verilerek östaki borusunun açılması sağlanabilir ve basınç dengesi kolay sağlanarak dolgunluk hissi ortadan kaldırılabilir. Yada yutkunma da bu basınç dengesini sağlayacağı için bebekler emzirilebilir. Uçuş saatine çocuğunuzun rutin uyku saati denk getirilerek uçuş sırasında uyuması sağlanabilir.

bebeğinizin veya çocuğunuzun uçuş sırasındaki koltuk yerini de ilk sıralarda alarak son girip ilk çıkarak uçak içerisinde kalınan süreyi azaltabilirsiniz. Gideceğiniz yere göre bebek arabaları almanız ve uçuştan önce uçuş görevlilerine teslim etmeniz önerilir. bu size uçağa girerken ve çıkışta kolaylık sağlar. gideceğiniz yerde bebeğinizin rahat uyuması için bebek beşikleri bulundurmanız bebeğinizin uyku düzeninin bozulmaması için büyük önem arzetmektedir.

Ayrıca seyahat sırasında bebeğinizin size rahatça yemek yemesini sağlamak için mama sandalyeleri sormayı unutmayınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeğim 7 aylık.
Bende onunla kaç kez yolculuk yaptım artık alıştı tabi çocuk:)
İlk zamanlar bende çok zorlanıyodum :(
Ama eğer bebek emiyosa işiniz bir nebze daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.Bende oto koltuğundan indirmeye cesaret edemiyorum.En uzun araba yolculuğumuz 8 saatti.Diğer yolculuklarda uçak tercih ettik.

Back