• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir bebek bezi açılınca neden ağlar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi emus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
217
0
16
İstanbul
mrblar, benim 23 günlük oğlum var. altını açınca ağlamaya başlıyor pişik falan da yok çok nazik davranıyorum biryerini acıttığınıda sanmıyorum bilemedim neden olabilir bilgisi olan var mı?

mrblar, benim 23 günlük oğlum var. altını açınca ağlamaya başlıyor pişik falan da yok çok nazik davranıyorum biryerini acıttığınıda sanmıyorum bilemedim neden olabilir bilgisi olan var mı?

Neden olduğunu bilmiyorum ama benim oğlum da ilk doğduğunda bir süre öyle ağlamıştı. Hatta idrar tahlili yaptırmıştık bişey çıkmadı. Sonra kendi kendine bıraktı o huyunu. Ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama fazla sürmedi yani.

bir anda altını açmaya çalışınca refleks olarak ağlıyordur başka nedeni ne olacak bebek bilmiyor hiç bir şeyi çünkü:nazar:

Neden olduğunu bilmiyorum ama benim oğlum da ilk doğduğunda bir süre öyle ağlamıştı. Hatta idrar tahlili yaptırmıştık bişey çıkmadı. Sonra kendi kendine bıraktı o huyunu. Ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama fazla sürmedi yani.

olabilir reflexte olabilir çok sağolun rahatladım biraz bişimi var dedim acaba..

olabilir reflexde olabiilir çok sağolun bunu düşünmemiştim..

benim oğlumda ilk günler altı açılınca çok ağlıyordu. ben şuna bağlamıştım doğduğunda 4 gece küvezde kaldı ve her gün topuğundan kan almışlardı. altını açıncada yine kan alıp canının acıyacağını düşünüyor diye kendimce bi tespitte bulunmuştum.

benim oğlumda ilk günler altı açılınca çok ağlıyordu. ben şuna bağlamıştım doğduğunda 4 gece küvezde kaldı ve her gün topuğundan kan almışlardı. altını açıncada yine kan alıp canının acıyacağını düşünüyor diye kendimce bi tespitte bulunmuştum.

kurban olurum ona yavrum benim caanı ne yanmıştır bizimkininde sarılık başlangıcı vardı kan almışlar ağlayamamıştı yavrucak halsizlikten ama şimdi çokk şükür bir sıkıntımız yok halada ağlıyor açınca...

Back